Star Fox 64 3D
Εξαιρετικό και ξεκούραστο το 3D του. Εύκολα μέσα στα καλύτερα σε σύγκριση με τους διαθέσιμους 3DS τίτλους στην αγορά.
- Τώρα είναι 08 Ιουν 2023, 06:39 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Κάνω παύση από Dark Souls και Deus Ex Human Revolution(2o playthrought) και παίζω Infamous 2 Festival Of Blood.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
KoulisHHH έγραψε:Batman Arkham Asylum on PC είμαι στο 71% και πάω σχετικά αργά γιατί ταυτόχρονα πάω και για τα collectibles.Μόλις το τελειώσω θα συνεχίσω τη lone wolf stealth εμπειρια του Deus Ex Human Revolution!
Άντε για να ξεκινήσεις και το Arkham City σιγά-σιγά!
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]
[/URL

-
JamieT - Δημοσιευσεις : 124
Τερματισα το Castlevania:Lords of Shadow.
Ξεκινησα το Portal 2 πολυ καλο αλλα μετα το Castlevania μου φανηκε λιγο ξενερωτο, οποτε ξεκινησα το Ninja Gaiden Σιγμα 2, δεν ειναι αυτο που περιμενα, πιο πολυ παλευεις με την καμερα παρα με τους αντιπαλους, δεν ξερω αν θα το τελειωσω μιας και το ανουσιο platform με χαλια καμερα-χειρισμο με εκανε να κλεισω το playstation.
Ξεκινησα το Portal 2 πολυ καλο αλλα μετα το Castlevania μου φανηκε λιγο ξενερωτο, οποτε ξεκινησα το Ninja Gaiden Σιγμα 2, δεν ειναι αυτο που περιμενα, πιο πολυ παλευεις με την καμερα παρα με τους αντιπαλους, δεν ξερω αν θα το τελειωσω μιας και το ανουσιο platform με χαλια καμερα-χειρισμο με εκανε να κλεισω το playstation.
-
MBisonGR - Δημοσιευσεις : 50
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης