- Τώρα είναι 03 Ιουν 2023, 21:04 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Dirt Rally.Πολλα χρονια ειχα να παιξω ενα ζορικο ραλακι.Πραγματικα ιδρωνεις για να βγεις πρωτος.Καλα γραφικα,ωραιος ηχος και μουσικη στα μενου.
Rise of the Tomb Raider.Τελος με την Λαρα.Υπεροχο παιχνιδι σχεδον στα ολα του.Τα γραφικα τα περιμενα πιο εντυπωσιακα(το συγκρινα με το AC:Origins)αλλα πραγματικα εκει που εκαναν υπεροχη δουλεια ηταν στα τοπια και στις τοποθεσιες που ειχαν σχεδιασει.
Hitman GO: Definitive Edition.Οτι πρεπει για το "βητακι".Αν και μερικες πιστες ειναι πολυ δυσκολες για να παρεις ολα τα "αστερακια".
Uncharted The Nathan Drake Collection.Εχουν κανει πολυ καλη δουλεια.Ακομα και το πρωτο που δειχνει την ηλικια του,τα γραφικα τα εχουν βελτιωσει αρκετα.Στο Uncharted 2 που παιζω τωρα τα παντα ειναι πολυ καλυτερα.Χειρισμος,γραφικα,ολα ειναι φοβερα.
Rise of the Tomb Raider.Τελος με την Λαρα.Υπεροχο παιχνιδι σχεδον στα ολα του.Τα γραφικα τα περιμενα πιο εντυπωσιακα(το συγκρινα με το AC:Origins)αλλα πραγματικα εκει που εκαναν υπεροχη δουλεια ηταν στα τοπια και στις τοποθεσιες που ειχαν σχεδιασει.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Hitman GO: Definitive Edition.Οτι πρεπει για το "βητακι".Αν και μερικες πιστες ειναι πολυ δυσκολες για να παρεις ολα τα "αστερακια".
Uncharted The Nathan Drake Collection.Εχουν κανει πολυ καλη δουλεια.Ακομα και το πρωτο που δειχνει την ηλικια του,τα γραφικα τα εχουν βελτιωσει αρκετα.Στο Uncharted 2 που παιζω τωρα τα παντα ειναι πολυ καλυτερα.Χειρισμος,γραφικα,ολα ειναι φοβερα.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Onrush.Ακρως εθιστικο ραλακι.Πλουσιο "μονο",ενδιαφερον online,αρκετα καλη μουσικη και καλα γραφικα.Ισως το μονο αρνητικο ειναι το replay που δειχνει μετα απο καποια συγκρουση που για λιγο σε κοβει απο την ροη του αγωνα.
Fallout 4.Λογω τιμης το πηρα(10 ευρω).Ημουν πολυ καχυποπτος λογο γραφικων που διαβαζα.Αλλα παρο ολα αυτα στα δικα μου τα ματια ειναι μια χαρα.Δεν εχει γραφικα σαν το Wolfenstein II: The New Colossus που εχω παιξει αλλα κανουν την δουλεια τους.Υπεροχη ατμοσφαιρα,ακομα πιο υπεροχη μουσικη και πολυ καλυτερο shooting απο το 3 που ειχα παιξει.
Grand Theft Auto V.Εκανα το εγκλημα που δεν το ειχα παρει μεχρι τωρα,αλλα ξανα εκανα το εγκλημα που το πηρα λογο προσφορας στο PS Store.Πραγματικα σε ρουφαει στον κοσμο του το παιχνιδι.Δεν το περιμενα τοσο εκπληκτικο.Μεχρι να το τελειωσω δυστυχως βλεπω ολα τα υπολοιπα games να μενουν πισω.
Fallout 4.Λογω τιμης το πηρα(10 ευρω).Ημουν πολυ καχυποπτος λογο γραφικων που διαβαζα.Αλλα παρο ολα αυτα στα δικα μου τα ματια ειναι μια χαρα.Δεν εχει γραφικα σαν το Wolfenstein II: The New Colossus που εχω παιξει αλλα κανουν την δουλεια τους.Υπεροχη ατμοσφαιρα,ακομα πιο υπεροχη μουσικη και πολυ καλυτερο shooting απο το 3 που ειχα παιξει.
Grand Theft Auto V.Εκανα το εγκλημα που δεν το ειχα παρει μεχρι τωρα,αλλα ξανα εκανα το εγκλημα που το πηρα λογο προσφορας στο PS Store.Πραγματικα σε ρουφαει στον κοσμο του το παιχνιδι.Δεν το περιμενα τοσο εκπληκτικο.Μεχρι να το τελειωσω δυστυχως βλεπω ολα τα υπολοιπα games να μενουν πισω.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Πριν 2 μέρες έπιασα το KH3 στα χέρια μου μετά από τόσα χρόνια αναμονής. Δε πίστευα ότι το δέμα περιείχε το KH3 μέσα , ακόμα και μόλις το έπιασα στα χέρια μου φαινόταν σαν ψέμα. Το βάζω στο PS4 , παίζει το opening με την μουσικάρα, ένα δάκρυ χαράς κυλάει. Το παιχνίδι είναι απίστευτο , τι να πρωτοπεί κανείς ? Τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γραφικά του , τα πανέμορφα και ζωντανά τοπία , τον πενταπλάσιο κόσμο σε σχέση με τα προηγούμενα KH , τη ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ που έχει συνθέσει η ιδιοφυϊα Yoko Shimomura ? Δεν έχω λόγια πραγματικά , αυτό το παιχνίδι είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρία για φαν και μή . Το συνιστώ σε όλους ανεξαιρέτως !
-
Ratchetios - Δημοσιευσεις : 26
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης