Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: Δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν για τη σειρά Messiah

*
Προφανώς η σειρά Messiah δεν είχε την ανάλογη απήχηση κι έτσι το Netflix δεν προχώρησε στην ανανέωσή της για δεύτερη σεζόν. Αυτό ανακοίνωσε μέσω Instagram o ηθοποιός Wil Traval. "Είναι μία πολύ δυσάρεστη ημέρα. Μόλις έμαθα από το Netflix ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν για τη σειρά Messiah. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους fans για την υποστήριξη και την αγάπη σας. Εύχομαι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά", έγραψε ο Traval.

Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από μία πράκτορα της CIA την οποία υποδύεται η Michelle Monaghan και ακολουθεί τα χνάρια ενός άνδρα, οι ακόλουθοι του οποίου πιστεύον ότι είναι ο Ιησούς.


Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, ένας ακόμα από τους λόγους που δεν προχώρησε η σειρά είναι η έξαρση του κορονοϊού, μιας και τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε διάφορα μέρη του κόσμου και το Netflix δεν θέλει να πάρει το οποιοδήποτε ρίσκο, με βάση τη δεδομένη κατάσταση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*