Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 19/11/18 με 25/11/18

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018.

Widows
Ελληνικός τίτλος: Οι χήρες
Διάρκεια: 132 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια μυστηρίου
Περιγραφή: Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Στιβ ΜακΚουίν (12 Χρόνια Σκλάβος) και τη συν-σεναριογράφο και κορυφαία σε πωλήσεις συγγραφέα Τζίλιαν Φλιν (Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε) έρχεται ένα ιλιγγιώδες, σύγχρονο θρίλερ με φόντο την εγκληματικότητα, το πάθος και τη διαφθορά: «Οι Χήρες» είναι η ιστορία για τέσσερις γυναίκες που δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους παρά μόνο τα χρέη που τους άφησαν οι νεκροί σύζυγοί τους από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες. Τοποθετημένο στο σύγχρονο Σικάγο, μέσα σε μια περίοδο αναταραχής, εντάσεις θα δημιουργηθούν όταν η Βερόνικα (η βραβευμένη με Όσκαρ Βαϊόλα Ντέιβις), η Άλις (Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι), η Λίντα (Μισέλ Ροντρίγκεζ) και η Μπελ (Σίνθια Ερίβο) παίρνουν τη μοίρα τους στα χέρια τους και συνωμοτούν για να χτίσουν ένα μέλλον σύμφωνα με τους δικούς τους όρους.




Ralph Breaks the Internet
Ελληνικός τίτλος: Ραλφ εναντίον ίντερνετ
Διάρκεια: 112 λεπτά
Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια
Περιγραφή: Το “ΡΑΛΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ” αφήνει πίσω του το video σκηνικό του Litwak, τολμώντας να χαρτογραφήσει τον ανεπτυγμένο και εντυπωσιακό κόσμο του Internet, που θα φανεί αν θα μπορέσει ή όχι να συμβαδίσει με τις «καταστροφές» του Ralph. Ο καταστροφέας Ralph και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Vanellope von Schweetz θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Rush, το βιντεοπαιχνίδι της Vanellope. Στην πορεία, ο Ralph και η Vanellope θα στηριχτούν στους κατοίκους του Internet -netizens- για να τους βοηθήσουν να βρουν τον δρόμο τους, συμπεριλαμβανομένου και ενός ιντερνετικού επιχειρηματικού μυαλού ονόματι «Yesss», που είναι ο κύριος αλγόριθμος και η ψυχή του viral site «BuzzzTube».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*