Dead Space Remake Anti-Preview

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Dead Space Remake Anti-Preview

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 13 Οκτ 2022, 17:04

Βριζω πιο κατω, οποιος δεν θελει ας μην.

Τουλαχιστον ειναι ξεκαθαροι

Στο εξωφυλλο γραφει Dead Space Remake και διπλα 80 (ογδοντα)€.
To 80 (ογδοντα) ειναι η τιμη που εχουν το θρασος να ζητανε. Το Remake σημαινει οτι το παιχνιδι ειναι παλιο. Το Dead Space ειναι αυτο που ελπιζουν οτι βρισκεται αναμεσα στα αυτια του gamer.

Αντε ρε μαλακες.

Δεν υπαρχουν αυτα τα λεφτα. Δεν περισσευουν ογδοντα ευρω, ποσο μαλλον για παλιο παιχνιδι, σε κανεναν αυτη την περιοδο. Ουτε σε αυτους που λενε οτι τους περισσευουν. Σε οσους οντως περισσευουν, δεν θα κατσουν να παιξουν Dead Space Remake, θα κανουν αλλα πραγματα πιο διασκεδαστικα. Ειναι προσβολη να ζητας αυτα τα λεφτα απο τον Ελληνα gamer για ενα κωλοπαιχνιδο.

Ειναι υβρις

Ας θυμηθουμε τι ειναι το Dead Space, για να ξερουμε και για τι πραγμα μιλαμε. Παιχνιδι του 2013. Τιμιο. Μεχρι εκει. Το ειχα αγορασει για το 360, επαιξα, το αφησα. Εισαι συνεχεια στα ιδια διαστημικα μπουντρουμια και πυροβολας τα ιδια τερατα. Βαριεσαι μετα απο λιγο. Δεν ειναι και κανα masterpiece οπως πιστευουν καποιοι αλλοι για τα παιχνιδια τους.

Αλλα οκ. Το αγορασαμε. Το παιξαμε. Το βαρεθηκαμε. Το ξεχασαμε. Το βρηκαμε σε τιμες ξεφτιλα μεσα στα χρονια. Το βαλανε και μαζι με τα sequels στο Game Pass. Τους βαλανε και FPS Boost να τρεχουν ωραια.

Tωρα θες ογδοντα για remake; Θα παρεις τρια και θα μου δωσεις και 77 ευρω ρεστα για την προσβολη.

Τοσο απλα. Ειναι καιρος να αρχισουμε να βριζουμε. Καταναλωτες, influencers, δημοσιογραφοι, ολοι.

Ξερω, ξερω, μπορω να μην το αγορασω, που προφανως και δεν θα το αγορασω, αλλα ξερεις τι αλλο μπορει να γινει; Μπορουν καποιοι που γραφουν για το gaming να αρχισουν να βριζουν λιγο εκει που πρεπει.

Βεβαια για οποιον διαφωνει, υπαρχει και η πιο ακριβη εκδοση στα 100 (ΕΚΑΤΟ) ευρω, η οποια εχει καποια ονομασια του τυπου SUPER DIGITAL DELUXE EXTRA DEFINITIVE ULTIMATE EDITION.

Εκατο ευρω για να παιξεις Dead Space το 2022. Οι ανθρωποι ψαχνουν για μαλακες.

Σεβομαι ομως και τον αντιλογο, ο οποιος λεει οτι οποιοδηποτε κοστος ισουται με την καταναλωση ενος καφε ημερησιως. Δηλαδη: Ογδοντα το παιχνιδι; Ενας καφες την ημερα. 550 ευρω το PS5; Ενας καφες την ημερα. 400 ευρω η ΔΕΗ; Ενας καφες την ημερα. Δυο ευρω η βενζινη; Ενας καφες την ημερα. Πετρελαια; Αερια; Τροφιμα; Ενοικια; Λογαριασμοι; Ολα κοστιζουν οσο ενας καφες την ημερα. Μια απλη διαιρεση να κανεις βγαινει.

Η ΕΑ βρισκει και τα κανει. Η Naughty Dog βρισκει και τα κανει. Η Sony βρισκει και τα κανει.

Ειναι καιρος να αρχισουμε να βριζουμε.
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό DrSleep » 14 Οκτ 2022, 13:35

Η αλήθεια κρύβεται κάπου στην μέση.
Πολύ γκρίνια για το τίποτα, πραγματικά όμως.
Προσωπικά πλέον δεν γνωρίζω πόσα βίντεο games έχω, και τα περισσότερα δεν τα έχω παίξει ακόμα, όπως έχω πει και άλλες φορές, γιατί παίζω με μικρότερο ρυθμό από ότι αγοράζω, και το 90% τα αγόρασα από 1 έως 15 με 20 ευρώ, και το ευχαριστιέμαι το χόμπι, και κάνω και την συλλογή μου, και ούτε pass μου χρειάζεται ούτε κάποια άλλη παρόμοια υπηρεσία, γιατί έχω πολλά περισσότερα από όσα παιχνίδια προσφέρουν αυτές οι υπηρεσίες.

Γιατί πιάνεσαι κατευθείαν από την τιμή, και όχι από αυτούς που το έπαιξαν ή όχι?
Το Dead space το έπαιξα δωρεάν από το Gold πριν μερικά χρόνια, και αν και παλιό από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι ήταν φοβερό.
Όποτε γιατί να μην πούμε πως όσοι το έπαιξαν δεν χρειάζεται να τρέξουν να προλάβουν, γιατί σε λίγο καιρό το παιχνίδι θα έχει τουλάχιστο 50% φθηνότερα, και αν περιμένουν λίγο ακόμα θα το πάρουν πολύ πιο φθηνά?
Προσωπικά το παιχνίδι μου άρεσε τόσο πολύ, που σίγουρα θα το πάρω όταν το βρω στην τιμή που το θέλω, και αν δεν έχει προβλήματα, σίγουρα θα το ξανά ευχαριστηθώ με σημερινά γραφικά.
Άβαταρ μέλους
DrSleep

Δημοσιευσεις : 23

Δημοσίευσηαπό PORTAL » 14 Οκτ 2022, 17:28

Γιατι πιανομαι απο την τιμη:

Διοτι η τιμη ενος προϊοντος πρεπει να αντικατοπτριζει και το κοστος παραγωγης του σε καποιο λογικο βαθμο. Το Dead Space ειναι ΕΤΟΙΜΟ παιχνιδι. Γλυτωνουν ενα σκασμο κοστος απο αυτο. Αλλα το πουλανε full price.

Διοτι στις ΗΠΑ που τα πορτοφολια ειναι πιο παχια, το παιχνιδι κανει 70 δολαρια. Εδω κανει 80 ευρω.

Διοτι οπως γραφω, μια τιμη μπορει να ειναι και υβρις. Εαν εγω πουλαω μια σακαρακα του 1997 και ερθεις εσυ και μου πεις ψηνομαι να το αγορασω και σου πω εγω οκ δωσε μου 20 χιλιαρικα, θα στραβωσεις. Οι λογικοι ανθρωποι εκνευριζονται στην ελλειψη λογικης. Οποτε δε γουσταρω να το βλεπω στην τελικη.

Τεσπα. Καλα να ναι το GamePass. Με δεκα ευρω εγω αυτον το μηνα παιζω μεταξυ αλλων Scorn και το καινουργιο Plague Tale, DAY ONE. Καινουργια παιχνιδια, οχι παλιατσαριες.
Άβαταρ μέλους
PORTAL

Δημοσιευσεις : 141

Δημοσίευσηαπό DrSleep » 14 Οκτ 2022, 18:49

Και στην Αργεντινή κάνει 30, και στην Τουρκία 20 πχ, τι πάει να πει αυτό?
Μιλάμε για διαφορετικές αγορές, διαφορετικές τιμές.
Εντωμεταξύ η Αμερική που λες, έμπαινα και εγώ στο shop του switch και έβλεπα τιμές, όμως μια φορά την πάτησα, γιατί το tax μπαίνει όταν πας να πληρώσεις, δηλαδή έβλεπα το Zelda 40 δολάρια, αλλά με το tax / φόρο, η τιμή ανέβαινε αρκετά πιο πάνω, όποτε δεν κέρδιζα και παρά πολλά (σε περίοδο εκπτώσεων και στην Ελλάδα 40 ευρώ το έχουν), και γενικά αυτό για αγορές από Αμερική είναι πολυ εκνευριστικό, μιας και αυτές τις ημέρες ήθελα να πάρω ένα cd μουσικής από Αμερική, η τιμή καλή φαινόταν, όμως με το tax και τα μεταφορικά, η τιμή ήταν πολύ πιο ακριβή από όσο θα μου έβγαινε αν το έπαιρνα από Γερμανία.

Τώρα για το ότι είναι remake, αυτό θα δείξει πόσο καλή δουλειά έκαναν ή όχι, πχ για το demon souls που δεν το αγόρασα 80 ευρώ, αλλά 40 (καινούργιο) κάτι που δεν το συνηθίζω όπως είπα πιο πάνω, δεν το μετάνιωσα καθόλου για όσα έδωσα, και ήταν και ο λόγος που πήρα και ps5, και 80 να χρειαζόταν να πλήρωνα, πάλι δεν θα το μετάνιωνα.
Άβαταρ μέλους
DrSleep

Δημοσιευσεις : 23

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Google [Bot] και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB