- Τώρα είναι 29 Μαρ 2023, 12:15 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Solidarity έγραψε:Georgebor έγραψε:Mad Max ενδιαφέρον πολύ και ωραία γραφικά,αλλά έχει πολλά frame drops στο ps4 ειδικά όταν γίνεται πανηγύρι και κυνηγητό!!
Εδω και δυο εβδομαδες επιασα κι εγω το mad max στο ps4.
Ισχυει 100% αυτο με τα frame drops, ακομα και οταν οδηγεις.
Εχω κολλησει ομως ασχημα με το παιχνιδι, αν ειχε λιιιιγο καλυτερο σεναριο και λιγο καλυτερη καμερα θα ηταν κορυφαιο.
Ωρες-ωρες γινεται αρκετα δυσκολο, τουλαχιστον μεχρι να "καθαρισεις" τις περιοχες απο εχθρους.
Γενικα, προκειται για εναν αδικημενο τιτλο απο τις βαθμολογιες.
Πολύ αδικημένος τίτλος. το τερμάτισα το στόρυ,οκ δεν είναι τίποτα φοβερό αλλά όλο το υπόλοιπο παιχνίδι είναι τρομερό..Επαναλαμβάνεται από ένα σημείο και μετά αλλά αυτό συμβαίνει σε ολα τα παιχνίδια τέτοιου τύπου (π.χ.Mordor) ..
-
Georgebor - Δημοσιευσεις : 91
Αδικημένο δεν είναι το Mad Max.. Μια χαρά τα πήγε σε βαθμολογίες αλλά και σε πωλήσεις. 
Συνεχίζω STFU με τα challenges και ταυτόχρονα περιμένω Dark Souls III..

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Scott_Pilgrim έγραψε:Αδικημένο δεν είναι το Mad Max.. Μια χαρά τα πήγε σε βαθμολογίες αλλά και σε πωλήσεις.
Πωλήσεις στην Ελλάδα των capital controls;;;Μη κοιτάς εδω στο enternity έχω δει κάτι 5αρια χαντακωμένα και εγώ ήμουν από αυτούς που δεν το πίστευα αλλά οι άνθρωποι κάνανε τρομερή δουλεία στον κόσμο και στα γραφικά...Χασανε σε άλλα βέβαια Π.χ. στορυ,framedrops,κάμερα..
-
Georgebor - Δημοσιευσεις : 91
Georgebor έγραψε:Solidarity έγραψε:Georgebor έγραψε:Mad Max ενδιαφέρον πολύ και ωραία γραφικά,αλλά έχει πολλά frame drops στο ps4 ειδικά όταν γίνεται πανηγύρι και κυνηγητό!!
Εδω και δυο εβδομαδες επιασα κι εγω το mad max στο ps4.
Ισχυει 100% αυτο με τα frame drops, ακομα και οταν οδηγεις.
Εχω κολλησει ομως ασχημα με το παιχνιδι, αν ειχε λιιιιγο καλυτερο σεναριο και λιγο καλυτερη καμερα θα ηταν κορυφαιο.
Ωρες-ωρες γινεται αρκετα δυσκολο, τουλαχιστον μεχρι να "καθαρισεις" τις περιοχες απο εχθρους.
Γενικα, προκειται για εναν αδικημενο τιτλο απο τις βαθμολογιες.
Πολύ αδικημένος τίτλος. το τερμάτισα το στόρυ,οκ δεν είναι τίποτα φοβερό αλλά όλο το υπόλοιπο παιχνίδι είναι τρομερό..Επαναλαμβάνεται από ένα σημείο και μετά αλλά αυτό συμβαίνει σε ολα τα παιχνίδια τέτοιου τύπου (π.χ.Mordor) ..
Πραγματικα, και τα δυο τα εχω λατρεψει. Ισως λιγο παραπανω το Shadow of Mordor, λογω setting. Αντικειμενικα, στο Mad Max οι ανθρωποι εχουν υπερβαλλει εαυτον. Μεγαλη ποικιλια, εκπληκτικο. Το συνεχιζω με σκοπο να το φτασω στο 100%.
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Ξεκίνησα σήμερα Legend Of Korra στο χαλαρό μιας και πλησιάζει το Dark Souls III. Όμορφο και διασκεδαστικό αλλά unbalanced ώρες ώρες σε σημείο αηδίας.
@solidarity το πλατίναρα το mad max. Πραγματικά ορισμένα challenges τα σιχάθηκα. Αν το πας για 100% μην καταστρέφεις convoys ώστε να έχεις αρκετά οχήματα να καταστρέψεις για τα challenges.
@solidarity το πλατίναρα το mad max. Πραγματικά ορισμένα challenges τα σιχάθηκα. Αν το πας για 100% μην καταστρέφεις convoys ώστε να έχεις αρκετά οχήματα να καταστρέψεις για τα challenges.

-
Έριξα ένα 6ωρο κάψιμο στο Dark Souls III και.. είναι δύσκολο!!! Ναι, είναι πιο γρήγορο σε σχέση με τα προηγούμενα αλλά και πιο δύσκολο από το Bloodborne.. Βέβαια πόσο μου λείπε αυτό το Saw Cleaver...

-
Scott_Pilgrim έγραψε:Έριξα ένα 6ωρο κάψιμο στο Dark Souls III και.. είναι δύσκολο!!! Ναι, είναι πιο γρήγορο σε σχέση με τα προηγούμενα αλλά και πιο δύσκολο από το Bloodborne.. Βέβαια πόσο μου λείπε αυτό το Saw Cleaver...
Τυχερακια @Scott_Pilgrim!Μονο μια ερωτησουλα,εχει "αρωμα" Demon's Souls?
Στο θεμα μας:
Καψιμο εδω και εβδομαδες με το GRID Autosport.Κυριως στο online.Εχει τελικα πολυ Ελλαδα "μεσα"!
I Am Alive.Καλο παιχνιδακι και ατμοσφαιρικο.
Shütshimi στο "βητακι".1 ωριτσα επαιξα και μετα "εφυγε"!
A Virus Named TOM.Αξιοπρεπεστατο παιχνιδι γριφων για το "βητακι".
The Last Guy.Ωραια ιδεα σαν παιχνιδι αλλα πολυ ζορικο σε αρκετες πιστες.
Και τελος Helldivers κυριως online με παρεα.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
evergrey έγραψε:Scott_Pilgrim έγραψε:Έριξα ένα 6ωρο κάψιμο στο Dark Souls III και.. είναι δύσκολο!!! Ναι, είναι πιο γρήγορο σε σχέση με τα προηγούμενα αλλά και πιο δύσκολο από το Bloodborne.. Βέβαια πόσο μου λείπε αυτό το Saw Cleaver...
Τυχερακια @Scott_Pilgrim!Μονο μια ερωτησουλα,εχει "αρωμα" Demon's Souls?
Στο θεμα μας:
Καψιμο εδω και εβδομαδες με το GRID Autosport.Κυριως στο online.Εχει τελικα πολυ Ελλαδα "μεσα"!
I Am Alive.Καλο παιχνιδακι και ατμοσφαιρικο.
Shütshimi στο "βητακι".1 ωριτσα επαιξα και μετα "εφυγε"!
A Virus Named TOM.Αξιοπρεπεστατο παιχνιδι γριφων για το "βητακι".
The Last Guy.Ωραια ιδεα σαν παιχνιδι αλλα πολυ ζορικο σε αρκετες πιστες.
Και τελος Helldivers κυριως online με παρεα.
Όταν λες άρωμα; Αν και έχω κάμποσα χρόνια να παίξω Demon's, το firelink shrine μου θυμίζει αρκετά το nexus σε κάποια πράγματα. Η δυσκολία είναι αρκετά μεγάλη σε κάποια πολλά σημεία, τουλάχιστον για εμένα. Έχει ένα εύκολο πρώτο επίπεδο και μετά το χάος.

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης