Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 04/11/19 με 10/11/19

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019.

Zombieland: Double Tap
Ελληνικός τίτλος: Zombieland Διπλή βολή
Διάρκεια: 99 λεπτά
Κατηγορία: Κομεντί, τρόμου
Περιγραφή: Μία δεκαετία μετά την επιτυχία του Zombieland, οι πρωταγωνιστές (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin και Emma Stone) ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους με τον σκηνοθέτη Ruben Fleischer (Venom) και τους σεναριογράφους Rhett Reese & Paul Wernick (Deadpool) στο Zombieland 2. Στο σίκουελ, μέσα από έκρυθμες κωμικές καταστάσεις που εκτυλίσσονται από τον Λευκό Οίκο μέχρι την ενδοχώρα, η τετράδα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλά νέα είδη ζόμπι, που έχουν εξελιχθεί από την πρώτη ταινία, αλλά και νέους επιζώντες. Η μεγαλύτερη πρόκληση όλων, όμως, αποδεικνύοται οι σχέσεις ανάμεσα στα μέλη αυτής της σαρκαστικής, αυτοσχέδιας οικογένειας.




Doctor Sleep
Ελληνικός τίτλος: Δόκτωρ Ύπνος
Διάρκεια:152 λεπτά
Κατηγορία: Μεταφυσικό θρίλερ
Περιγραφή: Η ταινία "ΔΟΚΤΩΡ ΥΠΝΟΣ" συνεχίζει την ιστορία του Ντάν Τόρανς, 40 χρόνια μετά την τρομακτική διαμονή του στο Overlook Hotel, στην ταινία The Shining. Εξακολουθώντας να φέρει το ψυχολογικό τραύμα που υπέστη ως παιδί στο ξενοδοχείο Overlook, ο Νταν Τόρανς προσπαθεί να βρει την εσωτερική του ηρεμία. Όμως αυτή «διαλύεται» όταν συναντά την Άμπρα, μία θαρραλέα έφηβη που διαθέτει ένα υπερφυσικό χάρισμα, γνωστό ως "λάμψη". Η Άμπρα συνειδητοποιεί αμέσως ότι ο Νταν έχει την ίδια υπερφυσική δύναμη με εκείνη, τον αναζητά, ζητώντας απελπισμένα τη βοήθειά του προκειμένου να πολεμήσει την ανελέητη Rose the Hat, αρχηγό της συμμορίας μεταφυσικών δολοφόνων The True Knot, που αναζητούν ανθρώπους προικισμένους με υπερφυσικές ιδιότητες, προκειμένου να «καταναλώσουν» την αύρα τους και να γίνουν αθάνατοι. Δημιουργώντας μια απρόσμενη συμμαχία, ο Νταν και η Άμπρα ξεκινούν έναν αγώνα ζωής και θανάτου εναντίον της Rose the Hat. Η αθωότητα και το χάρισμα της Άμπρα, αναγκάζουν τον Νταν να χρησιμοποιήσει, για πρώτη φορά με τέτοια ζέση τις δικές του δυνάμεις, ν’ αντιμετωπίσει τους φόβους του, αλλά και να ξαναζωντανέψει τα φαντάσματα του παρελθόντος.




The addams Family
Ελληνικός τίτλος: Η οικογένεια Άνταμς
Διάρκεια: 90 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε τα δάχτυλά σας! Η Οικογένεια Άνταμς επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στην πρώτη κωμωδία κινουμένων σχεδίων για αυτήν την παράξενη, ανατριχιαστική οικογένεια. Μπορεί να νομίζεις πως η οικογένειά σου είναι περίεργη, όμως αυτή η απόμακρη, εκκεντρική και τελείως αλλόκοτη Οικογένεια, θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*