Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 24/12/18 με 30/12/18

*
Η στήλη του Enternity για τις ταινίες της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018.

Vice
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 134 λεπτά
Κατηγορία: Δράμα
Περιγραφή: Η κινηματογραφική βιογραφία του αμφιλεγόμενου Ντικ Τσένεϊ και ο καθοριστικός ρόλος του στην εμπόλεμη εξωτερική πολιτική της Αμερικής. Το VICE δείχνει κωμικά και γλαφυρά πώς ένας γραφειοκράτης από την Ουάσινγκτον ανελίχθηκε ήσυχα σε έναν από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο ως Αντιπρόεδρος του Τζορτζ Μπους σε μια περίοδο που στιγματίστηκε από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου και τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ σε Ιράκ και Αφγανιστάν. Ο Ντικ Τσένεϊ αναδιαμόρφωσε την Αμερική και τον κόσμο με τρόπους που εξακολουθούν να επηρεάζουν τις εξελίξεις μέχρι και σήμερα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*