Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 01/04/19 με 07/04/19

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019.

Pet Semetary
Ελληνικός τίτλος: Νεκροταφείο Ζώων
Διάρκεια: 100 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Βασισμένο στο μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κίνγκ, το «Νεκρωταφίο Ζώων» ακολουθεί τον Δρ. Λούις Κριντ (Τζέισον Κλάρκ), ο οποίος μετά τη μετακόμισή του με τη σύζυγό του Ρέιτσελ (Έιμι Σέιμετζ) και τα δύο μικρά παιδιά τους από τη Βοστώνη στο Μέιν, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδη τόπο ταφής κρυμμένο βαθιά μέσα στο δάσος που βρίσκεται δίπλα στο νέο τους σπίτι. Όταν μια τραγωδία χτυπά την οικογένειά του, ο Λούις θα στραφεί στον ασυνήθιστο γείτονά του Τζαντ Κράνταλ (Τζον Λίθγκοου), προκαλώντας μια επικίνδυνη αλυσιδωτή αντίδραση που θα απελευθερώσει ένα άνευ προηγουμένου κακό με τρομακτικές συνέπειες.





The Beach Bum
Ελληνικός τίτλος: O παραλίας
Διάρκεια: 110 λεπτά
Κατηγορία: Κομεντί
Περιγραφή: Ο σκηνοθέτης του «Spring Breakers» Χάρμονι Κορίν επιστρέφει με ακόμα μία ατίθαση και γεμάτη χρώμα ταινία, με φόντο τη μεθυστική Κούβα και την ηλιόλουστη Φλόριντα. Η ταινία ακολουθεί τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες του Μούντογκ, ενός αξιαγάπητου και ασυμβίβαστου συγγραφέα που ζει τη μεγάλη ζωή με τους δικούς του όρους, χωρίς να ακολουθεί κανόνες και «πρέπει».




Shazam!
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 132 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας
Περιγραφή: Όλοι κρύβουμε έναν υπερήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται ένα ξόρκι για να τον κάνουμε να φανερωθεί. Ο Μπίλι Μπάτσον (Άσερ Έιντζελ), χάρη στην ευγενική «χορηγία» ενός αρχαίου μάγου (Ντζιμόν Χουνσού), κάθε φορά που φωνάζει τη λέξη SHAZAM! μεταμορφώνεται από 14χρονο έφηβο στον ενήλικα ομώνυμο υπερήρωα (Ζάκαρι Λίβαϊ). Ωστόσο, παρά το θεόρατο και γεροδεμένο σώμα του, παραμένει μέσα του ένα παιδί που, όπως είναι φυσικό, διασκεδάζει με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του, κάνοντας ό,τι θα έκανε κάθε έφηβος που θα αποκτούσε υπερδυνάμεις: κάνει την πλάκα του! Μπορεί να πετάξει; Βλέπει με ακτίνες Χ; Μπορεί να εξαπολύσει αστραπές από τα χέρια του; Μπορεί να κάνει κοπάνα από το σχολείο; Με τη βοήθεια του ειδήμονα σε υπερηρωικά ζητήματα φίλου του Φρέντι (Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ), ο Shazam δοκιμάζει τα όρια των ικανοτήτων του με την ανεμελιά του παιδιού που κρύβει μέσα του. Αλλά θα χρειαστεί να μάθει να ελέγχει τις ικανότητες του για να κατατροπώσει τις φονικές δυνάμεις του κακού που βρίσκονται υπό τον απόλυτο έλεγχο του Δρ. Σιβάνα (Μαρκ Στρονγκ), ο οποίος έχει βάλει στο μάτι τον Shazam.




Ailo's Journey

Ελληνικός τίτλος: Άιλο, ο μικρός ήρωας
Διάρκεια: 114 λεπτά
Κατηγορία: Παιδική
Περιγραφή: Ακολουθήστε το συγκλονιστικό ταξίδι ενός νεογέννητου ταράνδου και την πορεία του προς την ενηλικίωση στην παγωμένη απεραντοσύνη της τάιγκα, στο Λάπλαντ της Φινλανδίας. Ο Αϊλό θα συναντηθεί με αλεπούδες, λύγκες, αετούς, αρκούδες, λύκους, σκίουρους, με φίλους και εχθρούς μαθαίνοντας να επιβιώνει και να αποφεύγει τους κινδύνους. Μια υπέροχη ιστορία με την ευαισθησία του «Μπάμπι», τα χαριτωμένα πλάσματα του «Η Εποχή των Παγετώνων» και την περιπέτεια του ντοκιμαντέρ «Το Ταξίδι του Αυτοκράτορα».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*