Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Φεβ 2018, 16:31

Τους όρους τους έχουμε σε σελίδα για να τους βλέπουν οι χρήστες και τους linkάρουμε επίτηδες σε κάθε διαγωνισμό. Τώρα, τι να κάνω; Να στέλνω στον κάθε ένα ξεχωριστά; :P :P :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό amianen » 28 Φεβ 2018, 11:18

Sephiroth έγραψε:Τους όρους τους έχουμε σε σελίδα για να τους βλέπουν οι χρήστες και τους linkάρουμε επίτηδες σε κάθε διαγωνισμό. Τώρα, τι να κάνω; Να στέλνω στον κάθε ένα ξεχωριστά; :P :P :P

Μα τι λέτε, αφου στους όρους είναι:

Forum post +3 πόντοι....

το οποίο μόλις επαλήθευσα με post σε άλλο topic...
Άβαταρ μέλους
amianen

Δημοσιευσεις : 97

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 01 Μαρ 2018, 11:50

amianen έγραψε:
Sephiroth έγραψε:Τους όρους τους έχουμε σε σελίδα για να τους βλέπουν οι χρήστες και τους linkάρουμε επίτηδες σε κάθε διαγωνισμό. Τώρα, τι να κάνω; Να στέλνω στον κάθε ένα ξεχωριστά; :P :P :P

Μα τι λέτε, αφου στους όρους είναι:

Forum post +3 πόντοι....

το οποίο μόλις επαλήθευσα με post σε άλλο topic...

Σωστος, μολις το επαληθευσα κι εγω. Και ο συγκεκριμενος που εγραψα εχει σπαμαρει καθε θεμα του φορουμ. Anyway, δε βγαινει ακρη, οσο υπαρχει αυτο το συστημα, αυτα θα γινονται.
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 01 Μαρ 2018, 12:05

Περίεργα πράγματα, είχα την εντύπωση ότι το είχαμε αλλάξει αυτό...

Το κοιτάω και επανέρχομαι :D
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Shadow » 01 Μαρ 2018, 13:06

Οντως καντε μπαν τον frigs ρε μαγκες. Σιχαμα του κερατα σπαμμαρει συνεχεια. Δε ξερω αν ειναι οσο δηλωνει και τι ηλικιες παιζουν εδω μεσα, αλλα ενας λογος που σταματησα να γραφω ειναι αυτος.
Άβαταρ μέλους
Shadow

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό evergrey » 04 Μαρ 2018, 12:36

Worms Battlegrounds.Αν και το ειχα παρει με στραβο ματι,τελικα ειναι ωραιο παιχνιδακι "στρατηγικης".
Smite.Πραγματικα οτι βαρετο/μονοτονο εχω παιξει.
Resogun.Το ειχα παιξει στο PSV.E καμια σχεση στο PS4...πιο πολλες πιστες,online και φυσικα πιο καλα γραφικα.Πολυ εθιστικο παιχνιδι.
Lords of the Fallen.Υποτιθεται οτι ειναι πιο ευκολο απο τα "Souls" παιχνιδια και ομως εχω βαρεθει να χανω!Δεν ξερω πως το εχω καταφερει αυτο.Ωραια ατμοσφαιρα σαν παιχνιδι αλλα μεχρι εκει.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό evergrey » 22 Μαρ 2018, 00:21

Mass Effect: Andromeda.Να ειναι καλα ο Κωτσοβολος που "στραβωθηκε" και το ειχε 10ευρω!Αν εξαιρεσουμε τα προσωπα/animation που δεν ειναι επιπεδου Horizon/Uncharted και οτι σαν scifi παιχνιδι η μουσικη του ειναι σχεδον ανυπαρκτη...ολα τα αλλα μετα απο 55 ωρες(και εχω ακομα πολλα να κανω)μπορω να πω οτι παιζω την παιχνιδαρα.Απειρα respect στα ατομα που σχεδιασαν του πλανητες και ειδικα τα εξωγιηνα σκαφη που εξερευνεις.Υπεροχο παιχνιδι για ολους του scifi-αδες!
Και στο "βητακι" Claire.Ωραιο παιχνιδακι με ατμοσφαιρα αλλα "Silent Hill" με πολυ καλα ηχητικα εφε.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 22 Μαρ 2018, 00:35

Bioshock infinite, The age of decadence, και pubg για να περνάει η ώρα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 22 Μαρ 2018, 08:29

Τελείωσα το Super Lucky's Tale (μη γελάτε) και έπιασα Sea of Thieves. Το δεύτερο αρκετές προοπτικές με πολλά αλλά (προς το παρόν) :D
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 22 Μαρ 2018, 21:30

Sephiroth έγραψε:Τελείωσα το Super Lucky's Tale (μη γελάτε) και έπιασα Sea of Thieves. Το δεύτερο αρκετές προοπτικές με πολλά αλλά (προς το παρόν) :D

Αν είναι έτσι, δώσε μια ευκαιρία και στον Bubsy. Κρίμα είναι.
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Google [Bot] και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB