Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 17/06/19 με 23/06/19

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019.

Toy Story 4
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 100 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Ο Woody ήταν πάντα σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο και το ότι προτεραιότητα του είναι η φροντίδα του παιδιού του, είτε είναι ο Andy είτε η Bonnie. Οπότε όταν το καινούριο παιχνίδι της Bonnie, που είναι καρπός χειροτεχνίας και ακούει στο όνομα Forky, αυτοαποκαλείται «σκουπίδι», ο Woody αναλαμβάνει να του δείξει ότι πρέπει να αγκαλιάσει το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι. Όταν η Bonnie παίρνει την παρέα σε οικογενειακή εκδρομή, ο Woody καταλήγει σε μία απρόσμενη παράκαμψη που του επιφυλάσσει τη συνάντηση με τη χαμένη του φίλη Βο Peep. Μετά από χρόνια μοναχικής περιπλάνησης, το περιπετειώδες πνεύμα της Bonnie και οι εμπειρίες της στον δρόμο έρχονται σε αντίθεση με την ντελικάτη, πορσελάνινη επίστρωση της. Πάνω που ο Woody και η Βο συνειδητοποιούν ότι οι κόσμοι τους είναι μακριά σε ό,τι αφορά τη ζωή τους ως παιχνίδια, την ίδια στιγμή καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η πιο ασήμαντη έγνοια τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*