Soul Saga (JRPG)

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Soul Saga (JRPG)

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 29 Ιουν 2013, 03:03

Εικόνα
Ανάπτυξη: Disastercake
Έκδοση: Digital Distribution Only
Διεύθυνση: Mike Gale
Μουσική Επιμέλεια: Aivi Tran
Μηχανή Γραφικών: Unity Engine
Πλατφόρμες: Sony Playstation Vita, Sony Playstation 4, Nintendo WiiU, Microsoft Windows
Κατηγορία: Japanese Role Playing Game
Τρόποι Παιχνιδιού: Single Player
Ημερομηνία κυκλοφορίας: N/A
Σελίδα προώθησης: www.kickstarter.com/soul-saga
Εικόνα
Το Soul Saga πέτυχε τον στόχο του μέσα από το Kickstarter(μένουν 16 μέρες ακόμα) και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PS Vita, Playstation 4, WiiU και Steam κάποια στιγμή στο μέλλον!
Εικόνα
Το Soul Saga είναι ένα J-RPG που αντλεί την έμπνευσή του μέσα από κλασσικά, επί εποχής Playstation, J-RPG όπως τα Final Fantasy, Breath of Fire, Suikoden και Persona.
Εικόνα
Δημιουργός του είναι η Disastercake η οποία αποτελείται από έναν απλό άνθρωπο με ένα μεγάλο όνειρο: να κάνει τα παιχνίδια που τον παθιάζουν. Το όνομα του δημιουργού είναι Mike Gale. Εργάζεται ήδη πάνω στο Soul Saga χρόνια σε πολλούς ρόλους όπως προγραμματιστής, σχεδιαστής του παιχνιδιού και τεχνικός καλλιτέχνης. Ανέθεσε επίσης μεγάλο μέρος του καλλιτεχνικού του Soul Saga σε ταλαντούχους καλλιτέχνες απ 'όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τις προσωπικές του οικονομίες. Έχει εργαστεί στην Microsoft στον τομέα των παιχνιδιών, αλλά σταμάτησε για να επικεντρωθεί στο Soul Saga, ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από κλασσικά J-RPGs.
Εικόνα
Υπόθεση:
Η Oterra ήταν κάποτε ένας πλούσιος ζωντανός κόσμος, αλλά η επιφάνειά της είναι πλέον έρημη, μετά τα γεγονότα του αρχαίου κατακλυσμού. Ο πλανήτης σήμερα χωρίζεται σε τρία διακριτά στρώματα: το αιωρούμενα νησιά της Medonia, το Tempest Reef, και την επιφάνεια της Oterra.
Εικόνα
Αυτός ο κατακλυσμός προκλήθηκε από μια μυστηριώδη διαφθορά που ονομάζεται μελάνη(Ink) και μεταλλάσσει τα πλάσματα του πλανήτη σε τέρατα που ονομάζονται Μελανόκαρδοι. Οι Μελανόκαρδοι ρήμαξαν την κοινωνία και κατέστρεψαν ανελέητα πολιτισμούς, καθώς εξαπλώνονταν σε όλο τον κόσμο. Το τελευταίο καταφύγιο της ανθρωπότητα, Η Medonia, διασώθηκε από έναν μυστηριώδη άνδρα που ονομάζεται Φιλόσοφος. Ο φιλόσοφος παρουσίασε την επιστήμη της Αλχημείας στους ανθρώπους της Medonia, υπό την προϋπόθεση να σταματήσουν τη χρήση των μηχανημάτων. Τηρώντας το, και ανταλλάσσοντας τα όπλα με νέες αλχημικές δυνάμεις, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Οι Δράκοι της Oterra είχαν υποκύψει στη διαφθορά της μελάνης και προσχώρησαν σε επίθεση εναντίον της Medonia. Σε μια απελπιστική τελευταία προσπάθεια, ο Φιλόσοφος χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις του ανύψωσε την Medonia μακριά από την επιφάνεια του πλανήτη στον ουρανό, θέτοντας την σε ασφάλεια πάνω από τα σύννεφα και έξω από την εμβέλεια των Dragons.
Εικόνα
Η Medonia είναι μια πλωτή πόλη στον ουρανό και είναι το σπίτι εκατομμυρίων ανθρώπων. Πρόκειται για μια δημοκρατική χώρα που διοικείται από 9 Guild Masters (Το Παγκόσμιο Συμβούλιο) όπου οι πολίτες ψηφίζουν στο γραφείο κάθε λίγα χρόνια. Υπάρχουν εκατοντάδες Guilds στην Medonia που δρουν παρόμοια με συμβάσεις με οργανισμούς για τα διάφορα είδη των θέσεων εργασίας που βοηθούν την κοινωνία και τους πολίτες της. Αυτές οι θέσεις εργασίας κυμαίνονται από την εξολόθρευση των τεράτων, τους προφυλακτήρες του σώματος, ακόμα και ειδικές υπηρεσίες παράδοσης. Υπάρχουν πολλοί κανονισμοί για τα Guilds που τους περιορίζουν από το να γίνουν πάρα πολύ ισχυροί ή να διαφθαρούν. Μερικά παραδείγματα είναι ότι κάθε μέλος της συντεχνίας(Guild) είναι νομικά υπεύθυνος για τις πράξεις των άλλων μελών του Guild, και τα Guilds δεν επιτρέπεται να πωλούν τα προϊόντα απευθείας στο ευρύ κοινό. Κανονισμοί όπως αυτοί έχουν βοηθήσει να κρατηθούν τα Guilds σε μια τάξη και επίσης έχει αποτρέψει τους πολίτες από το αίσθημα ότι είναι υποχρεωμένοι να συμμετάσχουν σε ένα για να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο.
Εικόνα
Η πιο σημαντική θρησκεία είναι το Τάγμα της Χρυσής Αυγής, η οποία διατηρεί αυστηρά τις αρχικές διδασκαλίες του φιλοσόφου, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης των μηχανημάτων. Σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις της Χρυσής Αυγής, οι μηχανές έχουν αρχίσει να αυξάνονται σε πληθυσμό μετά από εκατοντάδες χρόνια. Η Χρυσή Αυγή ωθεί δημοσίως την κυβέρνηση για τους κανονισμούς κατά των μηχανημάτων, και φημολογείται ότι συμμετέχουν επίσης σε σκοτεινές τρομοκρατικές πράξεις σαμποτάροντας μεγάλα μηχανήματα που έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό χιλιάδων ανθρώπων.
Εικόνα
Το Tempest Reef είναι ένα προστατευτικό φράγμα από σύννεφα στο οποίο κάθεται Η Medonia . Αυτό το φράγμα είναι το μόνο πράγμα που κρατάει τα νησιά ασφαλή από τον τρόμο της διεφθαρμένης μελάνης που έπληξε τον επιφάνεια του πλανήτη. Τίποτα δεν μπορεί να περάσει μέσα από το Tempest Reef χωρίς να εκμηδενιστεί εντελώς.

