- Τώρα είναι 28 Μαρ 2023, 04:45 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Μου κανει εντυπωση το ποσοι εχουν αναβαλει το Witcher 3 επειδη τους φαινεται (και ειναι λιγο) βουνο. Η λυση ειναι απλη. Παιζεις 10 ωριτσες μεχρι να ολοκληρωσεις την ιστορια του The Bloody Baron και εχεις παρει μια καλη γευση. Μετα μπορεις να λες οτι εχεις "παιξει" Witcher 3. Αλλα ειναι πραγματικα κριμα για οσους δεν το εχουν παιξει λογω διαρκειας.
-
PORTAL - Δημοσιευσεις : 141
Φιλε Portal ακριβως αυτο εχω παθει : ακουω οτι ειναι 200 ωρες παιχνιδι και ολο λεω : "κατσε να τελειωσω τα αλλα που εχω και θα το πιασω". Ομως μολις τελειωσω καποιο, παιρνω αλλο ενα ή αλλα δυο αν βρω προσφορα, και ετσι το witcher αναβαλλεται επ' αοριστον.
Η πλακα ειναι οτι 200 ωρες εχω γραψει στο bloodborne και καμια 100 ωρες στο ds III χωρις να το καταλαβω.
Μου φαινεται θα το βαλω να το αρχισω, και θα ακολουθησω τη συμβουλη σου. Αυτο που λες ειναι main quest στην ιστορια; δηλαδη ειναι σαν να λεμε η πρωτη αποστολη;
Η πλακα ειναι οτι 200 ωρες εχω γραψει στο bloodborne και καμια 100 ωρες στο ds III χωρις να το καταλαβω.
Μου φαινεται θα το βαλω να το αρχισω, και θα ακολουθησω τη συμβουλη σου. Αυτο που λες ειναι main quest στην ιστορια; δηλαδη ειναι σαν να λεμε η πρωτη αποστολη;
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Ξανακανα login απλα για να πω οτι το Witcher 3 ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σε RPG. Αν εχεις παιξει το κλασικο Zelda θα το λατρεψεις! Και ειναι δυσκολο να μεινει κανεις μονο στον Bloody Baron οταν λιγο παραπανω ειναι η Novigrad και μετα μπορει να παρει το καραβακι να παει ως τα Skellige ή να πεταχτει παραδιπλα στην Oxenfurt και να καταληξει στη Toussaint. Και γενικοτερα το παιχνιδι ειναι υπεροχο και σε κολλαει τοσο που τα δυο expansions δεν ειναι αρκετα. Μακαρι να βγαζαν και τριτο αλλα η εταιρεια προτιμησε να αφοσιωθει στο Cyberpunk.
-
Shadow - Δημοσιευσεις : 135
God of War.Το καημενο το PS4 τα εχει παιξει.Ριχνω κατι 5ωρα με την παιχνιδαρα που το λυπαμαι!Πραγματικα δεν εχω λογια.Επικο παιχνιδι που τολμω να πω οτι οποιος δεν το εχει παιξει,χανει μια απο τις καλυτερες gaming εμπειριες.
Call of Duty: Black Ops III.Ευτυχως που ηταν "δωρακι" απο το Plus.Το "μονο" ειναι αδιαφορο και το online σε σχεση με αυτα που εχω(Battlefield 1,Titanfall 2)το βρισκω πολυ βαρετο.
Οσο για το The Witcher 3 που διαβαζω πιο πανω,εγω εχω χτυπησει ενα 80ωρο και νιωθω να μην εχω κανει τιποτα.Οχι 200 αλλα 400 ωρες με βλεπω να κανω!Ευτυχως πηρα την GOTY με 20 ευρω και καταλαβαινω απο πρωτο χερι γιατι ολοι λενε οτι ειναι παιχνιδαρα.
Call of Duty: Black Ops III.Ευτυχως που ηταν "δωρακι" απο το Plus.Το "μονο" ειναι αδιαφορο και το online σε σχεση με αυτα που εχω(Battlefield 1,Titanfall 2)το βρισκω πολυ βαρετο.
Οσο για το The Witcher 3 που διαβαζω πιο πανω,εγω εχω χτυπησει ενα 80ωρο και νιωθω να μην εχω κανει τιποτα.Οχι 200 αλλα 400 ωρες με βλεπω να κανω!Ευτυχως πηρα την GOTY με 20 ευρω και καταλαβαινω απο πρωτο χερι γιατι ολοι λενε οτι ειναι παιχνιδαρα.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Γεια σας παιδιά.. Σκέφτομαι να ξεκινήσω το Assassin's Creed Origins.. Μπορεί κανείς να μου πει εντυπώσεις?
- dimitriskal
- Δημοσιευσεις : 75
dimitriskal έγραψε:Γεια σας παιδιά.. Σκέφτομαι να ξεκινήσω το Assassin's Creed Origins.. Μπορεί κανείς να μου πει εντυπώσεις?
Αξιζει το Origins και με το παραπανω.Να περιμενεις μεγαλη διαρκεια,υπεροχα γραφικα και ενα συστημα μαχης καλυτερο για εμενα και εντελως καμια σχεση με τα προηγουμενα(αν υποτιθεται οτι τα προηγουμενα ειχαν συστημα μαχης).Το μονο που να μην περιμενεις ειναι καποιες απαντησεις και αναφορες για την ιστορια του Assassin's Creed που μετα το 3 ακομα περιμενουμε.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
evergrey έγραψε:Οσο για το The Witcher 3 που διαβαζω πιο πανω,εγω εχω χτυπησει ενα 80ωρο και νιωθω να μην εχω κανει τιποτα.Οχι 200 αλλα 400 ωρες με βλεπω να κανω!Ευτυχως πηρα την GOTY με 20 ευρω και καταλαβαινω απο πρωτο χερι γιατι ολοι λενε οτι ειναι παιχνιδαρα.
Ηθελα να ρωτησω αν ισχυει οτι για να το απολαυσεις το witcher πρεπει να το βαλεις σε υψηλο επιπεδο δυσκολιας.
Μου ειπαν πως απο normal και κατω ειναι "βαρετο" με την εννοια οτι τα περνας ολα πολυ ευκολα.
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης