Τα Exclusives ανάμεσα σε PS4/Xbox One/Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Τα Exclusives ανάμεσα σε PS4/Xbox One/Wii U

Δημοσίευσηαπό Whitey » 05 Ιαν 2015, 00:03

Η αρχική ιδέα αφορούσε τους τίτλους που κυκλοφορούν αποκλειστικά σε κάθε κονσόλα νέας γενιάς και κάθισα και συγκέντρωσα αυτά που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα και σας τα παρουσιάζω στις παρακάτω λίστες. Σε αυτά περιλαμβάνονται και οι τίτλοι που είναι αποκλειστικοί σε μία κονσόλα, αλλά έχουν κυκλοφορήσει και σε PC, γι'αυτό και έχουν συμπεριληφθεί τίτλοι όπως το Dead Rising 3, Ryse κ.α.

LATEST UPDATE: 8/12/2015

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Σκοπός μου είναι να ανανεώνω τις παραπάνω λίστες με νέες κυκλοφορίες προκειμένου να ξέρουμε τι μας γίνεται στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά και να βοηθηθούν όσοι σκέφτονται να αγοράσουν νέα κονσόλα με κύριο κριτήριο τις αποκλειστικότητες. Οποιαδήποτε παρατήρηση/προσθήκη είναι ευπρόσδεκτη και η βοήθεια σας να εμπλουτιστεί αυτή η λίστα θα ήταν πολύτιμη. :)
Τελευταία επεξεργασία από Whitey και 19 Δεκ 2015, 00:13, έχει επεξεργασθεί 88 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 05 Ιαν 2015, 00:11

Λείπει άλλο ένα κολάζ. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να το συμπληρώσει.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Whitey » 05 Ιαν 2015, 00:13

nkav64 έγραψε:Λείπει άλλο ένα κολάζ. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να το συμπληρώσει.

Θα προσπαθήσω να το ετοιμάσω αν και δεν έχει κάτι άλλο εκτός από exclusives και πιστεύω πως δεν ανήκει στην συγκεκριμένη "ανησυχία". Έρχεται.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 05 Ιαν 2015, 00:17

Έτσι και αλλιώς για exclusives δεν είναι το θέμα;

Γνώμη που πάντα, εφόσον ξεκινάει μια ωραία προσπάθεια καλό θα είναι να είναι και ολοκληρωμένη.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 05 Ιαν 2015, 00:48

Χαλια μαύρα. Και μετα τσακωνομαστε για το ποια κονσόλα είναι καλύτερη... Δεν μπήκε δυνατά η νέα γενιά. Και έχουμε να φάμε re-re-releases ακόμα!
Λέγαμε οτι τα νέα μηχανήματα θα έχουν ίδια αρχιτεκτονική με τα pc και θα βλέπαμε καλυτερα παιχνίδια και αντι αυτού βλέπουμε ports απο παιχνίδια που υπηρχαν στο pc.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 05 Ιαν 2015, 00:58

Harkyn έγραψε:Χαλια μαύρα. Και μετα τσακωνομαστε για το ποια κονσόλα είναι καλύτερη... Δεν μπήκε δυνατά η νέα γενιά. Και έχουμε να φάμε re-re-releases ακόμα!
Λέγαμε οτι τα νέα μηχανήματα θα έχουν ίδια αρχιτεκτονική με τα pc και θα βλέπαμε καλυτερα παιχνίδια και αντι αυτού βλέπουμε ports απο παιχνίδια που υπηρχαν στο pc.

Καμια γενια δεν ειχε παιχνιδαρες στην αρχη της.τωρα ξεκινανε ουσιαστικα.τα remaster δυστηχως ειναι η νεα μοδα .νομιζω οτι οι περ συμφωνουμε οτι ειναι η πιο αδυναμη γενια τεχνολογικα με συγκριση το παρελθον .
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό Whitey » 05 Ιαν 2015, 01:16

Έτοιμη και η εικόνα για το Wii U. Αν έχω ξεχάσει οποιονδήποτε τίτλο μπορείτε απλά να μου στείλετε ένα μήνυμα και να τον προσθέσω.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πως τις έφτιαξα.. Κατεβάζω τα covers, crop, resize και μετά με το μάτι. Τώρα πως βγήκαν ίσια ένας θεός ξέρει. :lol:

EDIT: Ήδη βρέθηκε το πρώτο μου λάθος. Το Wind Waker HD θα αφαιρεθεί σύντομα από την λίστα του Wii U.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 05 Ιαν 2015, 01:59

Εικόνα

A! Εχει κι άλλα games στην εικονα που δεν φαινονται!!! LOL
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 05 Ιαν 2015, 03:29

Ωραιο θεμα! Μπραβο για τον κοπο της συλλογης/editing εικονων παιδες!

Νομιζω πως εχουμε ηδη νικητη στα exclusives, αν αυτο νοιαζει κανεναν. Το WiiU δειχνει οτι τελικα δε χαραξε διαφορετικη πορεια απο τους προκατοχους του... Στηριζεται κυριως μονο απο τη μαμα Νιντεντο και μαλιστα με μια εκπληκτικη λεπτομερεια: Ελαχιστοι τιτλοι του ειναι κοινοι με το 3ds, σε αντιθεση με την πολιτικη της Σονυ και τις cross-platform κυκλοφοριες.

Εντυπωση μου κανει παντως η σοβαρη ενασχοληση της MS με τις αποκλειστικοτητες. Φαινεται να θελει σε αυτη τη γενια να διαφοροποιηθει ως προς τους τιτλους και ειμαι σιγουρος πως αυτη ειναι μονο η αρχη.

Η Σονυ ηδη το 2015 φερνει πολυ πραγμα και γενικα ξερουμε πανω κατω τι να περιμενουμε. Η μαχη εχει ψωμι...
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Τα Exclusives της νέας γενιάς

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 05 Ιαν 2015, 03:51

Χμμμ... Ωραίο θέμα να είναι όλα μαζεμένα και νοικοκυρεμένα. Παίδες με όλο το θάρος και αν θέλετε πάντα, για δοκιμάστε αυτό γιατί είδα ότι δουλεύει και θα το ομορφύνει και οπτικά και λειτουργικά το θέμα. Clear console logos χωρίς background σε png μορφή για να μη φαίνεται το άσπρο από πίσω (μπορείτε να τα πάρετε κατευθείαν από εμένα, είναι ανεβασμένα στο λογαριασμό μου στο photobucket) και να έχουν το γκρι χρώμα του φόρουμ και οι εικόνες των παιχνιδιών από τη σελίδα τους στο enternity, οι περισσότερες στο ίδιο μέγεθος, με link κατευθείαν πάνω στη σελίδα. Αποτελούν στην ουσία ξεχωριστά thumbnails τα οποία κλικάρονται και σε πάνε στη σελίδα του προϊόντος με χρήση bbcodes. Το bbcode για κάθε εικόνα είναι: [*url=τo link του game στο enternity][*img]το link της φωτογραφίας του game στο enternity[/img][/url]. Και όταν προστίθεται νέο παιχνίδι απλά βάζετε ένα bbcode (μετά από ένα κενό από το προηγούμενο για να συνεχίζουν στην ίδια γραμμή) και όχι ξανά μανά τη φωτογραφία από την αρχή με crop resize κλπ κλπ. Και το αποτέλεσμα βγαίνει κάπως έτσι:

Εικόνα
Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση