Μεσα στο καλοκαιρι καταφερα να τελειωσω το Shadow of Colossus Remaster. Ωραιο παιχνιδακι, δεν συμπαθησα ποτε το χειρισμο του ομως. Πιο πολυ δεθηκα με το Last Guardian.
Επισης τελειωσα και το εκπληκτικο Inside. Εργο τεχνης, αλλα πολυ πολυ μα πολυ, πιο ευκολο απο το Limbo.
Τελος και το Vampyr, που μονο προς το τελος με κουρασε λιγο, αλλα συνολικα ηταν υπεροχη εμπειρια και μακαρι να δουμε και αλλα vampyr.
- Τώρα είναι 21 Σεπ 2023, 13:22 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Καλησπέρα παιδιά , μόλις τερμάτισα uncharted 4 (έπος) και για την επόμενη μου αγορά είμαι ανάμεσα σε Yakuza 0 και Final Fantasy XV . Το ξέρω και οι 2 παιχνιδάρες, εσείς τι θα προτείνατε ?
Έχω παίξει κάποια πιο παλιά FF πχ. το 3,8,13 αλλά Yakuza δεν έχω παίξει κανένα της σειράς .
Έχω παίξει κάποια πιο παλιά FF πχ. το 3,8,13 αλλά Yakuza δεν έχω παίξει κανένα της σειράς .
-
Ratchetios - Δημοσιευσεις : 26
Εξαρταται τι θελεις, γραφικα ή gameplay? To FFXV φαινεται πιο εντυπωσιακο και μεγαλο, αλλα το Yakuza 0 ειναι διασκεδαστικοτερο. Δυνατο στορυ, ευκολος χειρισμος, κι οπως ολα της σειρας εχει καμποσα minigames μαζι. Κυκλοφορει και το Kiwami 2 τωρα με γραφικα αυτης της γενιας.
-
Shadow - Δημοσιευσεις : 135
Μόλις παρήγγειλα το Yakuza 0 , με κέρδισε με τα παράξενα mini game
Ας ελπίσουμε να μη μου κάψει την εξεταστική

Ας ελπίσουμε να μη μου κάψει την εξεταστική

-
Sephiroth έγραψε:Ευελπιστώ να τελειώσω Spider-Man πριν σκάσει η Lara :/
Αν και θα το τιμήσω αργότερα με τα dlc , ζηλεύω ήδη όσους θα το λιώσουν :p Είναι πάνω απο 20 ώρες το main story?Θα ανέβει ριβιού μέσα στη βδομάδα?Πόσα GB περίπου πιάνει πριν το Day One patch που λένε για το photo mode?
Επί του θέματος,αυτό τον καιρό παίζω παιχνίδια backlog από Plus όπως Mad Max , Mafia 3 μέχρι να βγεί το Shadow of Tomb Raider!!
-
paulgouv - Δημοσιευσεις : 89
Εμένα λίγο μου κακοφάνηκε που ανακοίνωσαν dlc πριν την έκδοση του παιχνιδιού....
Φαίνεται αρκετά γυαλισμένο παιχνίδι , ελπίζω να φτάσει τις προσδοκίες των καταναλωτών .
Έχω να παίξω spider man από το 2 που είχα λιώσει και είχα παίξει και λίγο το 3, ευελπιστώ να είναι καλύτερο από τα προηγούμενα
Φαίνεται αρκετά γυαλισμένο παιχνίδι , ελπίζω να φτάσει τις προσδοκίες των καταναλωτών .
Έχω να παίξω spider man από το 2 που είχα λιώσει και είχα παίξει και λίγο το 3, ευελπιστώ να είναι καλύτερο από τα προηγούμενα

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης