raysod έγραψε:Οι περισσότεροι από εμάς, το ίδιο το enternity και η βιομηχανία έχει κάνει το βήμα προς τα μπροστά και δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου με τις last gen κονσόλες. Εσύ γιατί παραμένεις με αυτή σου την στάση θα ήθελα να μας το εξηγήσεις λίγο καλύτερα…
Γιατί δεν χρειάζεσαι την καινούργια κονσόλα για να τα παίξεις, το έχω γράψει χίλιες φορές.
raysod έγραψε:Με μια γρήγορη ματιά λείπουν από την λίστα του PS4 τα παρακάτω και μπορείς να τα προσθέσεις:
Dynasty Warriors 8
Journey
Surgeon Simulator
Futuridium EP Deluxe
Nidhogg
Akiba's Trip: Undead & Undressed
Και επίσης μπορείς να βάλεις και το Moto GP 14 στα retail του PS4 εφόσον δεν έχει κυκλοφορήσει σε One το παιχνίδι (ενώ είναι σε PC και 360 τύπου Titanfall, στην next gen μπορείς να το παίξεις μόνο σε PS4)
Dynasty Warriors 8 - Μεγάλο θέμα γιατί βλέπω πως έχει 500 εκδόσεις. Ποια έκδοση είναι αποκλειστική;
Journey - Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στο PS4.
Surgeon Simulator - Είναι στην λίστα.
Futuridium EP Deluxe - Είναι στην λίστα.
Nidhogg - Είναι στην λίστα.
Akiba's Trip: Undead & Undressed - Κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο στην Ευρώπη, θα προστεθεί τότε. (τουλάχιστον η έκδοση του PS4)
Moto GP 14 - Να το βάλω.
raysod έγραψε:Επίσης στην λίστα με τα “πιστόλια” του PS4 βάλε και τα παρακάτω “πανάκριβα” free-to-play που λείπουν από τις δύο άλλες κονσόλες… Νομίζω ότι πρέπει να μπουν στην κατηγορία retail με την λογική που ακολουθείς retail = ακριβές παραγωγές και digital (όλα τα παιχνίδια ψηφιακά δεν είναι η υπάρχουν και αναλογικά;) = μικρότερες ή indie παραγωγές… ούτε στο pc πωλούνται σε retailers οι παρακάτω τίτλοι:
Blacklight: Retribution
DC Universe Online
War Thunder
Warframe
Loadout
Παιχνίδια είναι και αυτά, με υψηλά production values, που συμπληρώνουν το lineup της Sony…
Θα κοιτάξω αργότερα και για το One και θα σου γράψω αν βρω κάποια έλλειψη...

Καταρχάς δεν το πάω με κόστος παραγωγής. Δεν υπάρχει λόγος να τα χωρίσω με τέτοιο κριτήριο και δεν τα έχω χωρίσει με αυτή τη λογική. Απορώ που το είδες αυτό το πράγμα. Digital = Digital. Δεν πα να είναι το τελευταίο αριστούργημα της Naughty Dog που κόστισε εκατομμύρια ή το πιο κακό indie που έφτιαξε 1 άτομο.
Εκτός του Warframe που κυκλοφορεί και σε Xbox One, τα υπόλοιπα θα τα εντάξω asap.
EDIT: Ανανεώθηκε το αρχικό post με Moto GP 14, Blacklight: Retribution, DC Universe Online, War Thunder, Loadout και Invokers Tournament.