Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Η Microsoft ίσως αποκάλυψε τον ορίζοντα κυκλοφορίας του

*
Η Microsoft φαίνεται να συμφωνεί με τις φήμες που υποστηρίζουν ότι το GTA 6 θα κυκλοφορήσει το 2024.

Όπως εντόπισαν τα γεράκια του Twitter που ασχολούνται με το GTA, το φημολογούμενο παράθυρο κυκλοφορίας του GTA 6 αναφέρθηκε στην τελευταία απάντηση της Microsoft στην έρευνα της Αρχής Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου (CMA) σχετικά με την προτεινόμενη εξαγορά της Activision Blizzard.


Σε αυτή, η αμερικανική εταιρεία υποστηρίζει ότι τα παιχνίδια της Activision δεν αποτελούν αρκετά σημαντικό ποσοστό του μεριδίου της αγοράς για να βλάψουν τον ανταγωνισμό και επισημαίνει άλλα μεγάλα παιχνίδια και εκδότες, συμπεριλαμβανομένης της Take-Two Interactive και της Rockstar, ως μέσο άμυνας. Έχοντας εμπλακεί σε μια διαδικασία να πει σχεδόν οτιδήποτε για να κάνει το Call of Duty να φαίνεται λιγότερο ξεχωριστό, η Microsoft αναφέρει το το GTA 6 ως ένα από τα μεγάλα παιχνίδια που αναμένονται τα επόμενα χρόνια.

"Το πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto VI αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024", αναφέρει μέρος της απάντησης της Microsoft. Με δεδομένη τη θέση της στην αγορά, δεν αποκλείεται η εταιρεία να έχει όντως γνώση για το πότε θα λανσαριστεί ο τίτλος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • master
    • μακαρι να δουμε τις αλλαγες και καινουργια ιστορια στο πσ5 επισης θα ηθελα να μην ειναι αποκλειστικα μονο στην κονσολα αυτη αλλα και να βγει και στο πσ4

*