Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 10/01/22 με 16/01/22

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας επέστρεψε, μαζί με το άνοιγμα όλων των κινηματογράφων και στη χώρα μας. Πάμε να δούμε λοιπόν όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αυτήν την Πέμπτη.

Πολλές νέες σειρές έρχονται το 2022 και γι' αυτό ετοιμάσαμε ένα αναλυτικό αφιέρωμα για να τις διαβάσετε όλες εδώ.


Scream
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 114 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: 25 χρόνια μετά τους αλλεπάλληλους βάναυσους φόνους που σόκαραν το φιλήσυχο Γούντσμπορο, ένας καινούργιος δολοφόνος βάζει ξανά την μάσκα Ghostface και αρχίζει να ακολουθεί μία παρέα εφήβων, για να επαναφέρει μυστικά από το θανατηφόρο παρελθόν της πόλης.





The 355
Ελληνικός τίτλος: Πράκτορες 355
Διάρκεια: 94 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια δράσης
Περιγραφή: Ένα μυστικό όπλο υψίστης ασφαλείας πέφτει σε λάθος χέρια. Η πράκτορας της CIA Mason “Mace” Brown πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις της με την σκληροτράχηλη Γερμανίδα Marie πρώην πράκτορα της MI6, την ειδική στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές Khadijah , και την επιδέξια κολομβιανή ψυχολόγο Graciela σε μια παράτολμη και θανατηφόρα αποστολή ενώ ταυτόχρονα πρέπει να βρίσκονται και ένα βήμα μπροστά από την μυστηριώδη, Lin Mi Sheng, που προλαβαίνει πάντα να ανατρέπει τα πλάνα τους. Η δράση εκτοξεύεται από το Παρίσι στο Μαρόκο και έπειτα στην Σαγκάη όπου η ομάδα πρέπει είτε να καταφέρει να συνεργαστεί και να σώσει τον κόσμο , είτε να πεθάνει.




Extinct
Ελληνικός τίτλος: Σχέδιο διάσωσης
Διάρκεια: 84 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Δύο flummels, η Οπ και ο Εντ, ταξιδεύουν μέσα στο χρόνο και καταφθάνουν από τα νησιά Γκαλαπάγκος και το μακρινό 1835 στη σύγχρονη Σανγκάη. Βρισκόμενοι μέσα στην πόλη και αδυνατώντας να προσαρμοστούν στις τρομακτικές αλλαγές, ανακαλύπτουν ότι το είδος στο οποίο ανήκουν έχει πλέον εκλείψει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*