*

Τα πιο δημοφιλή άρθρα του 2015 στο Enternity

Παναγιώτης Θ. Ντάκος Παναγιώτης Θ. Ντάκος Enternity.gr Games Dept 
13/01/2016 | 13:30
Best of 2015, κορυφαία άρθρα για το 2015, πιο διαβασμένα άρθρα για το 2015, αφιέρωμα 2015, 2015 ανασκόπηση, ανασκόπηση 2015
Αν και το 2015 ήταν γεμάτο διάφορες σημαντικές ειδήσεις, το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού του Enternity (εσείς είστε αυτοί!) ακολούθησε ένα συγκεκριμένο μοτίβο, αναδεικνύοντας συγκεκριμένα ειδησεογραφικά άρθρα και ανεβάζοντάς τα στην κορυφή της λίστας. Ελάτε να δούμε μαζί ποια ήταν τα δέκα αυτά άρθρα που έλαβαν τα περισσότερα «κλικ» τη χρονιά που μας άφησε, ενώ μια σειρά άρθρων για τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς που πέρασε θα ακολουθήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ξεκινάμε με το No 10...

No 10: 25 Ομάδες της Euroleague στο NBA 2K16

25 Ομάδες της Euroleague στο NBA 2K16

Η σειρά ΝΒΑ 2Κ ήταν πάντα δημοφιλής στη χώρα μας και το ενδιαφέρον για το πολύ απλό ερώτημα του «ποιες ομάδες της Euroleague κατάφεραν να συμπεριληφθούν στην φετινή έκδοση του παιχνιδιού» ήταν αρκετό για να βάλει οριακά το άρθρο του Παναγιώτη Χιονίδη στην δεκάδα αυτή.

Σχετικά links
Link άρθρου
NBA 2K16 Review

No 9: 45 εκατομμύρια αντίτυπα πούλησε το Grand Theft Auto V

45 εκατομμύρια αντίτυπα πούλησε το Grand Theft Auto V

Μια από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες της προηγούμενης σεζόν (2014), κατάφερε να πουλήσει 10 εκατομμύρια ακόμα μονάδες για PlayStation 4 και Xbox One, προσθέτοντας έτσι και άλλες πωλήσεις στο συνολικό αριθμό, ο οποίος στα τέλη του 2014 έφτασε τα 45 εκατομμύρια. Το γεγονός ότι το Grand Theft Auto V βρίσκεται συχνά στα Top 10 πωλήσεων στην Ελλάδα, δικαιολογεί το hype που το περιτριγυρίζει και κάνει την εμφάνισή του άρθρου του Παύλου Παπαπαύλου στην ένατη θέση της λίστας απόλυτα λογική.

Σχετικά links
Link άρθρου
GTA V PC Review
GTA V V New Gen Review
GTA V Last Gen Review

No 8: Τι «χάνετε» αναβαθμίζοντας σε Windows 10

Τι «χάνετε» αναβαθμίζοντας σε Windows 10

Μια από τις πιο απροσδόκητες εξελίξεις της χρονιάς ήταν η απόφαση της Microsoft να επιτρέψει τη δωρεάν αναβάθμιση προηγούμενων εκδόσεων των Windows σε Windows 10 εντός ενός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος. Το ελληνικό κοινό θέλησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αυτή, αλλά ακολουθώντας το γνωστό ρητό «προσέχω για να έχω», προτίμησε να ψαχτεί για τις αλλαγές που θα επιφέρει στο σύστημά τους η αναβάθμιση αυτή, ανεβάζοντας το άρθρο του Μάνου Βέζου στην όγδοη θέση.

Σχετικά links
Link άρθρου
Windows 10 Devices Event 2015

No 7: Διαμαντίδης και Καλάθης σε χειριστήρια του Xbox One

Διαμαντίδης και Καλάθης σε χειριστήρια του Xbox One

To deal της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την Microsoft Hellas ήταν ενδεχομένως η πιο παράξενη και ξαφνική κίνηση του 2015, με τους Πράσινους να κυκλοφορούν σε συνεργασία με την αντιπροσωπία της αμερικανικής εταιρίας δυο χειριστήρια για το Xbox One, με custom πλαστική επένδυση παρουσιάζοντας τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Nick Καλάθη. Αν και δεν πρόκειται για limited run υπό την έννοια ότι τα χειριστήρια αυτά δεν παράχθηκαν σε περιορισμένο αριθμό, είναι γεγονός ότι η είδηση αυτή έκανε ιδιαίτερη αίσθηση για πολλούς λόγους και κατάφερε να ξεπεράσει πολλές άλλες, ίσως σημαντικότερες, ειδήσεις στην πορεία της προς την έβδομη θέση αυτού του Top 10. Γράφει ο Παύλος Παπαπαύλου.

Σχετικά links
Link άρθρου
PAO BC Xbox One Limited Edition Console Launch Event
Διαθέσιμο το Xbox One PAO BC NBA 2K16 Bundle
Το ντέρμπι των αιωνίων στο NBA 2K16
NBA 2K16 Review

No 6: Σταματάει η υποστήριξη για τα Maps και YouTube apps του PS Vita

Σταματάει η υποστήριξη για τα Maps και YouTube apps του PS Vita

Μπορεί το PS Vita να μην πούλησε πολύ καλά στη χώρα μας, όμως το ενδιαφέρον για την πορεία του παρέμεινε υψηλό, παρά τη φαινομενική απουσία εξελίξεων σχετικά με την φορητή κονσόλα της Sony. Έτσι, όταν η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι σταματά την υποστήριξη των δυο αυτών apps, η κοινή γνώμη ερμήνευσε την κίνηση αυτή ως μια ακόμη ένδειξη πως το Vita θα σταματήσει να είναι προτεραιότητα για τον ιαπωνικό κολοσσό και το ίδιο έκανε και το κοινό του Enternity, δίνοντας αρκετά κλικ στο άρθρο του Παναγιώτη Χιονίδη, ώστε να το αναδείξει στην έκτη θέση της λίστας.

Σχετικά links
Link άρθρου

No 5: Δεν έρχεται στην Δύση το Dead or Alive Xtreme 3

Δεν έρχεται στην Δύση το Dead or Alive Xtreme 3

Μετά το σάλο που προκάλεσε η ανακοίνωση σχεδόν σε όλα τα δημοσιογραφικά Μέσα του πλανήτη σχετικά με το γεγονός ότι το Dead or Alive Xtreme 3 δεν θα κυκλοφορήσει στις δυτικές αγορές λόγω της στάσης της βιομηχανίας του gaming απέναντι στις γυναίκες του gaming, το ίδιο εκνευρισμένοι πρέπει να ήταν και οι αναγνώστες του Enternity, καθώς το αντίστοιχο άρθρο του Νικήτα Καβουκλή πλασαρίστηκε στην μέση ακριβώς του Top 10. Αίσχος!

Σχετικά links
Link άρθρου

No 4: Πτώση τιμής για το PS4 και στην Ευρώπη

Πτώση τιμής για το PS4 και στην Ευρώπη

To PlayStation ήταν ανέκαθεν η αγαπημένη κονσόλα των Ελλήνων και το PS4 συνέχισε την παράδοση αυτή. Διανύοντας μια δύσκολη εποχή όσον αφορά στην οικονομία, δεν είναι να απορεί κανείς πως το άρθρο του Βασίλη Γεωργακόπουλου για την επισημοποίηση της πτώσης τιμής του PS4 και για την Ελλάδα βρέθηκε στις ψηλότερες θέσεις της λίστας για το 2015.

Σχετικά links
Link άρθρου
PS4 Review
PS4 C-Chassis Review

No 3: Αποκλειστικό: Οι ελληνικές ομάδες του FIFA 16

Αποκλειστικό: Οι ελληνικές ομάδες του FIFA 16

Τα λαγωνικά του Enternity και συγκεκριμένα ο Παύλος Παπαπαύλου, έμαθαν πρώτοι στην Ελλάδα ποιες θα ήταν οι ελληνικές ομάδες που θα συμπεριλαμβάνονταν στο FIFA 16. Ο τίτλος της ΕΑ Sports είναι παγκοσμίως αγαπητός από πάρα πολλούς gamers και τα τελευταία χρόνια το ίδιο ισχύει και για την ελληνική αγορά, κάνοντας έτσι το εν λόγω άρθρο αρκετά δημοφιλές ώστε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου του 2015.

Σχετικά links
Link άρθρου
FIFA 16 Review

No 2: Τέλος η πώληση PaySafe καρτών στην Ελλάδα

Τέλος η πώληση PaySafe καρτών στην Ελλάδα

Ακολουθώντας μια από τις χειρότερες εξελίξεις στην οικονομία της χώρας κατά τη μεταπολίτευση, αυτή των capital controls, η έκδοση των καρτών PaySafe αναστάλθηκε για κάποιο καιρό, για να επανέλθει το περασμένο φθινόπωρο. Οι προπληρωμένες κάρτες αυτές φάνηκε πως ήταν μια επιλογή πληρωμής που προτιμούσε μεγάλος αριθμός από Έλληνες gamers και όχι μόνο. Έτσι, η είδηση αυτή αποδείχθηκε μια από τις εκείνες με το μεγαλύτερο αντίκτυπο στο κοινό του Enternity για τη χρονιά που μας πέρασε και η οποία καλύφθηκε με το άρθρο του Παναγιώτη Χιονίδη.

Σχετικά links
Link άρθρου

No 1: Οι ελληνικές ομάδες του PES 2016

Οι ελληνικές ομάδες του PES 2016

To PES (ή όπως αναφέρεται στην Ελλάδα «το Προ») είναι ίσως το πιο διαδεδομένο παιχνίδι ανεξαρτήτως είδους στην Ελλάδα εδώ και χρόνια. Έτσι ο κόσμος που το περιμένει στη χώρα μας πριν από κάθε κυκλοφορία θέλει να ξέρει τα πάντα για αυτό και μια από τις σημαντικότερες πτυχές του είναι η λίστα των ελληνικών ομάδων που θα συμπεριλαμβάνει. Η τρέλα για τον τίτλο της Konami κράτησε και αυτή την χρονιά, ανεβάζοντας το σχετικό άρθρο του Παύλου Παπαπαύλου στην κορυφή του Top 10 πιο δημοφιλών άρθρων του Enternity για το 2015.

Σχετικά links
Link άρθρου
PES 2016 Review
Σχόλια (3)

Εμφάνιση των 1 έως 3 σχολίων | Εμφάνιση όλων των σχολίων | Μετάβαση στο τελευταίο σχόλιο

 • Geovra
  Geovra 13/01/2016

  Περιμενα νο1 το review του Bloodborne....:)

  1
 • doxamou
  doxamou 17/01/2016

  προτιμώ το black ops 3

  0
 • Blackstorm
  Blackstorm 19/01/2016

  Και εδώ Pro Evo. Δεν υπάρχει σωτηρία

  0

Εμφάνιση όλων των σχολίων | Μετάβαση στο πρώτο σχόλιο

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή και να έχετε κάνει login

Copyright © 2011-2017. All rights reserved.

powered by 9

Γίνε μέλος στο Enternity.gr

Είστε ήδη μέλος στο Enternity.gr? Login

close

Επιλέξτε σωστά. Το username δεν μπορεί να αλλάξει.

Γυναίκα Άντρας
click refresh to show captcha code reload code

Δέχομαι να λαμβάνω το Newsletter του Enternity.gr

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης του Enternity.gr

Σύνδεση στο Enternity.gr

Δεν έχετε λογαριασμό? Κάντε εγγραφή πατώντας εδώ

close login

Αυτόματη είσοδος

*Πατήστε εδώ εάν ξεχάσατε τον κωδικό σας

Υπενθύμιση κωδικού Enternity.gr close remind password
click refresh to show captcha code reload code