Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έξι μήνες δωρεάν Apple TV Plus για τους κατόχους PS5

*
Η Apple και η Sony ενώνουν τις δυνάμεις τους προσφέροντας ένα μοναδικό δώρο στους κατόχους PlayStation 5. Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι νέοι και παλαιοί συνδρομητές, κάνοντας απλά log in στο app του Apple TV Plus στο PlayStation 5 θα κερδίσουν έξι μήνες δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία streaming. Στη συνέχεια θα υπάρχει η συνηθισμένη χρέωση, $4,99 ανά μήνα.

Η στιγμή που έρχεται η εν λόγω προωθητική ενέργεια είναι η ιδανική. Πάνω στην ώρα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Ted Lasso, με πρωταγωνιστή τον Jason Sudeikis, που θα ξεκινήσει να προβάλεται την Παρασκευή 23 Ιουλίου. Επιπλέον υπάρχουν οι δύο σεζόν του Mythic Quest, η τηλεοπτική μεταφορά της σειράς βιβλίων Foundation του Isaac Asimov και η παραγωγή The Problem με τον Jon Stewart που κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*