Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 12/12/16 με 18/12/16

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016.

Bad Santa 2
Ελληνικός τίτλος: Ο Άι Βασίλης είναι πολλή λέρα
Διάρκεια: 92 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία
Περιγραφή: Ο υποψήφιος για Όσκαρ®, Μπίλι Μπομπ Θόρτον επιστρέφει στο ρόλο του Γουίλι Σόουκ, στο «Bad Santa 2», τη συνέχεια του θορυβώδους κωμικού box office hit, «Bad Santa», που είδαμε στη μεγάλη οθόνη τα Χριστούγεννα του 2003. Στο καστ προστίθενται η βραβευμένη με Όσκαρ®, Χρυσή Σφαίρα και Έμμυ, Κάθι Μπέιτς, στο ρόλο της αθυρόστομης και κυνικής μαμάς του Γουίλι, Σάννυ, και η υποψήφια για Έμμυ, Κριστίνα Χέντρικς στο ρόλο της Νταιάν, διευθύντριας σε ένα φιλανθρωπικό οργανισμό. Στην ταινία θα δούμε και πάλι τους Τόνι Κοξ και Μπρετ Κέλι στους ρόλους των Μάρκους και Θέρμαν Μέρμαν αντίστοιχα.

Trailer:



Τέλειοι ξένοι
Διάρκεια: 98 λεπτά
Κατηγορία: Δραματική κομεντί
Περιγραφή: Ο Θοδωρής Αθερίδης σκηνοθετεί ένα μπαράζ αποκαλύψεων μεταξύ επτά φίλων, οι οποίοι αποφασίζουν να παίξουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι: να μοιραστούν μεταξύ τους όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα που έρχονται στα κινητά τους…Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;

Trailer:



Sing
Ελληνικός τίτλος: Τραγούδα
Διάρκεια: 108 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Ο έμπειρος παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς στην πρώτη του μεταγλώττιση δίνει τη φωνή του στο πολυμήχανο και πάντα υπεραισιόδοξο κοάλα Μπάστερ Μουν που προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει το θέατρό του από τη χρεοκοπία, σε μια ερμηνεία με πολύ χιούμορ, αλλά και συγκίνηση. Οι πρωταγωνιστές τηλεοπτική σειράς Γιάννης Χατζηγεωργίου (στο ρόλο του εκκεντρικού γουρουνιού Γκάντερ), Τζωρτζίνα Λιώση (η ντροπαλή ελεφαντίνα Μίνα με τη θεσπέσια φωνή) και Ντένης Μακρής (ο πιστός φίλος, το πρόβατο, ο Έντι) ζωντανεύουν μοναδικά κάποιους από τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας, ενώ ακούγονται πάνω από 65 αγαπημένα τραγούδια της σύγχρονης ποπ σκηνής σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού που θα μας μείνει αξέχαστος!

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*