Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανότητα επιστροφής του Michael Keaton στο ρόλο του Batman

*
Ο Michael Keaton, σύμφωνα με αναφορές του The Wrap, βρίσκεται σε συζητήσεις για την επιστροφή του στο DC universe ως Batman. Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός είναι πιθανό να υποδυθεί ξανά το σκοτεινό ιππότη μετά το Batman Returns του 1992 στην ταινία The Flash με τον Ezra Miller.

Το The Flash θα είναι μια ταινία με σκηνοθεσία του Andy Muschietti (It) ύστερα από την απόρριψη του project από το Rick Famuyiwa το 2016. Η πλοκή λέγεται πως θα παραβλέψει τις δύο ταινίες Batman του Joel Schumacher και θα συνεχίσει από τα γεγονότα του Batman Returns. Θα βασίζεται στο comic book Flashpoint στο οποίο ο Flash ταξιδεύει πίσω στο χρόνο για να σώσει τη μητέρα του.

Η τελευταία ταινία στην οποία συμμετείχε ο Michael Keaton ήταν το Dumbo του Tim Burton ενώ αναμένεται να υποδυθεί ξανά το Vulture στην κινηματογραφική παραγωγή Morbius της Sony.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*