Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 03/10/16 με 08/10/16

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016.

Don't Breathe
Ελληνικός τίτλος: Μην ανασαίνεις
Διάρκεια: 98 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Η Rocky (Jane Levy) είναι αποφασισμένη να ξεφύγει με κάθε τρόπο από τη βίαιη μητέρα της και να σώσει τη μικρότερη αδελφή της από το αδιέξοδο μέλλον που απλώνεται μπροστά τους. Μαζί με τους φίλους της Alex (Dylan Minnette) και Money (Daniel Zovatto) έχει διαπράξει μια σειρά από μικροληστείες για να μαζέψει τα χρήματα που χρειάζεται για να αποδράσει από τη φρικτή κωμόπολη όπου ζει. Όταν η συμμορία των τριών μαθαίνει ότι ένας τυφλός ερημίτης (Stephen Lang) ζει σε μια εγκαταλελειμμένη γειτονιά και ότι κρύβει μια μικρή περιουσία κάπου στο σπίτι του, αποφασίζουν να κάνουν την τελευταία τους ληστεία. Το σχέδιο δεν πάει καλά, το θύμα αποδεικνύεται πιο απειλητικό από ό,τι θα μπορούσαν να φανταστούν, αφού εκτός από χρήματα ο τυφλός άντρας κρύβει πολλά άλλα.

Trailer:



Storks
Ελληνικός τίτλος: Πελαργοί
Διάρκεια: 87 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα Σχέδια
Περιγραφή: Οι πελαργοί φέρνουν τα μωρά… ή τουλάχιστον τα έφερναν. Στις μέρες μας παραδίδουν πακέτα για ένα παγκόσμιο διαδικτυακό γίγαντα της λιανικής. Ο Τζούνιορ (Άντι Σάμπεργκ), ο καλύτερος πελαργό-πωλητής της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή, όταν κατά λάθος θέτει σε λειτουργία τη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία φτιάχνει ένα αξιολάτρευτο, αλλά μη εγκεκριμένο, μωρό - κοριτσάκι. Απελπισμένοι να παραδώσουν το δέμα -ή αλλιώς και μπελάς- πριν τους πάρει είδηση το αφεντικό, ο Τζούνιορ και η φίλη του Τουλίπα, η μοναδική άνθρωπος στο Βουνό των Πελαργών, θα δώσουν μια μάχη με τον χρόνο, για να παραδώσουν το πρώτο τους μωρό, σε ένα δύσκολο και συνάμα αποκαλυπτικό ταξίδι, που μπορεί να ενώσει και πάλι περισσότερες από μια οικογένειες, και το κυριότερο, να αποκαταστήσει την πραγματική αποστολή των πελαργών στον κόσμο.

Trailer:



The Girl on the Train
Ελληνικός τίτλος: Το κορίτσι του τρένου
Διάρκεια: 103 λεπτά
Κατηγορία: Ψυχολογικό θρίλερ
Περιγραφή: Κάθε μέρα, στο τρένο καθοδόν για τη δουλειά της, η Ρέιτσελ περνά δίπλα από το παλιό της σπίτι, στο οποίο τώρα ζει ο πρώην άντρας της με τη νέα του σύζυγο. Βλέπει επίσης το σπίτι ενός άλλου παντρεμένου ζευγαριού, λίγα τετράγωνα παρακάτω, και αρχίζει να φαντάζεται την ιδανική, ευτυχισμένη τους ζωή. Μια μέρα, περνώντας με το τρένο μπροστά από το σπίτι τους, η Ρέιτσελ θα δει κάτι που αλλάζει όλα όσα πίστευε για το άγνωστο αυτό ζευγάρι. Όταν η γυναίκα εξαφανιστεί, η Ρέιτσελ θα αρχίσει να πιστεύει ότι ίσως σχετίζεται με την εξαφάνισή της με κάποιο τρόπο.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*