Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 19/09/16 με 25/09/16

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016.

Blair Witch
Ελληνικός τίτλος: Blair Witch Η Επιστροφή
Διάρκεια: 89 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Μία ομάδα φοιτητών επιχειρεί να διασχίσει το δάσος Black Hills του Maryland και να ξεδιαλύνει το μυστήριο που καλύπτει την εξαφάνιση της αδερφής ενός μέλους την ομάδας. Πολλοί πιστεύουν ότι η εξαφάνιση συνδέεται με τον θρύλο της μάγισσας του Blair. Αρχικά όλοι στην ομάδα είναι αισιόδοξοι, ειδικά όταν οι ντόπιοι προσφέρονται να τους καθοδηγήσουν στα σκοτεινά και άγνωστα μονοπάτια του δάσους. Καθώς όμως η νύχτα προχωράει η παρέα καταλαμβάνεται από μια μυστηριώδη και απειλητική παρουσία. Σταδιακά όλοι συνειδητοποιούν ότι η θρύλος είναι αληθινός και περισσότερο μοχθηρός από όσο θα μπορούσαν να φανταστούν.

Trailer:



Kubo And The Two Strings
Ελληνικός τίτλος: Ο Κούμπο και οι δύο χορδές
Διάρκεια: 102 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα Σχέδια
Περιγραφή: Η ταινία, σκηνοθετημένη από τον Τράβις Ναιτ, έχει ως ήρωά της ένα έξυπνο και καλόκαρδο αγόρι, τον Κούμπο, που περνά μια ήσυχη κι ασφαλή ζωή, κρυμμένο κάπου μαζί με τη μητέρα του, αφηγούμενος φανταστικές ιστορίες στους ανθρώπους της παραθαλάσσιας πόλης του, μέχρι τη στιγμή που άθελά του θα ξυπνήσει ένα μοχθηρό πνεύμα. Όταν η μητέρα του πεθαίνει, προσπαθώντας να τον σώσει, ο Κούμπο θα κληθεί να ενώσει τις δυνάμεις του με μια μαϊμού κι ένα σκαθάρι και να ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι με σκοπό να λύσει το μυστήριο του έκπτωτου πατέρα του, του καλύτερου πολεμιστή σαμουράι που γνώρισε ποτέ ο κόσμος. Με την βοήθεια του μαγικού μουσικού οργάνου του, ο Κούμπο θα πρέπει να παλέψει με θεούς και τέρατα για να βρει τη μυθική πανοπλία του πατέρα του που θα τον κάνει αήττητο κι έτσι να ξεκλειδώσει το μυστικό της κληρονομιάς του και να ξαναβρεί την οικογένεια του.

Trailer:



Pele: Birth of a Legend
Ελληνικός τίτλος: Pele Η ιστορία ενός θρύλου
Διάρκεια: 98 λεπτά
Κατηγορία: Βιογραφική
Περιγραφή: Γεννήθηκε μέσα στη φτώχια και την ανέχεια, σε μια χώρα που μπορούσε να αποδράσει μόνο μέσα από την λατρεία της για το ποδόσφαιρο. Βλέποντας τον πατέρα του συντετριμμένο από την ήττα της Βραζιλίας στον τελικό του Μουντιάλ του 1950, του υπόσχεται να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο για χάρη του. Και θα το κάνει οκτώ χρόνια αργότερα, σε ηλικία μόλις 17 ετών, ανακοινώνοντας έτσι σε ολόκληρο τον κόσμο ότι ένα μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου έχει γεννηθεί. Γνωρίστε την ιστορία της απίστευτης ζωής του Πελέ, ενός παίκτη-σύμβολο του «όμορφου παιχνιδιού», όπως αποκαλούσε ο ίδιος το ποδόσφαιρο, που ήρθε από το τίποτα για να αλλάξει τα πάντα.

