The last of us - remastered
Καλώς σας βρήκα και καλή χρονιά σε όλους!
- Τώρα είναι 21 Σεπ 2023, 11:12 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Μόλις τελείωσα (ξανά) το Broken Sword 1: Director's Cut και τώρα είτε θα ξεκινήσω το Broken Sword 2 ή θα πιάσω το Watchdogs 1 (ps3), κάτι που με προβληματίζει γιατί με εκνευρίζει το πόσο δύσκολο -για να μη πω σπαστικό- είναι το να ξεφεύγεις από τους μπάτσους on car, κάτι το οποίο κάνει το συγκεκριμένο παιχνίδι πολύ κουραστικό για εμένα.

-
Saiyan85 - Δημοσιευσεις : 110
Τι μας έκανες τώρα και μας θύμισες τα Broken Sword!
Θέλω καιρό να τα ξαναπαίξω, αλλά προς το παρόν δεν θα υποκύψω, γιατί έχω ένα τρομερό backlog για ps4.

Θέλω καιρό να τα ξαναπαίξω, αλλά προς το παρόν δεν θα υποκύψω, γιατί έχω ένα τρομερό backlog για ps4.
-
Emarginato - Δημοσιευσεις : 11
Saiyan85 έγραψε:Μόλις τελείωσα (ξανά) το Broken Sword 1: Director's Cut και τώρα είτε θα ξεκινήσω το Broken Sword 2 ή θα πιάσω το Watchdogs 1 (ps3), κάτι που με προβληματίζει γιατί με εκνευρίζει το πόσο δύσκολο -για να μη πω σπαστικό- είναι το να ξεφεύγεις από τους μπάτσους on car, κάτι το οποίο κάνει το συγκεκριμένο παιχνίδι πολύ κουραστικό για εμένα.![]()
Broken Sword...τι εποχαρες τοτε!
Πραγματι η οδηγηση ειναι αρκετα σπαστικη στο Watchdogs.Αναβαθμισε οτι εχει να κανει με την "οδηγηση",και θα τους εχεις για πλακα.
Στο θεμα μας:
Sacred 3.Ενα "αναλαφρο" Diablo θα το ελεγα.Μεχρι στιγμης διπλο που το παιζω ειναι αρκετα διασκεδαστικο.
Rebel Galaxy.Μου εχει φανει πολυ μπερδεμα το παιχνιδι.Οι μαχες με τα διαστημοπλοια ειναι ωραιες αλλα δυσκολες.
Just Cause 3.Σαν να παιζω το αγαπημενο μου Just Cause 2 αλλα με πιο καλα γραφικα και εναν πιο μεγαλο κοσμο.
Furi.Μου θυμιζει πολυ το Afro Samurai σαν ιδεα.Τελεια μουσικη,τελειες μαχες με εξυπνες "πινελιες" ενδιαμεσα τους αλλα...τελεια και η δυσκολια του.Εναν boss εβγαλα και εκει με βλεπω να μενω.Ο ρυθμος του ειναι απιστευτος.Θελει πολυ προσοχη και τρελο πατημα κουμπιων.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
amianen έγραψε:Deus Ex Human Revolution για να ετοιμαστώ για το Mankind Divided.
Εκπληκτικο το Human Revolution, το λατρεψα και δεν ειχα παιξει ποτε πριν Deus Ex. Αν πιασεις και το Mankind κανε εναν κοπο να μου πεις γνωμη γιατι το εχω ακομη στη ζελατινα.
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Solidarity έγραψε:amianen έγραψε:Deus Ex Human Revolution για να ετοιμαστώ για το Mankind Divided.
Εκπληκτικο το Human Revolution, το λατρεψα και δεν ειχα παιξει ποτε πριν Deus Ex. Αν πιασεις και το Mankind κανε εναν κοπο να μου πεις γνωμη γιατι το εχω ακομη στη ζελατινα.
Και για μένα η πρώτη επαφή με Deus Ex είναι, δεν έχω παίξει κάτι άλλο από την σειρα.
Το παιχνίδι με έχει συναρπάσει από τις πρώτες στιγμες... θα ενημερώνω...

-
amianen - Δημοσιευσεις : 97
Re: Now Playing
Batman Telltale - εγγύηση η Telltale - σχεδόν μονορούφι στο PS4! Άφησα ένα επεισόδιο για το βράδυ. Και μετά πίσω στο Shadow Tactics!

-
RiderSoMysterious - Δημοσιευσεις : 182
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης