Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 20/05/19 με 26/05/19

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 23 Μαϊου 2019.

Aladdin
Ελληνικός τίτλος: Αλαντίν
Διάρκεια: 128 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια φαντασίας
Περιγραφή: Η καινούργια εντυπωσιακή live-action μεταφορά από ένα κλασσικό παραμύθι της Disney, είναι αυτή τη φορά ο «ΑΛΑΝΤΙΝ», που ακολουθεί την ιστορία του γοητευτικού αλητάκου του δρόμου Aladdin (Mena Massoud), της θαρραλέας και αποφασιστικής Jasmine (Naomi Scott) και του Genie (Will Smith) που μπορεί να είναι και εκείνο που θα ξεκλειδώσει το μέλλον τους.




Brightburn
Ελληνικός τίτλος: Brightburn, ζωντανή κόλαση
Διάρκεια: 90 λεπτά
Κατηγορία: Θρίλερ
Περιγραφή: Τι συμβαίνει όταν ένα χαρισματικό παιδί από έναν άλλο κόσμο προσγειώνεται στη Γη, αλλά αντί να γίνει ο ήρωας που θα σώσει την ανθρωπότητα, αποδεικνύεται πως είναι κάτι διαβολικά σατανικό; Με το Brightburn, ο οραματιστής δημιουργός των Guardians of the Galaxy παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό και ανατρεπτικό φιλμ που γεννάει ένα καινούργιο, ριζοσπαστικό είδος σινεμά: το υπερηρωικό θρίλερ τρόμου.




A Faithfull Man
Ελληνικός τίτλος: Ένας πιστός άντρας
Διάρκεια: 75 λεπτά
Κατηγορία: Δραματική κομεντί
Περιγραφή: Οχτώ χρόνια μετά τον χωρισμό τους, ο Αμπέλ (Λουί Γκαρέλ) συναντά ξανά τη Μαριάν (Λετίσια Κάστα) στην κηδεία του παλιού κολλητού του και συντρόφου της Μαριάν, Πολ. Ο Αμπέλ θεωρεί αυτό το τραγικό γεγονός έναν καλό οιωνό. Ο θάνατος του Πολ του δίνει την ευκαιρία να ξανακερδίσει τη Μαριάν. Κάτι που θα συμβεί μόνο αν ο Ζοζέφ, ο γιος του Πολ και της Μαριάν, και η αδελφή του Πολ, η Εβ (Λίλι-Ρόουζ Ντεπ), σταματήσουν να μηχανορραφούν για να του στερήσουν κάθε ελπίδα…




The Beach Bum
Ελληνικός τίτλος: Ο παραλίας
Διάρκεια: 102 λεπτά
Κατηγορία: Κομεντί
Περιγραφή: Ο σκηνοθέτης του «Spring Breakers» Χάρμονι Κορίν επιστρέφει με ακόμα μία ατίθαση και γεμάτη χρώμα ταινία, με φόντο τη μεθυστική Κούβα και την ηλιόλουστη Φλόριντα. Η ταινία ακολουθεί τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες του Μούντογκ, ενός αξιαγάπητου και ασυμβίβαστου συγγραφέα που ζει τη μεγάλη ζωή με τους δικούς του όρους, χωρίς να ακολουθεί κανόνες και «πρέπει».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*