Και τώρα ...

300 χρόνια μετά τη δημιουργία του, το Tempest Reef έχει αποδυναμωθεί, και τα νησιά της Medonia πεθαίνουν και πέφτουν από τον ουρανό. Υπάρχουν φήμες για ένα πέρασμα που ονομάζεται Cloud's End, που θα επιτρέψει την διέλευση ενός πλοίου μέσω του Tempest Reef στον κόσμο της επιφάνειας κάτω. Υποτίθεται ότι ο πατέρας του Μύθου »είχε βρεθεί αυτό το πέρασμα, αλλά δεν άφησε κανένα ίχνος ύπαρξής του πίσω. Οι συντεχνίες της Medonia αναζητούν τώρα το Cloud's End στην ελπίδα να βρουν μια θεραπεία γιατί πεθαίνουν τα νησιά τους κάπου στην επιφάνεια της Oterra.

Χαρακτήρες:
Εικόνα
Ο Μύθος είναι ένας αισιόδοξος νεαρός άνδρας με αγάπη για την περιπέτεια. Το όνειρο της ζωής του είναι να γίνει ο ισχυρότερος ηγέτης της συντεχνίας στον κόσμο, ένα τίτλο που κατέχει σήμερα από τον μακαρίτη πατέρα του.

Ο Μύθος αγαπά τη μητέρα του, αλλά μισεί τον πατέρα του. Η στάση αυτή έχει εξελιχθεί από τα χρόνια του πατέρα του Μύθου ο οποίος ήταν πάντα είναι μακριά δουλεύοντας, και επίσης χρησιμοποιήθηκε ως μέτρο σύγκρισης με τον Μύθος από τους δασκάλους και τους συμμαθητές του.

Περίπου 10 χρόνια πριν, ο πατέρας του Μύθου πήρε το Guild του κάτω στην επιφάνεια της Oterra με σκοπό να καταστρέψει τον βασιλιά των δράκων έτσι ώστε οι άνθρωποι της Medonia να μπορούν να ζήσουν ξανά στον αρχαίο κόσμο τους. Ακόμα κι αν ο πατέρας του Μύθου οδήγησε το ισχυρότερο και με τη μεγαλύτερη επιρροή Guild στην ιστορία, κανένας από αυτούς δεν επέστρεψε ποτέ.

Αυτό το έτος, O Μύθος απόφοιτα από το Πανεπιστήμιο και είναι έτοιμος να ακολουθήσει επιτέλους τα βήματα προς το όνειρό του. Αποφασισμένος να κερδίσει τον τίτλο του "Παγκόσμια δυνατότερου Guild Master" για τον εαυτό του, Ο Μύθος έχει ενταχθεί στον αγώνα για να σώσει την Medonia. Εκτός του ότι δεν ψάχνει τη θεραπεία για τα νησιά, έχει τα μάτια του ανοιχτά σε ένα πράγμα που ο πατέρας του δεν μπορούσε: να σκοτώσει τον βασιλιά των δράκων. Αλλά για να έχει μια πιθανότητα θα χρειαστεί πολύ ισχυρούς συμμάχους, αυτός είναι ο λόγος που δημιουργεί μια συντεχνία ... τώρα!
Εικόνα
Η Elise είναι μια παθιασμένη εφευρέτης και ταλαντούχα μηχανικός με όνειρο να γίνει η καλύτερη μηχανικός στην Medonia. Της αρέσει να επισημαίνει ότι είναι επίσης η πιο χαριτωμένη μηχανικός της Medonia, το οποίο είναι αλήθεια θεωρώντας ότι είναι ένα ανδροκρατούμενο επάγγελμα. Είναι φίλοι με τον Μύθο από τότε που ήταν παιδιά. Ακόμα κι αν έχουν πάει μαζί όλη τους τη ζωή, Η Elise εξακολουθεί να βρίσκει ενοχλητικό ότι Ο Μύθος είναι απολύτως άσχετος, σε ότι έχει σχέση με τις μηχανές. Έχει μια πολύ αυστηρή πολιτική αντιμετώπισης των μηχανημάτων, σαν να είναι ίσοι, όχι ως απλά εργαλεία, και τείνει να γίνεται λίγο βίαια γύρω από ανθρώπους που δεν ακολουθούν την ίδια νοοτροπία. Η Elise είναι απρόθυμη να ακολουθήσει τον Μύθο στην εξωφρενικά επικίνδυνη περιπέτεια του, αλλά αγωνίζεται με τη μυστική αγάπη της γι 'αυτόν. Θα μπορούσε πραγματικά να αφήσει τον Μύθο να αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο κόσμο μόνος του;
Εικόνα
Ο Max είναι ένας γεροδεμένος, εργατικής κατηγορίας ρομπότ με την πιο προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη που αναπτύχθηκε ποτέ. Αν και το AI του είναι μοναδική, η χρησιμότητά του είναι μετριασμένη από το γεγονός που απεικονίζει το επίπεδο ωριμότητας ενός μικρού παιδιού. Έχει την τάση μερικές φορές να είναι στην ντροπαλή πλευρά της, αλλά θα πηδήσει ενισχύοντας την Elise και στην παραμικρή αίσθηση του κινδύνου. Έχει τον Μύθο ως πρότυπο και ελπίζει μία ημέρα να είναι τόσο γενναίος όσο αυτός. Ο Max βρίσκεται διαρκώς κυνηγημένος από μια διαβόητη ομάδα κυνηγών επικηρυγμένων για λόγους που ο ίδιος αρνείται να αποκαλύψει στους φίλους του. Γιατί είναι η επικήρυξη του Max είναι τόσο μεγάλη, και για πόσο καιρό μπορεί ο Μύθος και η Elise να κρατήσουν τον φίλο τους το ρομπότ ασφαλές;
Εικόνα
Ο Taro είναι ένας σαμάνος Toki με μια ακόμη πιο ισχυρή επιθυμία για περιπέτεια από ό, τι Ο Μύθος. Τα μοναδικά φτερά και κέρατα του Taro είναι το αποτέλεσμα μιας μετάλλαξης καχεκτικής μελάνης που υπέστη ενώ προστάτευε το χωριό του. Η μετάλλαξη προκάλεσε στον Taro μια διχασμένη προσωπικότητα που τον μετατρέπει μερικές φορές σε ένα αιμοσταγή δολοφόνο. Οι μεταμορφώσεις του Taro γίνονται όλο και πιο συχνές, αλλά έχει ακόμα αρκετό έλεγχο για να μην βλάψει τους φίλους του ... για τώρα.

Χειρισμός:
Το Soul Saga χρησιμοποιεί ένα σύστημα πυροδότησης μάχης παρόμοιο με του Chrono Trigger. Η μάχη ξεκινά όταν έρχονται σε φυσική επαφή με ένα περιπλανώμενο εχθρό, ή ενέδρα από δόλιους εχθρούς.

Όταν είστε στη μάχη, οι εχθροί θα έχουν συχνά μικρά στοιχεία παζλ για να τους νικήσετε.
Εικόνα
Για παράδειγμα, αν ένας εχθρός χρησιμοποιεί μια ισχυρή ασπίδα χάλυβα για να εμποδίσει και να εκτρέψει τις επιθέσεις, τότε ο παίκτης θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τεχνική σύνθλιψης για να σπάσει την άμυνα του.

Υπάρχουν πάρα πολλές και πιο μοναδικές ανατροπές στους διαφορετικούς τρόπους για την καταπολέμηση των εχθρών σας. Ανακαλύπτοντας τις αδυναμίες των εχθρών σας οι ίδιοι, θα είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά μέρη του παιχνιδιού!
Εικόνα
Κάθε ένας από τους κύριους χαρακτήρες στο Soul Saga έχει ένα μοναδικό σύστημα πόρων ενέργειας που λειτουργεί με διαφορετικούς τρόπους. Αυτό βοηθά να προστεθεί ένας λίγο πιο δυναμικός τρόπος παιχνιδιού από ό, τι χρησιμοποιώντας μόνο ένα παγκόσμιο ενεργειακό σύστημα.

Ποιος δεν αγαπά να εξερευνάει μυστικά μπουντρούμια και θησαυρούς που φυλάσσονται από τους πιο σκληρούς εχθρούς; Το Soul Saga θα είναι γεμάτο μυστικά, μεγάλα και μικρά. Κάποια θα ανακτηθούν από ενδιαφέροντα επιτεύγματα, άλλα με δημιουργική σκέψη σε κρυφά παζλ διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο. Μερικά μυστικά είναι ισχυροί θησαυροί, άλλα και εντελώς νέα επίπεδα. Μπορείτε να περιμένετε να ανακαλύπτετε κάτι καινούργιο κάθε φορά που παίζετε το Soul Saga!
Εικόνα


Πηγή : www.kickstarter.com/soul-saga / Μετάφραση - Διόρθωση :arrow: Havok-Alex
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex
 
Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 29 Ιουν 2013, 11:57

Γ***ει το γκέιμ ή μου φαίνεται?
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86
 
Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 29 Ιουν 2013, 15:06

Εμενα μου φαινεται συνηθισμενο Γιαπωνεζικο, αλλα μη με ακουτε, δε μ'αρεσουν τα anime-like games :roll: .
Άβαταρ μέλους
jmaster18
 
Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 29 Ιουν 2013, 16:14

G3n3raL86 έγραψε:Γ***ει το γκέιμ ή μου φαίνεται?


Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή είναι ότι είναι δουλειά ενός ατόμου, για JRPG φαντάζει αδιανόητο! Και ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, Ο Mike Gale, απαντάει άμεσα σε όποια ερώτηση του κάνεις, στην δική μου σε δευτερόλεπτα!! Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και αναμένουμε περισσότερα στο μέλλον!
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex
 
Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 03 Ιούλ 2013, 11:10

Θα συμβάλω σίγουρα στην ανάπτυξη του και ας έχει ξεπεράσει κατά πολύ το στόχο του. Φαίνεται αρκετά υποσχόμενο. :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim
 
Δημοσιευσεις : 1678

Δημοσίευσηαπό Alpasar » 17 Ιαν 2015, 23:20

Φαινεται ενδιαφερον! Για να δουμε ποτε θα κυκλοφορησει τελικα :)
Άβαταρ μέλους
Alpasar
 
Δημοσιευσεις : 148


Επιστροφή στο GamingΜελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


cron

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB

powered by 9