Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντυπωσιακό το νέο trailer του Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Η Nintendo δημοσίευσε ένα νέο trailer για το επερχόμενο Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, που θα κυκλοφορήσει στις 12 Φεβρουαρίου 2021, αποκλειστικά για Nintendo Switch. Παράλληλα, θα τοποθετηθούν στα ράφια των καταστημάτων δύο νέα amiibo. Το Cat Mario και το Cat Peach. Το παιχνίδι είναι ουσιαστικά η μεταφορά του τίτλου που κυκλοφόρησε πριν μερικά χρόνια για το Wii U, μόνο που αυτή τη φορά θα υπάρχουν ορισμένες ενδιαφέρουσες προσθήκες. Μάλιστα, με βάση τα έχουν ως τώρα ανακοινωθεί, ο Bowser και ο Bowser Jr. θα έχουν ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στην περιπέτεια.

Την ίδια ημέρα θα λανσαριστεί και το Nintendo Switch – Mario Red & Blue Edition, με τιμή $299,99 και design αυτό που θα δείτε στην εικόνα που ακολουθεί.




Τέλος, ανακοινώθηκε το Super Mario Bros. 35 World Count Challenge. Είναι ένα event για το Super Mario Bros. 35, όπου παίκτες από όλο τον κόσμο θα συνεργαστούν για να επιτύχουν συγκεκριμένους στόχους σε περιορισμένο χρόνο. Το event θα τρέξει τρεις φορές το διάστημα Ιανουαρίου- Μαρτίου. Η πρώτη περίοδος θα ξεκινήσει στις 19 Ιανουαρίου 09:00 πμ και θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιανουαρίου, ώρα 08:59 πμ. Οι παίκτες θα πρέπει να νικήσουν 3,5 εκατομμύρια Bowsers. Επιπλέον, κατά τις ημέρες εκείνες στο Special Battle θα υπάρχουν για τους παίκτες επιπλέον ευκαιρίες προκειμένου να νικήσουν τον Bowser. Όποιος σημειώσει έστω και μία νίκη, θα λάβει ως δώρο 350 My Nintendo Platinum Points.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*