Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλά οργισμένα ζόμπι στο trailer της σειράς All of Us Are Dead του Netflix

Το Netflix αποκάλυψε το πρώτο trailer της επερχόμενης νοτιοκορεατικής σειράς με ζόμπι All of Us Are Dead. Η πρώτη της σεζόν θα είναι διαθέσιμη για streaming στις 28 Ιανουαρίου και σε αυτή θα δούμε πως ξεκίνησε η έγερση των ζωντανών νεκρών σε ένα σχολείο. Όπως μας δείχνει και το trailer η σειρά είναι γεμάτη αίμα, γρήγορη δράση και, φυσικά, ευφάνταστους τρόπους αντιμετώπισης των ζόμπι εντός ή και εκτός των τειχών του σχολείου από όπου ξεκίνησαν το κυνήγι τους.

Το All of Us Are Dead βασίζεται σε ψηφιακό comic του Joo Dong-Geun και στο καστ βρίσκονται οι Yoon Chan-Yeong (Mama), Park Ji-Hu (House of Hummingbird), Cho Yi-Hyun (Metamorphosis), Lomon (Bleak Night) και Yoo In-Soo (School 2017), Lee Yoo-Mi και Lim Jae-hyeok. Σκηνοθέτες είναι οι Lee JQ (Beethoven Virus, Intimate Strangers) και Kim Nam-Su με σενάριο από τον Chun Sung-Il.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*