Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 03/02/20 με 09/02/20

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020.

Birds of Prey
Ελληνικός τίτλος: Αρπακτικά πτηνά
Διάρκεια: 109 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια δράσης
Περιγραφή: Η έξαλλη ζωή της Χάρλεϊ Κουίν (Μάργκο Ρόμπι) εκτροχιάζεται ακόμα περισσότερο μετά τον ιδιαίτερα εκρηκτικό χωρισμό της από τον Τζόκερ. Για πρώτη φορά, είναι απροστάτευτη, με τον κάθε αλήτη της Γκόθαμ να την καταδιώκει. Εντωμεταξύ, ο αρχιμαφιόζος Ρόμαν Σαϊόνις (Γιούαν ΜακΓκρέγκορ) έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να βρει τη νεαρή πορτοφολού Κας (Έλα Τζέι Μπάσκο), που έκλεψε το πολύτιμο διαμάντι του. Το μονοπάτι της Χάρλεϊ διασταυρώνεται με την Κυνηγό (Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ), την Μπλακ Κανάρι (Τζούρνι Σμόλετ-Μπελ) και τη Ρενέ Μοντόγια (Ρόζι Περέζ) και το αλλόκοτο επιτελείο δεν έχει επιλογή από το να συνεργαστεί για να εξολοθρεύσει τον Ρόμαν μέσα σε μία θεότρελη, φονική μέρα.




Gretel & Hansel
Ελληνικός τίτλος: Γκρέτελ & Χάνσελ
Διάρκεια: 88 λεπτά
Κατηγορία: Τρόμου
Περιγραφή: Μια φορά και έναν καιρό σε μια μακρινή εξοχή, ένα νεαρό κορίτσι οδηγεί τον μικρό της αδερφό στο σκοτεινό δάσος ψάχνοντας φαγητό και δουλειά, μόνο για να καταλήξουν άθελά τους στον πυρήνα του κακού. Το κλασικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη σε μία σκοτεινή ταινία τρόμου, με την πρωταγωνίστρια του ‘’ΙΤ’’ Σοφία Λίλις.




Little Women
Ελληνικός τίτλος: Μικρές κυρίες
Διάρκεια: 135 λεπτά
Κατηγορία: Αισθηματικό δράμα
Περιγραφή: Η σεναριογράφος και σκηνοθέτης Greta Gerwig (Lady Bird) με τις Μικρές Κυρίες της κατάφερε να δώσει μια νέα πνοή στην κλασσική νουβέλα και στα γραπτά της Louisa May Alcott και να ξεδιπλώνει τον χαρακτήρα της Jo March, το συγγραφικό alter ego της, που αντανακλά στην μυθιστορηματική ζωή της. Στην εκδοχή της Gerwig, η γεμάτη αγάπη ιστορία της οικογένειας March - τέσσερα νεαρά κορίτσια, η καθεμία από τις οποίες είναι αποφασισμένη να ζήσει την ζωή της όπως θέλει - είναι άφθαρτη μέσα στο χρόνο και παράλληλα, στέκει επίκαιρη. Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh και Eliza Scanlen στους ρόλους των κοριτσιών, ο Louis Garrel ως Friedrich Bhaer, o Timothee Chalamet ως ο γείτονας τους Laurie, η Laura Dern ως Μητέρα Marmee, ο Chris Cooper ως ο κύριος Laurence και η Meryl Streep στον ρόλο της θείας March συμπληρώνουν το all-star cast.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*