Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 03/07/17 με 09/07/17

*
Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017.

Spider-Man: Homecoming
Ελληνικός τίτλος: Spider-Man Η επιστροφή στον τόπο του
Διάρκεια: 133 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια φαντασίας
Περιγραφή: Ο νεαρός Πήτερ Πάρκερ / Spider-Man, μετά το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στο Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος, εξερευνά τη νέα του ταυτότητα ως υπερήρωας στο Spider-Man: Η Επιστροφή στον Τόπο του. Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο Πήτερ επιστρέφει στο σπίτι του όπου ζει με την θεία Μέι, πάντα κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούργιου του μέντορα, Τόνι Σταρκ. Ο Πήτερ προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ρουτίνα της ζωής του, αφαιρείται όμως από την ανάγκη του να αποδείξει ότι είναι μπορεί να είναι πολύ περισσότερα από ένας απλός, καθημερινός υπερήρωας. Όταν όμως εμφανίζεται ο Vulture, ένας καινούργιος εχθρός, τότε όλα εκείνα που ο Πήτερ θεωρεί σημαντικά μοιάζουν να απειλούνται.

Trailer:



Hampstead
Ελληνικός τίτλος: Απροσδόκητος έρωτας
Διάρκεια: 95 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Μία Αμερικανίδα χήρα θα βρει, απροσδόκητα, την αγάπη στο πρόσωπο ενός άντρα που ζει στο Χάμπστεντ, όταν θα αντιμετωπίσουν μαζί, αυτούς που θέλουν να κατεδαφίσουν το σπίτι του. Εμπνευσμένο από μία πραγματική ιστορία, η ταινία «Απροσδόκητος Έρωτας» είναι μία γοητευτική και τρυφερή ιστορία για το πώς η αγάπη μπορεί να βρεθεί στα πιο απρόσμενα μέρη και αποδεικνύει μια για πάντα ότι η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο σε ό,τι αφορά στις δεύτερες ευκαιρίες.

Trailer:

The Beguiled
Ελληνικός τίτλος: Η αποπλάνηση
Διάρκεια: 132 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Η ατμοσφαιρική ταινία, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τόμας Κάλιναν, αφηγείται, μέσα από τη γυναικεία ματιά, την ιστορία ενός πληγωμένου στρατιώτη (Κόλιν Φάρελ) που, κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου, και συγκεκριμένα το 1864, βρίσκει καταφύγιο, ώσπου να αναρρώσει, σε ένα σχολείο θηλέων οικότροφων στη Βιρτζίνια, όπου τον περιθάλπουν ως ηθικό τους χρέος. Η παρουσία του εκεί, όμως, ξυπνά στα κορίτσια και τις μοναχικές γυναίκες του σχολείου (Νικόλ Κίντμαν, Κίρστεν Ντανστ, Ελ Φάνινγκ), καταπιεσμένα ένστικτα, πάθη και ανάγκες, προκαλώντας μεταξύ τους ανταγωνισμούς και συγκρούσεις που φτάνουν ακόμα και στα άκρα.

Trailer:



How to be a Latin lover
Ελληνικός τίτλος: Πως να γίνεις λατίνος εραστής
Διάρκεια: 96 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία
Περιγραφή: Ο Γιουτζίνιο Ντερμπέζ πρωταγωνιστεί ως ο Μάξιμο, ένας Λατίνος καρδιοκατακτητής που πάντοτε στη ζωή του είχε ένα και μόνο όνειρο: να ζει πλούσια, χωρίς να χρειάζεται να δουλέψει ούτε μια μέρα. Και για πολλά χρόνια τα κατάφερνε, αποπλανώντας πλούσιες ηλικιωμένες γυναίκες, μέχρι που παντρεύτηκε μια πλούσια γυναίκα με τα διπλά του χρόνια. 25 χρόνια μετά, κακομαθημένος και έχοντας βαρεθεί να ξυπνάει δίπλα στην 80χρονη πια σύζυγο του, θα βρεθεί προ εκπλήξεως, όταν εκείνη θα τον παρατήσει για έναν μικρότερο του πωλητή αυτοκινήτων. Θα αναγκαστεί τότε να ζήσει και πάλι με την αποξενωμένη αδερφή του, την Σάρα (Σάλμα Χάγιεκ) και τον εκκεντρικό, αλλά αξιολάτρευτο γιο της, τον Χιούγκο. Ανυπόμονος να γυρίσει στην πολυτελή ζωή που είχε συνηθίσει, ο Μάξιμο θα εκμεταλλευτεί τον νεανικό έρωτα του ανιψιού του για μια συμμαθήτρια του, για να προσεγγίσει το νέο του στόχο – την γιαγιά της, Σελέστ, μια χήρα δισεκατομμυριούχο. Αυτή την φορά όμως η παρουσία του ανιψιού του θα του ανατρέψει κάπως τα σχέδια.

Trailer:
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • DrManolo
    • Μα καλά αυτό το ''η επιστροφη στο τόπο του'' τι ειδους μεταγλώττιση είναι ; Δεν μπορούσαν να το πουν spiderman η επιστροφή; Μου θυμίζει το έλα μ***** στον τόπο σου.

    • mysterious
    • @DrManolo γενικά οι μεταφράσεις των τίτλων των ταινιών είναι κωμικοτραγικές...μα καμιά σχέση με τους original τίτλους.

      To Beguiled μου άρεσε πολύ,μετράει φυσικά και το δυνατό καστ και το τέλος του trailer το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον.To How to be a Latin lover δείχνει ξεκαρδιστικό με ήδη αστείο σενάριο και όσο για το Spiderman λυπάμαι αλλά δε μπορώ να το πάρω στα σοβαρά με το παιδάκι που παίζει.Και το ακόμη πιο αστείο είναι πως ενώ σε όλη την διάρκεια του trailer κάνει χαβαλέ σου πετάει ξεκάρφωτα για 5 δευτερόλεπτα μια απειλή για τους αγαπημένους του,δείχνει κι ένα δάκρυ να κυλάει και μετά γυρίζει πάλι στον χαβαλέ χαχα.

    • Raphael
    • Ποιος άλλος έχει βαρεθεί ταινίες με σούπερ ήρωες?

      Ήταν ωραία όταν είχαν πρωτοβγεί τα πρώτα spiderman, ironman.... μετά κάπου έχασα εγώ το νόημα όλες ίδιες με μηδέν υπόθεση και ενδιαφέρον...

    • Tim of Heavens
    • Raphael συμφωνώ. Έχω σταματήσει χρόοοοονια να τις παρακολουθώ.Έχουν καταντήσει σαν το fast food του κινηματογράφου.

    • master
    • σιγουρα εχει χιλιοπαικτει γνωριζουμε την ιστορια του και χουμε δει τους σημαντικους κακους και τωρα τον vulture
      εμενα μου αρεσει και θα το δω.

*