Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με Vikings: Valhalla και The Witcher: Blood Origin το πρόγραμμα του Netflix το 2022

Το Netflix μας έδωσε μια εικόνα από το lineup του για το 2022 αποκαλύπτοντας σειρές και ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα εντός του επόμενου έτους. Η λίστα περιλαμβάνει ορισμένες σειρές που επιστρέφουν με καινούργια επεισόδια, άλλες που κάνουν για πρώτη φορά το ντεμπούτο τους και – φυσικά – ταινίες. Το σίγουρο είναι πως μέσα σε ολόκληρο το έτος θα κυκλοφορήσει πολύ περισσότερο νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα streaming– γίγαντα από τα όσα αναφέρονται στην ενδεικτική αυτή λίστα.

Σύμφωνα λοιπόν με το Netflix το 2022 θα κάνουν πρεμιέρα τα εξής: Archive 81 (14 Ιανουαρίου), In From the Cold (28 Ιανουαρίου), Raising Dion – δεύτερος κύκλος (1 Φεβρουαρίου), Vikings: Valhalla (25 Φεβρουαρίου), Alice in Borderland – δεύτερος κύκλος, All of Us Are Dead, Army of the Dead: Lost Vegas, The Cuphead Show, Cyberpunk: Edgerunners, First Kill, Locke & Key – τρίτος κύκλος, Magic: The Gathering, The Midnight Club, Resident Evil, The Sandman, Stranger Things – τέταρτος κύκλος (μέσα στο καλοκαίρι), The Umbrella Academy – τρίτος κύκλος, The Witcher: Blood Origin.

Στο video που ακολουθεί θα πάρετε μια γεύση από τη live-action μεταφορά του μυθιστορήματος The Sandman του Neil Gaiman.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*