Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 23/01/17 με 29/01/17

*
Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017.

Resident Evil: The Final Chapter
Ελληνικός τίτλος: Resident Evil Το τελευταίο κεφάλαιο
Διάρκεια: 86 λεπτά
Κατηγορία: Επιστημονικής φαντασίας
Περιγραφή: Η νέα ταινία πιάνει την αφήγηση από το τέλος του Resident Evil: Retribution, όπου η Αλίκη (Milla Jovovich) είναι η μοναδική που έχει επιβιώσει μετά την τελική μάχη της ανθρωπότητας έναντι στο απόλυτο Κακό. Τώρα θα χρειαστεί να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησε ο εφιάλτης – στο The Hice στη Raccoon City, όπου η Umbrella Corporation συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για μια τελική αναμέτρηση απέναντι στους επιζώντες της Αποκαλυψης.

Trailer:



Split
Ελληνικός τίτλος: Διχασμένος
Διάρκεια: 100 λεπτά
Κατηγορία: Ψυχολογικό θρίλερ
Περιγραφή: Ο Τζέιμς Μακ Αβόι στο ρόλο του Κέβιν, ενός νεαρού που πάσχει από διασχιστική διαταραχή προσωπικότητας με αποτέλεσμα να έχει 23 διαφορετικές και τελείως διακριτές μεταξύ τους προσωπικότητες. Όταν μια από τις 23 προσωπικότητές του κυριαρχεί, απάγει και φυλακίζει σε ένα σκοτεινό, υπόγειο δωμάτιο, τρία νεαρά κορίτσια και τότε, μια 24η, κρυμμένη προσωπικότητα, όμοια με τέρας, ετοιμάζεται να ξεπροβάλλει και έτσι να κλείσει τον κύκλο της απόλυτης παράνοιας.

Trailer:



A Dog's Purpose

Ελληνικός τίτλος: Ο καλύτερος φίλος μου
Διάρκεια: 122 λεπτά
Κατηγορία: Δραματική κομεντί
Περιγραφή: Βασισμένο στο ομώνυμο μπεστ-σέλερ του Γ. Μπρους Κάμερον από το 2010, το «Ο Καλύτερος Φίλος Μου», σε σκηνοθεσία Λάσε Χάλστρομ («Chocolat», «The Hundred-Foot Journey»), επικεντρώνεται σε έναν αφοσιωμένο σκύλο, που βρίσκει νόημα στην δική του ύπαρξη μέσα από τις ζωές των ανθρώπων που αγαπά. Τους μαθαίνει να γελάνε και να αγαπάνε, και αυτοί τον μαθαίνουν πώς είναι να έχεις μια οικογένεια που θα κάνει τα πάντα για σένα.

Trailer:
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Εντάξει το split δείχνει απίστευτο...και παίζει και η ηθοποιάρα ο Τζέιμς Μακ Αβόι.Και φυσικά Resident Evil για το κλείσιμο μιας αξιοπρεπέστατης σειράς ταινιών με την Μίλα να ταιριάζει ιδανικά στον ρόλο της.

*