Εχω ξεκινησει το cod:Advanced warfare. Καιρο ειχα να παιξω cod (τελευταιο ηταν το MW2).
Εντυπωσεις :
1.Διασκεδαστικο
2.Γραφικαρες
3.Κατανταει βαρετο γιατι νιωθεις οτι ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ειναι scripted
Δε με βλεπω να ξανασχολουμαι με COD. Εχω στην ακρη το Battlefield 4, και απο οσο θυμαμαι τα Battlefield τα ενιωθα λιγοτερο scripted. Οταν το πιασω κι αυτο να το παιξω, ετσι και με ξενερωσει το ιδιο , θα το παρω αποφαση οτι αυτα τα παιχνιδια δεν ειναι για μενα (online δεν παιζω κι ουτε προκειται).
- Τώρα είναι 30 Σεπ 2023, 01:05 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
lak100 έγραψε:τελειωσα το gears of war 2 σημερα τι παιχνιδαρα ηταν αυτη? να ναι καλα η ms με το bc που μου εδωσε την ευκαιρια να το παιξω μια και δεν ειχα ποτε xbox360
Ωραια κινηση το backwards compatibility και το gears of war 2 ειναι το αγαπημενο μου απο τα gears (ειδικα εκει που βρισκεσαι μεσα στα σωθικα του κτηνους, μεσα στα αιματα).
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
lak100 έγραψε:τελειωσα το gears of war 2 σημερα τι παιχνιδαρα ηταν αυτη? να ναι καλα η ms με το bc που μου εδωσε την ευκαιρια να το παιξω μια και δεν ειχα ποτε xbox360
Παίξε τώρα και το 3 το οποίο είναι ακόμα ποιο Epic! μια από τις καλύτερες τριλογίες της περασμένης γενιάς, άντε να έρχεται σιγά σιγά το 4

-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Re: Now Playing
Ό,τι λέει ο από πάνω! [emoji2] Και μετά μπες για team-deathmatch. Σχεδόν 5 χρόνια μετά, γίνεται ακόμα πανικός.

-
RiderSoMysterious - Δημοσιευσεις : 182
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης