Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι καλύτερες ταινίες με υπερήρωες για το 2019

*
Χρονιά δίχως ατζέντα με τσεκαρισμένες ταινίες με superheroes υπάρχει; Για άλλο ένα έτος θα δούμε δύο διαφορετικά universes (Marvel, DC) να μεγαλώνουν όλο και περισσότερο, θα περάσουμε μια μεταβατική περίοδο για ένα μεγάλο studio (Fox), θα δούμε ενδιαφέροντα origin stories, reboots και εντυπωσιακές (ελπίζουμε) καταλήξεις τριλογιών. Εδώ, όπως πάντα, έχουμε πιθανότατα τα φετινά πιο κερδοφόρα φιλμ, οπότε έχουμε και λέμε και σημειώνουμε: αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες με υπερήρωες για το 2019.

Captain Marvel – 8 Μαρτίου
Με τους: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Annette Bening, Clark Gregg, Jude Law.


Εικοστή πρώτη στη σειρά παραγωγή του MCU, πρώτη με γυναίκα σε πρωταγωνιστικό ρόλο, το Captain Marvel διαδραματίζεται στο 1995 και ακολουθεί την Carol Danvers, μια πρώην πιλότο της αμερικανικής αεροπορίας, στη μεταμόρφωση της σε μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του γαλαξία, αλλά και στην ένταξη της στην Starforce. Τον περασμένο Δεκέμβριο το IMDB ανακοίνωσε πως η ταινία θεωρείται η περισσότερο αναμενόμενη από το κοινό για το 2019 (ξεπερνώντας ακόμα και το νέο Avengers, στο οποία η Captain Marvel επίσης εμφανίζεται). Η πρεμιέρα της πέφτει πάνω στη διεθνή μέρα της γυναίκας.


Shazam! – 5 Απριλίου
Με τους: Zachary Levi, Asher Angel, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, Grace Fulton, Ian Chen, Jovan Armand, Faithe Herman, Cooper Andrews, Marta Milans, Djimon Hounsou.

Μπορεί να του πήρε 80 χρόνια, όμως ο Shazam της DC έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες με την 7η ταινία του DC Extended Universe. Ο Billy Batson είναι 14 ετών και ορφανός. Καθώς μετακομίζει στην 7ο πλέον ανάδοχη οικογένεια, συναντά έναν αρχαίο μάγο περνώντας σε μια άλλη διάσταση ενώ βρισκόταν στον υπόγειο σιδηρόδρομο. Εκείνος του δίνει τις δυνάμεις του και από εκεί και πέρα αρκεί η λέξη “Shazam” για να τον μεταμορφώσει σε έναν ενήλικα σούπερ ήρωα που καλείται να ανακαλύψει τις δυνάμεις του, με τη βοήθεια του καινούριου του αδερφού, και να αντιμετωπίσει τον κακό Dr. Thaddeus Silvana.


Hellboy – 12 Απριλίου
Με τους: David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane, Sasha Lane, Daniel Dae Kim, Brian Gleeson, Sophie Okonedo, Penelope Mitchell, Alistair Petrie, Laila Morse, Thomas Haden Church, Stephen Graham.

Ενώ επρόκειτο αρχικά να έχουμε sequel του Hellboy II: The Golden Army του 2008, η νέα παραγωγή θα είναι reboot του franchise καθώς δεν έγινε πρόταση στον Guillermo Del Toro να επιστρέψει ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης και, κατ’ επέκταση, ο Ron Perlman αρνήθηκε να συμμετέχει χωρίς την ανάμειξη του πρώτου. Έτσι λοιπόν η νέα ταινία βλέπει τον Hellboy να ετοιμάζεται να τα βάλει με μια πανίσχυρη και αρχαία μάγισσα που έχει βαλθεί να καταστρέψει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Γυρίσματα για αυτό το reboot έγιναν σε Ηνωμένο Βασίλειο και Βουλγαρία.


Avengers: Endgame – 26 Απριλίου
Με τους: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Don Cheadle, Tom Holland, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Letitia Wright, Dave Bautista, Zoe Saldana, Josh Brolin, Chris Pratt, Jeremy Renner, Evangeline Lilly, Jon Favreau, Paul Rudd, Brie Larson.

Στο τέλος του Avengers: Infinity War είδαμε πως τελικά ο Thanos πέτυχε το στόχο του και εξόντωσε το 50% του πληθυσμού της Γης και πολλούς από τους Avengers. Η νέα παραγωγή συνεχίζει από εκεί που μείναμε πέρσι το Μάιο και περιμένουμε να δούμε τη συνέχεια της ιστορίας, αλλά και πώς θα αποφευχθεί (αν γίνεται) ο χαμός που προκλήθηκε. Φυσικά και υπάρχουν θεωρίες χάρη στα comic books και την animated εκδοχή της μεγάλης αυτής μάχης, όμως εμείς θα περιμένουμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει η 22η ταινία του MCU.


John Wick: Chapter 3 Parabellum – 17 Μαΐου
Με τους: Keanu Reeves, Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dacascos, Asia Kate Dillon, Lance Reddick, Jason Mantzoukas, Anjelica Huston, Ian McShane, Robin Lord Taylor, John Leguizamo, Saïd Taghmaoui, Jerome Flynn, Tobias Segal.

Μετά τη δολοφονία του Santino D’Antonio, ο θρυλικός hitman, John Wick, επιχειρεί να δραπετεύσει από την πόλη της Νέας Υόρκης με τη βοήθεια της φίλης του, Sofia. Στο μεταξύ είναι καταζητούμενος κυριολεκτικά παντού και αποκλεισμένος από κάθε εθνική υπηρεσία. Αυτή είναι και η τρίτη σκηνοθετική δουλειά του Chad Stahelski, ο οποίος έχει αναλάβει να καλύψει τα ίδια καθήκοντα για το μελλοντικό reboot του Highlander. Γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε Νέα Υόρκη, Μοντρεάλ, Ρωσία, Μαρόκο και Ισπανία.


X-Men: Dark Phoenix – 7 Ιουνίου
Με τους: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters, Jessica Chastain.

Με το μέλλον του franchise αβέβαιο ύστερα από την εξαγορά της Fox από την Disney, και με την πιθανότητα αυτή να είναι και η τελευταία ταινία της σειράς όπως την ξέρουμε (12η κατά σειρά), το Dark Phoenix διαδραματίζεται σχεδόν μια δεκαετία μετά τα γεγονότα του X-Men: Apocalypse, και συγκεκριμένα το 1992. Μια ξαφνική ηλιακή έκλαμψη χτυπά τους X-Men κατά τη διάρκεια αποστολής στο διάστημα, κάτι που κάνει την Jean Grey να χάσει τον έλεγχο των δυνάμεων της και να εξαπολύσει τον Φοίνικα από μέσα της. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν το 2017, όμως στα τέλη του 2018 έγιναν reshoots σκηνών.


Spider-Man: Far From Home – 5 Ιουλίου
Με τους: Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, J. B. Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr, Marisa Tomei, Jake Gyllenhaal.

Η πρώτη ταινία με συμμετοχή Avengers μετά το...Avengers: Endgame είναι και το sequel του Spider-Man: Homecoming. Αυτήν τη φορά βρίσκουμε τον Peter Parker σε σχολική εκδρομή στην Ευρώπη, όπου ο Nick Fury τον καλεί να συνεργαστεί μαζί του και με τον Mysterio ώστε να αντιμετωπίσουν τους Elementals (Hydron, Magnum, Hellfire και Zephyr). Οι Elementals είναι μια οργάνωση 4 ανθρωποειδών που κατόρθωσαν να γίνουν αθάνατοι και εμφανίστηκαν για πρώτη φορά πίσω στα ‘70s, στο Supernatural Thrillers της Marvel Comics. Από όσα γνωρίζουμε, τα γεγονότα της ταινίας συμβαίνουν μετά από αυτά του Avengers: Endgame.


The New Mutants – 2 Αυγούστου
Με τους: Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Henry Zaga, Blu Hunt, Alice Braga, Antonio Banderas.

Μια ταινία με αρκετές καθυστερήσεις, αρχικά θα έκανε πρεμιέρα την άνοιξη του 2018, όμως πραγματοποιήθηκαν reshoots με σκοπό να την κάνουν πιο...τρομακτική. Πρόκειται για την ιστορία 5 νέων μεταλλαγμένων που ανακαλύπτουν τις δυνάμεις τους καθώς κρατούνται αιχμάλωτοι σε μυστικές εγκαταστάσεις. Μαζί θα παλέψουν να ξεφύγουν από όσα τους κρατάνε πίσω, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων τους των αμαρτιών. Τα πρώιμα σχέδια των παραγωγών μιλούσαν για πιθανή τριλογία, κάτι που μένει να δούμε αν θα πραγματοποιηθεί.


Joker – 4 Οκτωβρίου
Με τους: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Bill Camp, Bug Hall, Frances Conroy, Alex Mckenna, Shea Whigham.

Το ρόλο του Joker αναλαμβάνει (πλέον;) ο Joaquin Phoenix. Ο ίδιος ενδιαφερόταν από το 2014 να παίξει comic book villain και κάπως έτσι φτάνουμε στην πρώτη κινηματογραφική παραγωγή που εστιάζει στο διασημότερο κακό της DC. Η ιστορία ξεκινά το 1981, όταν ένας αποτυχημένος stand-up comedian (μαντέψτε ποιος) αποφασίζει να αφορίσει την κοινωνία και να φέρει χάος στην πόλη Gotham. Μεταξύ των παραγωγών βρέθηκε και ο Martin Scorsese, ο οποίος όμως αποσύρθηκε τον Ιούλιο του 2018 και αντικαταστάθηκε από την Emma Tillinger Koskoff.


Star Wars: Episode IX – 20 Δεκεμβρίου
Με τους: Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Jonas Suotamo, Billie Lourd, Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, Mark Hamill, Anthony Daniels, Billy Dee Williams, Carrie Fisher.

Το Episode IX είναι η τρίτη και τελευταία ταινία της σύγχρονης τριλογίας του Star Wars franchise μετά τα The Force Awakens (2015) και The Last Jedi (2017). Η ταινία είχε αρχικά για σκηνοθέτη τον Colin Trevorrow, ο οποίος παράτησε το project πριν το τέλος του 2017, με τον J. J. Abrams που δούλεψε στο The Force Awakens να καλύπτει τη θέση του. Τα γυρίσματα της παραγωγής ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες, τον Αύγουστο του 2018, με τον Billy Dee Williams να επιστρέφει στη σειρά μετά από 36 ολόκληρα χρόνια και το Return of the Jedi. Για την ώρα, το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως τα γεγονότα της ταινίας λαμβάνουν χώρα ένα έτος μετά από αυτά του The Last Jedi.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*