Τα Exclusives ανάμεσα σε PS4/Xbox One/Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Whitey » 11 Ιαν 2015, 20:03

mariodm22 έγραψε:Εννοειται πως οταν πας σε κονσολα , της αρεσκειας σου παντα, κοιτας τα μεγαλα '' exclusive '' ''πιστολια '' γιατι τα περισσοτερα μεγαλα πιστολια συνηθως ειναι multiplatform οπως battlefield Κλπ ...
Αλλα δεν ηταν αυτο το ζητουμενο μου . Αυτο που εγραψα ηταν πως καλυτερα ειναι εξαρχης να γραφεις λεπτομερως το τι ζητας , οπως για τα digital η retail παιχνιδια κλπ ...

Και σου ξαναλέω, τα ζητούσα, αλλά ζήτησαν και άλλα πράγματα τα μέλη. Δεν γίνεται να το κάνω μόνο όπως το θέλω εγώ, δεν το φτιάχνω για εμένα. Το θέμα είναι να είναι χρήσιμο για όλους. :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 11 Ιαν 2015, 20:41

Αυτό με το θαυμαστικό πολύ καλό και απλοποιεί τα πράγματα :) μπράβο μέχρι στιγμής το θέμα πάει καλά :)
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό Whitey » 11 Ιαν 2015, 22:58

raysod έγραψε:Οι περισσότεροι από εμάς, το ίδιο το enternity και η βιομηχανία έχει κάνει το βήμα προς τα μπροστά και δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου με τις last gen κονσόλες. Εσύ γιατί παραμένεις με αυτή σου την στάση θα ήθελα να μας το εξηγήσεις λίγο καλύτερα…

Γιατί δεν χρειάζεσαι την καινούργια κονσόλα για να τα παίξεις, το έχω γράψει χίλιες φορές.

raysod έγραψε:Με μια γρήγορη ματιά λείπουν από την λίστα του PS4 τα παρακάτω και μπορείς να τα προσθέσεις:

Dynasty Warriors 8
Journey
Surgeon Simulator
Futuridium EP Deluxe
Nidhogg
Akiba's Trip: Undead & Undressed

Και επίσης μπορείς να βάλεις και το Moto GP 14 στα retail του PS4 εφόσον δεν έχει κυκλοφορήσει σε One το παιχνίδι (ενώ είναι σε PC και 360 τύπου Titanfall, στην next gen μπορείς να το παίξεις μόνο σε PS4)

Dynasty Warriors 8 - Μεγάλο θέμα γιατί βλέπω πως έχει 500 εκδόσεις. Ποια έκδοση είναι αποκλειστική;
Journey - Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στο PS4.
Surgeon Simulator - Είναι στην λίστα.
Futuridium EP Deluxe - Είναι στην λίστα.
Nidhogg - Είναι στην λίστα.
Akiba's Trip: Undead & Undressed - Κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο στην Ευρώπη, θα προστεθεί τότε. (τουλάχιστον η έκδοση του PS4)
Moto GP 14 - Να το βάλω.

raysod έγραψε:Επίσης στην λίστα με τα “πιστόλια” του PS4 βάλε και τα παρακάτω “πανάκριβα” free-to-play που λείπουν από τις δύο άλλες κονσόλες… Νομίζω ότι πρέπει να μπουν στην κατηγορία retail με την λογική που ακολουθείς retail = ακριβές παραγωγές και digital (όλα τα παιχνίδια ψηφιακά δεν είναι η υπάρχουν και αναλογικά;) = μικρότερες ή indie παραγωγές… ούτε στο pc πωλούνται σε retailers οι παρακάτω τίτλοι:

Blacklight: Retribution
DC Universe Online
War Thunder
Warframe
Loadout

Παιχνίδια είναι και αυτά, με υψηλά production values, που συμπληρώνουν το lineup της Sony…

Θα κοιτάξω αργότερα και για το One και θα σου γράψω αν βρω κάποια έλλειψη... :D

Καταρχάς δεν το πάω με κόστος παραγωγής. Δεν υπάρχει λόγος να τα χωρίσω με τέτοιο κριτήριο και δεν τα έχω χωρίσει με αυτή τη λογική. Απορώ που το είδες αυτό το πράγμα. Digital = Digital. Δεν πα να είναι το τελευταίο αριστούργημα της Naughty Dog που κόστισε εκατομμύρια ή το πιο κακό indie που έφτιαξε 1 άτομο.

Εκτός του Warframe που κυκλοφορεί και σε Xbox One, τα υπόλοιπα θα τα εντάξω asap.

EDIT: Ανανεώθηκε το αρχικό post με Moto GP 14, Blacklight: Retribution, DC Universe Online, War Thunder, Loadout και Invokers Tournament.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσίευσηαπό Guardian » 11 Ιαν 2015, 23:45

@raysod το Akiba's Trip: Undead & Undressed δεν εχει κυκλοφορήσει επισημα στην Ευρωπη. Αν και θα μπορουσε να προστεθει καθως ειναι διαθεσιμο μεσω των online stores.

Νομιζω οτι εχετε ξεχασει το Home (homehorror, indie game) για ps4.

Παντως εχετε κανει πολύ καλή δουλειά. Μπραβο σας.
Άβαταρ μέλους
Guardian

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό Whitey » 11 Ιαν 2015, 23:57

Να'σαι καλά Guardian.

To Home για κάποιον λόγο δεν μου το βγάζει στο Store από το PC. Θα το κοιτάξω αύριο και από τις κονσόλες και αν το βρω θα το προσθέσω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσίευσηαπό Whitey » 12 Ιαν 2015, 01:03

Θα μπουν σύντομα:
Bound by Flame.
Cel Damage HD
Anomaly 2
OlliOlli - Αν και δεν θα είναι για πολύ exclusive.
Retro City Rampage: DX
Putty Squad

Απορρίπτονται :lol: :
Sherlock Holmes: Crimes & Punishments - Bad luck Sherlock
Peggle 2 - Είχε κυκλοφορήσει πρώτα στο Xbox One.
Among the Sleep - Δεν βγάζει αποτέλεσμα στο Store.

Και προφανώς ο καθένας έχει διαφορετική λογική για τον διαχωρισμό των τίτλων. Έκανα την λίστα ενιαία, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Το να πω στον άλλο ότι μπορεί να παίξει το οποιοδήποτε Forza Horizon 2 μόνο στο One είναι ψέμα. Ζητήσατε να συγκρίνουμε τους τίτλους μόνο ανάμεσα στις τρεις νέες οικιακές κονσόλες. Done. Αλλά δεν μπορώ να παρουσιάσω ότι αναπαράγεται μόνο εκεί την στιγμή που κυκλοφορεί και στα παλαιότερα συστήματα.

Για άλλη μια φορά, το θεματάκι αυτό είχε ξεκινήσει για να δούμε ποιοι είναι οι ΝΕΟΙ τίτλοι που μπορείς να παίξεις ΜΟΝΟ σε PS4/Xbox One/Wii U. Αυτοί οι τίτλοι χωρίς τα digital είναι 4+1 Remaster στο PS4 και κάτι αντίστοιχο στο One. Άρα ναι, είναι λίγοι. Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να συνεχιστεί αυτή η συζήτηση γιατί δεν βγάζει κάπου και επαναλαμβανόμαστε χωρίς λόγο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 12 Ιαν 2015, 08:49

Εγώ πάντως θα πρότεινα να αφήσουμε τον Παναγιώτη να ολοκληρώσει τη δουλειά που έχει ξεκινήσει με βάση τα όσα υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή και μετά να δούμε όλοι τι θα μπορούσε να προστεθεί/ αφαιρεθεί, που συμφωνούμε/ διαφωνούμε.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Whitey » 12 Ιαν 2015, 09:21

To ότι σε αποκάλεσα Sherlock ήταν καθαρά για πλάκα. Αν δεν το αντέχεις δεν φταίω εγώ.
Και ακριβώς επειδή το βλέπω από την σκοπιά ενός χρήστη που μπορεί να στηρίξει μία κονσόλα, τον προειδοποιώ πως τα Χ παιχνίδια μπορεί να τα παίξει και σε κονσόλα που μπορεί να έχει ήδη. Δεν σε καταλαβαίνω. Επιπλέον, όλοι καταλαβαίνουν πως όταν μιλάω για digital τίτλους αναφέρομαι σε αυτούς που κυκλοφορούν μόνο ψηφιακά. Τώρα αν γελάνε και μαζί μου, μπράβο τους.

Νικήτα, δεν είπα ότι είναι λανθασμένοι οι τίτλοι που προτείνει, ίσα ίσα όντως λείπουν και τον ευχαριστώ που τους σημειώνει. Άλλη είναι η διαφωνία μας. :Ρ

Καλημέρα. :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 12 Ιαν 2015, 11:07

Πολύ ωραία δουλειά απο τον Whitey.Τώρα αυτά με τα digital και indie είναι σαν ενα μικρό συν οταν παίρνεις καποια κονσόλα.Οι πιο πολλοί όταν είναι να διαλέξουμε θέλουμε να ξέρουμε ποια exclusives έχει και τέλος. Τώρα με αυτά που λέει ο raysod διαφωνω γιατί ελάχιστοι θα κοιτάξουν τους τιτλους που αναφέρει όταν αγόρασουν μια κονσόλα ενω τα ps3 xbox360 ακόμα υπαρχουν ακόμα πουλάνε και πολλοί απο τους υποψηφίους αγοραστες έχουν μια απο τις 2.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 12 Ιαν 2015, 12:35

Εγώ θα πρότεινα, αφού εξελίχθηκε έτσι η λίστα και επειδή τουλάχιστον κάποιοι αισθανόμαστε ότι δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι συντάκτες - δημιουργοί (γιατί λογικά το θέμα είχε φτιαχτεί για να δείξουν ότι δεν υπάρχουν πολλά καθαρά console exclusives σε δυο δημοφιλείς πλατφόρμες), να φτιαχτεί ένα άρθρο και να αναπτύξετε εκεί τις σκέψεις σας. Ώστε να γίνει εκεί μια συζήτηση με απόψεις/απορίες συντακτών και μελών τύπου "Τελικά μήπως ο κόσμος αγοράζει κονσόλα για να μην παίζει exclusives?". Συντάκτες είστε παιδιά. Και ας μείνει το παρόν για ενημέρωση καταναλωτών.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB