Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 12 Ιαν 2016, 12:15

Εχω ξεκινησει το cod:Advanced warfare. Καιρο ειχα να παιξω cod (τελευταιο ηταν το MW2).
Εντυπωσεις :
1.Διασκεδαστικο
2.Γραφικαρες
3.Κατανταει βαρετο γιατι νιωθεις οτι ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ειναι scripted

Δε με βλεπω να ξανασχολουμαι με COD. Εχω στην ακρη το Battlefield 4, και απο οσο θυμαμαι τα Battlefield τα ενιωθα λιγοτερο scripted. Οταν το πιασω κι αυτο να το παιξω, ετσι και με ξενερωσει το ιδιο , θα το παρω αποφαση οτι αυτα τα παιχνιδια δεν ειναι για μενα (online δεν παιζω κι ουτε προκειται).
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 14 Ιαν 2016, 18:41

Στα τελειώματα του Batman Arkham Knight φοβερό παιχνίδι αξίζει το κάθε σεντς του (*τουλάχιστον για κονσόλες) και σειρά παίρνει σιγά σιγά το Assasins Creed The Black Flag! είπα να κάνω αποτοξίνωση από τα Assasins για μερικά χρόνια :D
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό lak100 » 15 Ιαν 2016, 00:13

τελειωσα το gears of war 2 σημερα τι παιχνιδαρα ηταν αυτη? να ναι καλα η ms με το bc που μου εδωσε την ευκαιρια να το παιξω μια και δεν ειχα ποτε xbox360
;)
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lak100

Δημοσιευσεις : 87

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 15 Ιαν 2016, 11:24

lak100 έγραψε:τελειωσα το gears of war 2 σημερα τι παιχνιδαρα ηταν αυτη? να ναι καλα η ms με το bc που μου εδωσε την ευκαιρια να το παιξω μια και δεν ειχα ποτε xbox360
;)

Ωραια κινηση το backwards compatibility και το gears of war 2 ειναι το αγαπημενο μου απο τα gears (ειδικα εκει που βρισκεσαι μεσα στα σωθικα του κτηνους, μεσα στα αιματα).
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 15 Ιαν 2016, 12:26

Αυτο τον καιρο παιζω το dlc του Bloodborne the old hunters . Απο τςι 19 ομως αναμενεται εννοειται το Resident evil Zero !!!! :D :D :D
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 15 Ιαν 2016, 12:30

lak100 έγραψε:τελειωσα το gears of war 2 σημερα τι παιχνιδαρα ηταν αυτη? να ναι καλα η ms με το bc που μου εδωσε την ευκαιρια να το παιξω μια και δεν ειχα ποτε xbox360
;)

Παίξε τώρα και το 3 το οποίο είναι ακόμα ποιο Epic! μια από τις καλύτερες τριλογίες της περασμένης γενιάς, άντε να έρχεται σιγά σιγά το 4 :D
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Re: Now Playing

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 15 Ιαν 2016, 12:53

Ό,τι λέει ο από πάνω! [emoji2] Και μετά μπες για team-deathmatch. Σχεδόν 5 χρόνια μετά, γίνεται ακόμα πανικός.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό tonisdh » 15 Ιαν 2016, 19:30

Εχω λιοση στο warframe, παιζω που και που dota 2, heroes of the storm και μολις ξεκινησα gta 5, assasins creed unity,
tonisdh

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό lak100 » 17 Ιαν 2016, 11:26

παιζω batman arkham knight στο ps4 και παραληλα deux ex human revolution στο xbox one
=http://gamercards.exophase.com/psn/user/mitsos17/]Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lak100

Δημοσιευσεις : 87

Δημοσίευσηαπό Axreios » 18 Ιαν 2016, 14:53

Καλώς σας βρήκα και εγώ λοιπόν και μιάς και τα λεφτά δε φτάνουν για τίποτα new gen έχω ακολουθήσει τη λύση μεταχειρισμένα games και έτσι

παίζω fallout 3 στο ps3 και το free που έδωσε για το psvita το προηγούμενο μήνα το Rocketbirds
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Axreios

Δημοσιευσεις : 4

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB