RiderSoMysterious έγραψε:Τι πρόβλημα μπορεί να προκύψει αν αλλάζεις τον κωδικό μια στο τόσο και έχεις και τον Authenticator στο κινητό;
Θα σου πω που είναι το πρόβλημα, καταρχήν η Microsoft σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, στο site της, στο : Βασικά στοιχεία ασφάλειας /Δραστηριότητα εισόδου, μπορείς να δεις όλες τις εισόδους που έχουν γίνει στο λογαριασμό.
Στο λογαριασμό μου καθημερινά βλέπω πως τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα προσπαθούν να το παραβιάσουν (έχει τύχη και σε 1 ημέρα, να προσπάθησαν τουλάχιστον καμία 10 φορές) από διάφορες χώρες, αλλά δεν τα καταφέρνουν (εκτός από τότε που παραβιάστηκε ο λογαριασμός μου, και άλλαξαν όλα τα στοιχεία μου).
Το καλοκαίρι είχα φτιάξει 2ο λογαριασμό για τον μικρό, και στην δραστηριότητα εισόδου δεν υπάρχει ούτε μια φορά που να προσπάθησε κάποιος να το παραβιάσει σε τόσους μήνες,όποτε εγώ αυτό που καταλαβαίνω, είναι πως το email είναι γνωστό, και για αυτό θέλω να το αλλάξω, εξάγουν αν το email μας σταματήσει να λειτουργεί, όπως το @mail.gr, θα χάσω και το λογαριασμό μου Microsoft?