από Solidarity » 21 Ιουν 2018, 10:54
Καλημερα κι απο μενα. Θα ηθελα κι εγω μια γνωμη για το Primal και γενικα για τα Far Cry ,γιατι δεν εχει καταφερει κανενα να με τραβηξει.
Κατα τ'αλλα εχω μια λιστα απο παιχνιδια που τελειωσα ή παιζω τωρα , προς ενημερωση :
1. Last day of June - Μια πολυ συγκινητικη ιστορια, πολυ μικρο σε διαρκεια παιχνιδι και ευκολο, αλλα ειναι εμπειρια. Εργο ταιχνης.
2.Crash Bandicoot 1 Remaster - Δεν ειχα ποτε PS1 και παντα το γλυκοκοιταζα αυτο το ρημαδι. Εκπληκτικα γραφικα, διασκεδαστικο πολυ, αλλα.....καταφερε και με εκανε να σπασω ενα χειριστηριο απο τα νευρα μου, ο,τι δεν καταφερε ουτε το Bloodborne , ουτε το Dark Souls. Το εχω αφησει σε καποια πιστα και θα το ξαναπιασω. Ελπιζω τα 2 και 3 της συλλογης να ειναι πιο "δίκαια".
3.Shadow of Colossus - Καταπληκτικη δουλεια στα γραφικα, οι εχθροι προκαλουν δεος και πραγματικα απορω πως τα ειχαν καταφερει εκεινη την εποχη και βγαλαν στην κυκλοφορια τετοιο παιχνιδι. Το ειχα μαλιστα σε PS2 σε καταπληκτικη χαρτινη συσκευασια και ο @#!$ το πουλησα. Παντως δεν ειναι απο τα παιχνιδια που με τραβανε ή μου μενουν αξεχαστα. Απο τη σειρα αυτη, μονο το Last Guardian με συγκινησε και το τερματισα μονορουφι. Αυτο εδω το παιζω με βαρια καρδια. Ειμαι στον δεκατο κολοσσο.
4.Dark souls Remaster - Εχοντας λιωσει φετος με το Dark Souls III GOTY, επιασα λιγο αυτο. Μου βγηκαν τα ματια απο γραφικα, απαραδεκτο remaster , μηδεν εξελιξη απο το ps3 (που δεν το ειχα παιξει ποτε). Παρατηρησα οτι οι εχθροι σε κυνηγανε οπου κι αν πας σε σχεση με το Bloodborne ή το DS3, κι αυτο το κανει ακομα πιο δυσκολο και αδικο.Το παρατησα για αλλη στιγμη.
5.God of War 4 - To τελειωσα, με διαρκως μειωμενο θαυμασμο. Η αρχικη εκπληξη και ο ενθουσιασμος μετριαστηκαν προς το τελος, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι μαλλον το κορυφαιο φετινο παιχνιδι. Εχω αφησει το πιο δυσκολο side quest για το τελος και θα το ξαναπαιξω σε μεγαλυτερη δυσκολια απο το φθινοπωρο.
6. Vampyr - Το παιχνιδι που μου εκλεψε την καρδια απο την πρωτη στιγμη που το ειδα. Ατμοσφαιρα τοσο καταθλιπτικη που σε αγχωνει, μουσικο theme που παιζει συνεχως στο παρασκηνιο και σε ανατριχιαζει. Συμπαθητικη μαχη, καταπληκτικες ιστοριες χαρακτηρων, ειναι το παιχνιδι που θα φτασω ως το τελος.
7- ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟ WITCHER 3...να δω τι θα κανω με αυτο το θεμα.