Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα ύψη τα παράνομα downloads της πρεμιέρας για το Game of Thrones

*
Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της όγδοης και τελευταίας σεζόν της σειράς Game of Thrones στο HBO και το ενδιαφέρον του κοινού ήταν τεράστιο. Εκτός από όσους παρακολούθησαν μέσω των επίσημα συμβεβλημένων τηλεοπτικών δικτύων, υπήρξαν, όπως πάντοτε και εκείνοι που επέλεξαν εναλλακτικούς δρόμους. Έτσι λοιπόν, όπως αναφέρει η εταιρεία αναλύσεων MUSO, μόνο το πρώτο 24ωρο από την έναρξη του πρώτο επεισοδίου, υπήρξαν 55 εκατομμύρια παράνομες προβολές μέσω streams, downloads και torrents. Το 76,6% ήταν παράνομα streams, το 12,2% downloads, το 10,8% δημόσια torrents και το 0,5% ιδιωτικά. Για να έχετε μέτρο σύγκρισης, συνολικά 17,4 εκ. τηλεθεατές παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο και στις τρεις πλατφόρμες του δικτύου HBO. Οι περισσότερες παράνομες προβολές (σχεδόν 10εκ.) πραγματοποιήθηκαν στην Ινδία, προφανώς λόγω της δυσκολίας πρόσβασης στη σειρά. Όσο για τις Η.Π.Α. ο αντίστοιχος αριθμός ανήλθε στα 4εκ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*