Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και η επόμενη σειρά της COSMOTE TV έρχεται σε συνεργασία με τον Σωτήρη Τσαφούλια

*
Η συνεργασία Σωτήρη Τσαφούλια (που απάντησε πρόσφατα και σε ερωτήσεις για το νέο κύκλο επεισοδίων του Έτερος Εγώ) και COSMOTE TV συνεχίζεται, όπως ανακοινώθηκε χθες το βράδυ στην avant premiere του Έτερος Εγώ - Νέμεσις. Ο executive director της COSMOTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης, ανέβηκε στη σκηνή με τον δημιουργό της σειράς και ανακοίνωσαν πως και το επόμενο project της θα προβληθεί μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα. Όπως έχουμε γράψει στο σχετικό μας άρθρο εδώ, η σειρά θα βασίζεται στο μυθιστόρημα «Δεκαπετά κλωστές» του Πάνου Δημάκη. Το βιβλίο έχει βασιστεί στην ιστορία ενός τσαγκάρη με καταγωγή από τα Κύθηρα που κατέληξε στη φυλακή για το θάνατο 15 ανθρώπων. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μαζική δολοφονία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα (στις 23 Αυγούστου του 1909) και ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει σχετικά πριν από λίγο καιρό πως ήθελε να δείξει το πως εμείς οι άνθρωποι δημιουργούμε τέρατα αι πως αντιδρούμε όταν αυτά μας χτυπούν. Περισσότερα για το νέο αυτό εγχείρημα θα έχουμε τους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*