- Τώρα είναι 21 Σεπ 2023, 10:52 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
AC Unity τελος με θετικες εντυπωσεις. Επιασα Battlefield 1 την ιστορια. Το ολο στησιμο του παιχνιδιου ειναι εντυπωσιακο, σαν ταινια.
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Alienation.Πραγματικα εχω φαει κολλημα.Υπεροχο παιχνιδι και ειδικα online ειναι απιθανο!
Hardware: Rivals.Ωραιο "ραλακι",αλλα δυστυχως αν δεν ασχοληθεις με το online δεν εχει τιποτα να σου προσφερει.
Fortnite.Εδω και 2 μερες ασχολουμαι και περα απο την ωραια αισθηση τις επιβιωσης που σου δινει το παιχνιδι,ολα τα αλλα δεν.Μου φανηκε αρκετα βαρετο.Για F2P καλουτσικο ειναι,αλλα οχι για την τοση προβολη που του εχουν δωσει.
Not A Hero.Ενα πιο αναλαφρο Hotline Miami και μεχρι στιγμης πιο ευκολο.
Hardware: Rivals.Ωραιο "ραλακι",αλλα δυστυχως αν δεν ασχοληθεις με το online δεν εχει τιποτα να σου προσφερει.
Fortnite.Εδω και 2 μερες ασχολουμαι και περα απο την ωραια αισθηση τις επιβιωσης που σου δινει το παιχνιδι,ολα τα αλλα δεν.Μου φανηκε αρκετα βαρετο.Για F2P καλουτσικο ειναι,αλλα οχι για την τοση προβολη που του εχουν δωσει.
Not A Hero.Ενα πιο αναλαφρο Hotline Miami και μεχρι στιγμης πιο ευκολο.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Warrior21 έγραψε:Τελευταια αγορασα το πακετο Uncharted 1 και 2,και παιζω αυτα.Πραγματικα πολυ καλα παιχνιδια.Ανυπομονω για το 3.
τυχερε. τα εχω τερματιση

παιζω xcom the buraeu αυτο το καιρο στο ps3
-
Exoskeletor - Δημοσιευσεις : 12
Battlefield 1 , τελος, και επιασα το Evil Within 2, ειμαι στο δευτερο κεφαλαιο. Φοβερη αρρωστη ατμοσφαιρα, ευελπιστω να ειναι καλο οσο το 1 που το ειχα απολαυσει αρκετα. Συνεχιζω επισης το ρημαδι το Kindom Hearts 1 HD , να θυμηθω ενδοξες στιγμες απο το PS2, που το ειχα φτασει λιγο πριν το Hollow Bastion και το παρατησα (εγκλημα).
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης