Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σταματάει η προβολή ταινιών της Disney μέσω Netflix

*
Όπως ανακοίνωσε το αφεντικό της Disney, Bob Iger, οι ταινίες της εταιρείας, περιλαμβανομένων των Marvel, Lucasfilm και Pixar, δεν θα είναι διαθέσιμες μέσω Netflix μετά το τέλος του 2019. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει τελείως η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών και στο πλαίσιο αυτό, η συνδρομητική υπηρεσία, μεταξύ άλλων, θα συνεχίσει να προβάλει τις σειρές της Marvel TV (The Defenders, Luke Cage, Iron Fist, Jessica Jones και Daredevil). Για την ιστορία, έχουν ήδη περάσει πέντε χρόνια από τη στιγμή που Disney και Netflix υπέργαψαν συμφωνία εκατομυρίων δολαρίων και η πρώτη ταινία που διατέθηκε στους συνδρομητές ήταν το Captain America: Civil War. Η απόφαση τώρα μπορεί σε πολλούς να φαίνεται βιααστική, όμως ο Iger προετοίμαζε το έδαφος εδώ και πολύ καιρό και δεν αποκλείεται στο μέλλον, η Disney να λανσάρει τη δική της υπηρεσία streaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*