Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Netflix ετοιμάζει live-action σειρά για το Pokémon με τον παραγωγό του Lucifer!

*
Φαίνεται πως τα Pokémon δεν ξεφεύγουν από το Netflix, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ ιστοσελίδων του εξωτερικού, η δημοφιλής πλατφόρμα ετοιμάζει σχετική live-action σειρά! Μάλιστα, την παραγωγή της έχει αναλάβει ο Joe Henderson, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για το επιτυχημένο Lucifer. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Variety, η σειρά είναι σε πρώιμο στάδιο και προς το παρόν δεν υπάρχουν παραπάνω πληροφορίες. Η πρόταση για τη σχετική παραγωγή έγινε μετά το ντόρο που προκάλεσε το Detective Pikachu μετά την προβολή του και φαίνεται πως ίσως μέσα στους επόμενους μήνες να έχουμε νεότερα, αφού τα δύο σχετικά projects θα σχετίζονται. Ο Henderson πάντως δουλεύει και σε μια ακόμη μεταφορά από comic για το Netflix με την ονομασία Shadecraft.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*