Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 29 Αύγ 2018, 14:22

Μεσα στο καλοκαιρι καταφερα να τελειωσω το Shadow of Colossus Remaster. Ωραιο παιχνιδακι, δεν συμπαθησα ποτε το χειρισμο του ομως. Πιο πολυ δεθηκα με το Last Guardian.

Επισης τελειωσα και το εκπληκτικο Inside. Εργο τεχνης, αλλα πολυ πολυ μα πολυ, πιο ευκολο απο το Limbo.
Τελος και το Vampyr, που μονο προς το τελος με κουρασε λιγο, αλλα συνολικα ηταν υπεροχη εμπειρια και μακαρι να δουμε και αλλα vampyr.
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Ratchetios » 30 Αύγ 2018, 17:11

Πίσω στα στρατηγικής με Total War Medieval 2 , τα λέμε σε κάνα 3-ήμερο xD
Άβαταρ μέλους
Ratchetios

Δημοσιευσεις : 26

Δημοσίευσηαπό Ratchetios » 01 Σεπ 2018, 12:17

Καλησπέρα παιδιά , μόλις τερμάτισα uncharted 4 (έπος) και για την επόμενη μου αγορά είμαι ανάμεσα σε Yakuza 0 και Final Fantasy XV . Το ξέρω και οι 2 παιχνιδάρες, εσείς τι θα προτείνατε ?
Έχω παίξει κάποια πιο παλιά FF πχ. το 3,8,13 αλλά Yakuza δεν έχω παίξει κανένα της σειράς .
Άβαταρ μέλους
Ratchetios

Δημοσίευσηαπό Shadow » 01 Σεπ 2018, 22:43

Εξαρταται τι θελεις, γραφικα ή gameplay? To FFXV φαινεται πιο εντυπωσιακο και μεγαλο, αλλα το Yakuza 0 ειναι διασκεδαστικοτερο. Δυνατο στορυ, ευκολος χειρισμος, κι οπως ολα της σειρας εχει καμποσα minigames μαζι. Κυκλοφορει και το Kiwami 2 τωρα με γραφικα αυτης της γενιας.
Άβαταρ μέλους
Shadow

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό Ratchetios » 02 Σεπ 2018, 21:04

Μόλις παρήγγειλα το Yakuza 0 , με κέρδισε με τα παράξενα mini game :lol:
Ας ελπίσουμε να μη μου κάψει την εξεταστική :roll:
Άβαταρ μέλους
Ratchetios

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 03 Σεπ 2018, 18:32

Quantum Break.
Πολύ καλό αν και με μεγαλα cutscenes που μπορεί και να ξενερώσουν κάποιον. Επιπλέον, αξίζει τον κόπο και 2ο playthrough μιας και σε σημεία υπάρχουν επιλογές για το πως θα εξελιχθεί το σενάριο.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Σεπ 2018, 10:02

Ευελπιστώ να τελειώσω Spider-Man πριν σκάσει η Lara :/
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό paulgouv » 04 Σεπ 2018, 13:33

Sephiroth έγραψε:Ευελπιστώ να τελειώσω Spider-Man πριν σκάσει η Lara :/

Αν και θα το τιμήσω αργότερα με τα dlc , ζηλεύω ήδη όσους θα το λιώσουν :p Είναι πάνω απο 20 ώρες το main story?Θα ανέβει ριβιού μέσα στη βδομάδα?Πόσα GB περίπου πιάνει πριν το Day One patch που λένε για το photo mode?

Επί του θέματος,αυτό τον καιρό παίζω παιχνίδια backlog από Plus όπως Mad Max , Mafia 3 μέχρι να βγεί το Shadow of Tomb Raider!!
Άβαταρ μέλους
paulgouv

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό Ratchetios » 04 Σεπ 2018, 14:41

Εμένα λίγο μου κακοφάνηκε που ανακοίνωσαν dlc πριν την έκδοση του παιχνιδιού....
Φαίνεται αρκετά γυαλισμένο παιχνίδι , ελπίζω να φτάσει τις προσδοκίες των καταναλωτών .
Έχω να παίξω spider man από το 2 που είχα λιώσει και είχα παίξει και λίγο το 3, ευελπιστώ να είναι καλύτερο από τα προηγούμενα :D
Άβαταρ μέλους
Ratchetios

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 04 Σεπ 2018, 20:10

Sephiroth έγραψε:Ευελπιστώ να τελειώσω Spider-Man πριν σκάσει η Lara :/

Για τη Lara ζηλεύω :mrgreen:

Ο αραχνάνθρωπος με αφήνει παντελώς αδιάφορο (μοναδική περίπτωση gamer)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB