Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Neil Druckmann δημοσίευσε νέο tease για τη δεύτερη σεζόν του The Last of Us

*
Ο συνδημιουργός του The Last of Us, Neil Druckmann μοιράστηκε ορισμένες κρυπτογραφημένες λεπτομέρειες για τη δεύτερη σεζόν της σειράς του HBO, όπως η προσθήκη της Abby Anderson στο cast των χαρακτήρων. Σε νέο του tweet, ο Druckmann συμπεριέλαβε μια εικόνα που δείχνει ένα μυώδες και ταλαιπωρημένο χέρι να κρατάει ένα σφυρί. Όσοι έχουν ασχοληθεί με το The Last of Us Part II θα καταλάβουν άμεσα πως πρόκειται για την Abby.

Στο παιχνίδι, οι παίκτες ελέγχουν τον Joel, την Ellie και την Abby, τις ζωές των οποίων ενώνει ένα δραματικό γεγονός. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που διαμαρτυρήθηκαν τότε και άσκησαν έντονη κριτική στη Naughty Dog, επειδή θεωρούν ότι η εταιρεία δεν σεβάστηκε τον χρόνο που αφιέρωσαν για να δεθούν με τους δύο πρώτους. Άλλοι όμως είχαν να πούνε τα καλύτερα λόγια για τον τρόπο που προσεγγίστηκαν οι καλοί και οι κακοί της ιστορίας.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*