Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 26 Ιουν 2018, 11:55

dimitriskal έγραψε:Γεια σας παιδιά.. Σκέφτομαι να ξεκινήσω το Assassin's Creed Origins.. Μπορεί κανείς να μου πει εντυπώσεις?

Συμφωνώ ότι θα σου αρέσει ιδιαίτερα. Ούτε πολύ βαρύ ως προς το RPG στοιχείο του είναι, ούτε θα σου σπάσει τα ούμπαλα αν δεν θέλεις να παίξεις αρκετά τεχνικά και γουστάρεις ακόμη και το button mashing. Το ευχαριστήθηκα πολύ και περιμένω να βρω λίγο χρόνο να τελειώσω και τα DLC του!
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 26 Ιουν 2018, 12:23

Solidarity έγραψε:
evergrey έγραψε:Οσο για το The Witcher 3 που διαβαζω πιο πανω,εγω εχω χτυπησει ενα 80ωρο και νιωθω να μην εχω κανει τιποτα.Οχι 200 αλλα 400 ωρες με βλεπω να κανω!Ευτυχως πηρα την GOTY με 20 ευρω και καταλαβαινω απο πρωτο χερι γιατι ολοι λενε οτι ειναι παιχνιδαρα.

Ηθελα να ρωτησω αν ισχυει οτι για να το απολαυσεις το witcher πρεπει να το βαλεις σε υψηλο επιπεδο δυσκολιας.
Μου ειπαν πως απο normal και κατω ειναι "βαρετο" με την εννοια οτι τα περνας ολα πολυ ευκολα.

Νομίζω το Blood and Broken Bones είναι ό,τι πρέπει για πρώτη φορά. Έχουν πλάκα αυτοί οι τίτλοι αλλά δε νομίζω να κολλήσεις πουθενά. :D Σου δείχνει και προτεινόμενο level για κάθε quest, οπότε ξέρεις τι να κάνεις πρώτα.
Τουμπανιάζεις και τον Geralt και μετά το βάζεις στο Death March στο NG+, αν θες το achievement/trophy.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό evergrey » 27 Ιουν 2018, 15:40

RiderSoMysterious έγραψε:
Solidarity έγραψε:
evergrey έγραψε:Οσο για το The Witcher 3 που διαβαζω πιο πανω,εγω εχω χτυπησει ενα 80ωρο και νιωθω να μην εχω κανει τιποτα.Οχι 200 αλλα 400 ωρες με βλεπω να κανω!Ευτυχως πηρα την GOTY με 20 ευρω και καταλαβαινω απο πρωτο χερι γιατι ολοι λενε οτι ειναι παιχνιδαρα.

Ηθελα να ρωτησω αν ισχυει οτι για να το απολαυσεις το witcher πρεπει να το βαλεις σε υψηλο επιπεδο δυσκολιας.
Μου ειπαν πως απο normal και κατω ειναι "βαρετο" με την εννοια οτι τα περνας ολα πολυ ευκολα.

Νομίζω το Blood and Broken Bones είναι ό,τι πρέπει για πρώτη φορά. Έχουν πλάκα αυτοί οι τίτλοι αλλά δε νομίζω να κολλήσεις πουθενά. :D Σου δείχνει και προτεινόμενο level για κάθε quest, οπότε ξέρεις τι να κάνεις πρώτα.
Τουμπανιάζεις και τον Geralt και μετά το βάζεις στο Death March στο NG+, αν θες το achievement/trophy.

Οπως τα ειπε ο @RiderSoMysterious.Το καλο ειναι οτι σου δειχνει τα level και των εχθρων που συναντας.Αν τωρα παλεψεις με εναν εχθρο που ειναι 10 level πιο πανω απο εσενα,με λιγο παιξιμο αλλα Dark Souls τους βγαζεις "ανετα".Παντα με προσωπικη εμπειρια.Αλλοι μπορει "βγαλουν" και εναν εχθρο που ειναι και 20 level πιο πανω.
Εγω στο normal το ξεκινησα.Παρολα αυτα ακομα και μετα απο 80ωρες τα βρισκω μπαστουνια ορισμενες φορες.Δεν ειναι "παιδικη χαρα" με λιγα λογια.Πανω απο normal θα το ευχαριστηθεις.Εξαλου υπαρχει και το NG+.Απολαυση ειναι το ιδιο το παιχιδι.Οποτε διαλεξε αναλογα με τις ορεξεις σου την δυσκολια και βυθισου σε εναν υπεροχο κοσμο.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό evergrey » 12 Αύγ 2018, 21:59

Τελος με το campaign του εκπληκτικου Titanfall 2.Δεν το περιμενα τοσο καλο.Τωρα σειρα εχει το online που ειναι πολυ εθιστικο.
Space Hulk στο "βητακι"Απελπιστικα αργο δυστυχως.Σε κινηση σε εντολες,στα παντα.Κριμας γιατι μου θυμιζει το ολο σκηνικο σαν επιτραπεζιο και ειδικα το Σταυροφορια στο Διαστημα.
Και τελος XCOM 2.Αναμενομενο αλλα δεν περιμενα οτι με το καλημερα θα ετρωγα την μια σφαλιαρα μετα την αλλην.Θελει πειραματισμους και αρκετη τυχη δυστυχως.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό ottovancooper » 13 Αύγ 2018, 19:35

Εγώ παίζω το Witcher 3 και σκέφτομαι να ξεκινήσω και το Crash N.Sane Trilogy μιας και είναι πιο ευχάριστο το καλοκαίρι
ottovancooper

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 14 Αύγ 2018, 12:31

Prey στο Xbox One S και μπορώ να πω πως παίζει καλύτερα απο το Ps4 . Ωραίο παιχνιδάκι, δεν το περίμενα.
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό Ratchetios » 22 Αύγ 2018, 16:54

Δεν ήμουν φαν της σειράς uncharted εξ'αρχής. Μια μέρα βρήκα ευκαιρία και πήρα την τριλογία για το ps4.
Μιλάμε παιδιά έφαγα τρελό κόλλημα , ειδικά με το 2 και 3.
Τώρα , αρκετό καιρό μετά τον τερματισμό των παραπάνω , αγόρασα το 4 .
Τι να πει κανένας για αυτό , τι γραφικά , τι mechanics , τι ιστορία ... μιλάμε αριστούργημα, μετανιώνω που δεν το πήρα πιο νωρίς . Παιδιά όποιος δεν το έχει στη συλλογή του αγοράστε το τώρα !
Άβαταρ μέλους
Ratchetios

Δημοσιευσεις : 26

Δημοσίευσηαπό Pain_of_Salvation » 24 Αύγ 2018, 17:15

divinity original sin enhanced edition!απο τα καλυτερα RPG που εχω παιξει ποτε
Άβαταρ μέλους
Pain_of_Salvation

Δημοσιευσεις : 140

Δημοσίευσηαπό evergrey » 25 Αύγ 2018, 12:25

Mafia III.Δυστυχως πολυ μετριο παιχνιδι.Το μονο που το σωζει ειναι η εκπληκτικη μουσικη,ο χειρισμος των αυτοκινητων και τελος η ιστορια του.Ολα τα υπολοιπα με το ζορι μετρια.
Absolver.Ωραιος ο κοσμος του και τα γραφικα του για τετοιο παιχνιδι αλλα αδιαφορο συστημα μαχης και αδειος ο κοσμος απο online παιχτες.
Dead By Daylight.Απο ατμοσφαιρα ειναι πολυ καλο.Αλλα αυτο το μονοτονο gameplay με τις γεννητριες δυστυχως ειναι πολυ κουραστικο.Το μονο που μπορει να σε κρατησει ειναι να ανεβαζεις τους χαρακτηρες για να δεις τις νεες ικανοτητες τους.
Here They Lie.Ευτυχως δεν χρειαζεται VR για να παιξεις.Ενδιαφερον παιχνιδακι μυστηριου και μεχρι στιγμης με καλη διαρκεια.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό Kostas1991 » 28 Αύγ 2018, 14:15

Ni No Kuni 2: Προσπαθώ να σφάξω το τελευταίο boss στο adventure pack. Καλό jrpg αλλά πολύ grinding.
Yakuza Kiwami 2: Έχω παίξει κάνα δίωρο, πολύ δυνατό όπως και τα υπόλοιπα της σειράς.
Kostas1991

Δημοσιευσεις : 1

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB