Τα Exclusives ανάμεσα σε PS4/Xbox One/Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό geodelik » 05 Ιαν 2015, 04:45

Αυτο

http://www.amazon.de/Rabbids-Invasion-interaktive-TV-Show-Playstation/dp/B00KYT6MRW

μπορει να θεωρηθει exclusive ή ιδιο με το rabbits land tou Wii?
Άβαταρ μέλους
geodelik

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό Whitey » 05 Ιαν 2015, 07:57

geodelik έγραψε:Αυτο

http://www.amazon.de/Rabbids-Invasion-interaktive-TV-Show-Playstation/dp/B00KYT6MRW

μπορει να θεωρηθει exclusive ή ιδιο με το rabbits land tou Wii?

Ο τίτλος κυκλοφορεί και για Xbox 360 και Xbox One.

@Kakashi, θα το κοιτάξω σύντομα! Πολύ καλή ιδέα.

EDIT: Το αρχικό post ανανεώθηκε με την πρόταση του Kakashi. :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Shepard » 05 Ιαν 2015, 18:40

Εξαιρετικό άρθρο και νομίζω είναι το πρώτο και το μοναδικό που πρέπει να επισκέπτεται κάποιος που θέλει κονσόλα ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό TomTom » 05 Ιαν 2015, 22:47

Καταρχήν πολύ ωραίο θέμα, και πραγματικά αξίζει να ανανεώνεται.
Μπράβο στα παιδιά που το σκέφτηκαν και το υλοποίησαν.

Απλά μια μικρή "παρατήρηση" (όχι με την κακή έννοια) αν μου επιτρέπεις.
Επειδή είδα πως ο τίτλος λέει exclusives, αλλά υπάρχουν παιχνίδια που δεν είναι console exclusive. Είδα επίσης ότι το γράφεις αυτό στην 2η παράγραφο.
Απλά μπορείς είτε να αλλάξεις τον τίτλο σε Console Exclusives (οπότε να βγάλεις και την παρατήρηση που γράφεις από κάτω), είτε να βάλεις παιχνίδια όπως το Ryse και αυτά που θα βγουν στο μέλλον και για PC σαν 2ο spoiler και να κρατήσεις τον τίτλο όπως είναι.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

Δημοσίευσηαπό Whitey » 06 Ιαν 2015, 00:25

TomTom έγραψε:Καταρχήν πολύ ωραίο θέμα, και πραγματικά αξίζει να ανανεώνεται.
Μπράβο στα παιδιά που το σκέφτηκαν και το υλοποίησαν.

Απλά μια μικρή "παρατήρηση" (όχι με την κακή έννοια) αν μου επιτρέπεις.
Επειδή είδα πως ο τίτλος λέει exclusives, αλλά υπάρχουν παιχνίδια που δεν είναι console exclusive. Είδα επίσης ότι το γράφεις αυτό στην 2η παράγραφο.
Απλά μπορείς είτε να αλλάξεις τον τίτλο σε Console Exclusives (οπότε να βγάλεις και την παρατήρηση που γράφεις από κάτω), είτε να βάλεις παιχνίδια όπως το Ryse και αυτά που θα βγουν στο μέλλον και για PC σαν 2ο spoiler και να κρατήσεις τον τίτλο όπως είναι.

Δεν καταλαβαίνω την πρόταση με bold.

Επίσης, χαίρομαι που σου αρέσει το θέμα. Για την ώρα θα το αφήσω όπως είναι. Γι'αυτό υπάρχει και η παρατήρηση στην δεύτερη παράγραφο. Αν ενοχλήσουν και άλλους ή θεωρηθούν λάθος το να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται, θα αφαιρεθούν ή θα μπουν σε διαφορετική λίστα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 06 Ιαν 2015, 12:31

Αν κατάλαβα καλά η ιδέα του Πάνου όπως την συζητήσαμε εκείνος, ο Έκτορας και εγώ, είναι η σύγκριση των αποκλειστικών τίτλων μεταξύ των δυο "μεγάλων" κονσολών. Επομένως μου φαίνεται σωστό να μπούνε και τα console exclusives μέσα, όπως είναι δλδ τα Ryse, DR3 και SFV αν και το τελευταίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Χαίρομαι που μετά την αποκατάσταση της ηρεμίας σχετικά με το "πιά κωνσώλα ίνε καλοίταιρη", μπορούμε να προβληματιστούμε για την ανισότητα στα exlusives η οποία είναι πλέον εμφανής.

ΕDIT: Προφανώς έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και τον τεράστιο κατάλογο του WiiU. Τελικά μήπως ο κόσμος αγοράζει κονσόλα για να μην παίζει exclusives?
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 06 Ιαν 2015, 13:12

AnimaPura έγραψε:Τελικά μήπως ο κόσμος αγοράζει κονσόλα για να μην παίζει exclusives?

Οχι ακριβως... Ο κοσμος αγορζει κονσολα για να παιζει τα παντα. Και θελει να βλεπει τους τιτλους να σκανε συνεχως, ασχετα αν τελικα θα παιξει το πολυ καμια 25-30αρια μεχρι το τελος της γενιας. Δεν ειναι παραλογο.
Παραλογο ειναι να μην εχεις κανει τα παντα για να ενταξεις τα GTA/FIFA/Tomb Raider/DMC/Dark Souls στο δυναμικο σου.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό ehnikaras » 06 Ιαν 2015, 13:21

Θα συμφωνήσω με τον φίλτατο AnimaPura. Μήπως τελικά αγοράζουμε κονσόλα με βάση που θα παίζουμε καλύτερα τους 3rd party τίτλους και όχι κρίνοντας τι αποκλειστικότητες προσφέρει η κάθε μία; Όσον αφορά το Wii U τώρα που φαίνεται να έχει προσπεράσει κατά πολύ τον ανταγωνισμό δεν θεωρώ ότι είναι τόσο η ποσότητα και η διαφορετικότητα που μετράει, όσο το ότι καλύπτει μεγαλύτερο μέρος του καταναλωτικού κοινού από άποψη ηλικιών και προτιμήσεων.
Άβαταρ μέλους
ehnikaras

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό Whitey » 06 Ιαν 2015, 13:40

Νομίζω πως λίγο πολύ όλοι γνωρίζαμε πως το Wii U είναι μπροστά σε αυτό το θέμα. Το θέμα του Wii U είναι τα third parties, αν και δεν ξέρω πόσο τα χρειάζεται με τέτοιους τίτλους που έχει μαζέψει. Χρειάζεται λίγη περισσότερη ποικιλία βέβαια για να καλύψει όλους τους τομείς, αλλά τα πηγαίνει αρκετά καλά και με τίτλους όπως το Zelda που έρχεται νομίζω θα είναι κομπλέ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 06 Ιαν 2015, 16:23

Έχω μια απορία, τα Super Mario 3D World και Super Smash Bros θεωρούνται Console exclusives; Γιατί έχουν κυκλοφορήσει και για το 3DS. :?:
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB