Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της εβδομάδας 26/12/16 με 31/12/16

Η στήλη του Enternity για τις κυκλοφορίες κινηματογραφικών ταινιών της εβδομάδας συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα καλύπτει όλες τις παραγωγές που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016.

Passengers
Ελληνικός τίτλος: μ/δ
Διάρκεια: 116  λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια φαντασίας
Περιγραφή: Σε ένα ταξίδι ρουτίνας στο διάστημα σε καινούργιες κατοικίες, δυο επιβάτες ξυπνούν από τις χρονοκάψουλές τους 90 χρόνια νωρίτερα όταν το σκάφος τους εμφανίζει σημάδια αποσύνθεσης. Κι ενώ ο Jim (Chris Pratt) και η Aurora (Jennifer Lawrence) αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους στον διαστημικό σταθμό –έχοντας όμως όλες τις ανέσεις που θα μπορούσε κανείς να ζητήσει-, ξαφνικά ερωτεύονται. Και κάπου εκεί ανακαλύπτουν πως το σκάφος τους είναι ένας αιωρούμενος τάφος, και οι δυο τους είναι οι μοναδικοί που θα μπορούσαν να σώσουν τους υπόλοιπους 5.000 επιβαίνοντες.

Trailer:



Why Him?
Ελληνικός τίτλος: Γιατί αυτόν;
Διάρκεια: 111 λεπτά
Κατηγορία: Κωμωδία
Περιγραφή: Κατά τη διάρκεια των γιορτών, ο Νεντ (Μπράιαν Κράνστον), ένας υπερπροστατευτικός αλλά τρυφερός πατέρας, και η οικογένειά του επισκέπτονται την κόρη του στο Στάνφορντ, όπου γνωρίζει τον μεγαλύτερό του εφιάλτη: τον καλοπροαίρετο αλλά απροσάρμοστο φίλο της, Λερντ (Τζέιμς Φράνκο). Μια αντιζηλία ξεκινάει, και συνάμα ο πανικός του Νεντ μεγαλώνει όταν συνειδητοποιεί πόσο χαμένος νιώθει στον πολυτελή κόσμο της τεχνολογίας, αλλά και όταν μαθαίνει ότι ο Λερντ σχεδιάζει να ζητήσει την κόρη του σε γάμο.

Trailer:



The Great Wall
Ελληνικός τίτλος: Το Σινικό Τείχος
Διάρκεια: 104 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια φαντασίας
Περιγραφή: Όταν δύο μισθοφόροι πολεμιστές (Ματ Ντέιμον, Πέδρο Πασκάλ) κατά τη διάρκεια της αναζήτησής τους για πυρίτιδα, φυλακίζονται στο Σινικό Τείχος, διαπιστώνουν τον πραγματικό λόγο που αυτό κατασκευάστηκε. Καθώς κύματα επιδρομών υπερφυσικών τεράτων που, σύμφωνα με το θρύλο, «ξυπνούν» κάθε 60 χρόνια, πολιορκούν το Τείχος, η αναζήτησή της μοίρας μετατρέπεται σε ένα ταξίδι ηρωισμού. Οι δύο μισθοφόροι ενώνονται με έναν τεράστιο στρατό επανδρωμένο με τους καλύτερους πολεμιστές της Κίνας προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτή τη φαινομενικά ασταμάτητη δύναμη.

Trailer:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • siderokefalos
    • Passengers και Το μεγαλο τοιχος φαινονται καλες για να περασει καλα η ωρα....Επισης καποια στιγμη πρεπει να δω και το Συμμαχους...

    • SedineL
    • Why him , πολυ καλη ταινια φαινεται, την περιμενω εδω και μερικους μηνες να βγει, θα την δω σιγουρα!!

*