Trailer:

The Magnificent Seven
Ελληνικός τίτλος: Και οι 7 ήταν υπέροχοι
Διάρκεια: 132 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια
Περιγραφή: Με την πόλη του Rose Creek κάτω από τον σκοτεινό έλεγχο του Bartholomew Boge (Peter Sarsgaard), οι απελπισμένοι κάτοικοι ζητούν βοήθεια από επτά κακοποιούς, κυνηγούς κεφαλών, απατεώνες και οπλισμένους άνδρες – ο Sam Chisolm (Denzel Washington), ο Josh Farraday (Chris Pratt), ο Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), ο Jack Horne (Vincent D’Onofrio), ο Billy Rocks (Byung-Hun Lee), ο Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) και ο Red Harvest (Martin Sensmeier). Όσο η πόλη προετοιμάζεται για την τελική αναμέτρηση που έρχεται, η ομάδα των 7 μοιάζει να πολεμάει για κάτι περισσότερο από τα χρήματα.

Trailer:



I.T.
Ελληνικός τίτλος: Προσωπικά μυστικά
Διάρκεια: 90 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Ο Μάικ τα έχει όλα: μία πανέμορφη γυναίκα, μια υπέροχη κόρη, ένα προηγμένης τεχνολογίας «έξυπνο» σπίτι και μία επιτυχημένη εταιρεία. Όταν, όμως, χαλάσει η σχέση του με τον Εντ, τον σύμβουλο του για θέματα τεχνικής υποστήριξης, ο Μάικ θα βρεθεί μπλεγμένος σε ένα θανάσιμο παιχνίδι, αφού ο Εντ θα χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του για να παρακολουθεί την κόρη του Μάικ, να βάλει σε κίνδυνο την επιχείρησή του, ακόμη και την ζωή της οικογένειάς του. Σε έναν κόσμο όπου δεν υπάρχει ιδιωτικότητα, και τα πιο προσωπικά μυστικά μας μπορούν να αποκαλυφθούν με ένα μόνο κλικ, ο Μάικ θα πρέπει να βασιστεί στις παλιές του διασυνδέσεις για να νικήσει ένα νέο είδος εχθρού.

Trailer:



War Dogs
Ελληνικός τίτλος: Σκυλιά του πολέμου
Διάρκεια: 114 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία δράσης
Περιγραφή: Βασισµένο σε πραγµατική ιστορία, το «Arms & The Dudes» παρακολουθεί την ιστορία δύο εικοσάχρονων (Χιλ και Τέλερ), οι οποίοι ζουν στο Μαϊάµι κατά τη διάρκεια του Πόλεµου στο Ιράκ, και εκµεταλλεύονται µια σχεδόν άγνωστη κυβερνητική πρωτοβουλία, που επιτρέπει σε µικρές επιχειρήσεις να ‘κλείνουν’ συµβόλαια του Αµερικανικού στρατού. Παρά το ταπεινό ξεκίνηµά τους, καταφέρνουν να βγάλουν πολλά χρήµατα και να ζήσουν τη µεγάλη ζωή. Όµως, οι δύο φίλοι θα χάσουν κάθε έλεγχο όταν θα κλείσουν µια συµφωνία 300 εκατοµµυρίων δολαρίων για εξοπλιστικά συστήµατα του Αφγανικού στρατού – µια συµφωνία που θα τους φέρει σε επαφή µε σκοτεινούς ανθρώπους, πίσω από τους οποίους, όπως θα αποδειχθεί, κρύβεται η ίδια η Αµερικανική κυβέρνηση.

Trailer:



Roger Waters: The WAll - Dolby Atmos
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 135 λεπτά
Κατηγορία: Μουσική
Περιγραφή: “Roger Waters : The Wall” στις 23/09 και 27/09 αποκλειστικά στις Dolby Atmos αίθουσες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο Roger Waters, ιδρυτής και κεντρικός στιχουργός των Pink Floyd , συνδυάζει τις επικές και προσωπικές στιγμές της μπάντας με τις τεχνολογικές εξελίξεις στην κινηματογράφηση σήμερα. Βασισμένο στο μοναδικό concept album, το “Roger Waters: The Wall” μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία concept ταινία: μια καθηλωτική εμπειρία συναυλίας, ένα road movie του Roger Water βασισμένο στο παρελθόν και μία συνταραχτική αντιπολεμική ταινία για τις επιπτώσεις του πολέμου στον κόσμο αλλά και ακόμα στον ίδιο τον Roger Waters.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*