Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως εκείνα τα τρισάθλια γραφικά του Alone in the Dark ή του Silent Hill δεν χάλαγαν ούτε στο ελάχιστον την απίστευτη ατμοσφαιρικότητα των παιχνιδιών.
Το Coolboarders το νοίκιαζα συνέχεια από το πρώτο Games Club Porosis στην Βέροια. Δεν είχα λεφτά για να αγοράζω τίτλους.
Και πάντα στην περίοδο των εξετάσεων για κάποιο λόγο ξεσκιζόμουν να παίζω.
- Τώρα είναι 28 Μάιος 2023, 19:13 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The best PS1 games
Αν ανήκει στην "best psx games" list δεν ξέρω, πάντως το έπαιξα και απόλαυσα πρόσφατα που ξέθαψα το psx μου (αποδείχτηκε ότι δουλεύει ακόμα ο γίγαντας).Σε λίγα χρόνια θα τα πουλάμε σε πλειστηριασμό για εκατομμύρια οπότε προσέχτε τι πετάτε 

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll

My heart is black and my lips are cold,
Cities on flame with Rock'n'Roll
-
ner0 - Δημοσιευσεις : 155
Θα επαιρνε πολλες σελιδες για να γραψουμε ολα τα μεγαλα παιχνιδια που εμφανιστηκαν εκεινη την γενια. Με διαφορα η πιο επαναστατικη! Αλλα ετσι προχειρα εχω καποια στο μυαλο μου απο psx:
Final Fantasy 7-8
Resident Evil
Dino Crisis
Medievil
Crash Bandicoot
MEtal Gear Solid
Tekken 3
Chrono Cross
Tomb Raider
Spyro
Legend of Dragoon
Soul Reaver
Tenchu
και ηδη νοιωθω πως παραμελω πολλα... Δεν ξερω αν ευθυνεται η ταση να εξιδανικευουμε το παρελθον η το οτι μεγαλωσα σαν gamer εκεινη την περιοδο, παντως τετοια πληθωρα καινουριων και ποιοτικων τιτλων δεν νομιζω πως εχει ξαναυπαρξει.
Final Fantasy 7-8
Resident Evil
Dino Crisis
Medievil
Crash Bandicoot
MEtal Gear Solid
Tekken 3
Chrono Cross
Tomb Raider
Spyro
Legend of Dragoon
Soul Reaver
Tenchu
και ηδη νοιωθω πως παραμελω πολλα... Δεν ξερω αν ευθυνεται η ταση να εξιδανικευουμε το παρελθον η το οτι μεγαλωσα σαν gamer εκεινη την περιοδο, παντως τετοια πληθωρα καινουριων και ποιοτικων τιτλων δεν νομιζω πως εχει ξαναυπαρξει.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Αχ.... η αγαπημενη μου κονσολα εκεινης της εποχης μετα ηταν το Gamecube και τωρα μακραν X360.
Στο PSX εχω παιξει τα περισσοτερα παιχνιδια τα καλυτερα που μπορω να θυμηθω ειναι τα εξης:
RESIDENT EVIL
RESIDENT EVIL 2
TOMB RAIDER 2
DINO CRISIS 2
GRAN TURISMO 2
F1 1997
DRIVER 2
METAL GEAR SOLID
Στο PSX εχω παιξει τα περισσοτερα παιχνιδια τα καλυτερα που μπορω να θυμηθω ειναι τα εξης:
RESIDENT EVIL
RESIDENT EVIL 2
TOMB RAIDER 2
DINO CRISIS 2
GRAN TURISMO 2
F1 1997
DRIVER 2
METAL GEAR SOLID
-
Fiben - Δημοσιευσεις : 49
ner0 έγραψε:Αν ανήκει στην "best psx games" list δεν ξέρω, πάντως το έπαιξα και απόλαυσα πρόσφατα που ξέθαψα το psx μου (αποδείχτηκε ότι δουλεύει ακόμα ο γίγαντας).Σε λίγα χρόνια θα τα πουλάμε σε πλειστηριασμό για εκατομμύρια οπότε προσέχτε τι πετάτε
Τι παιχνιδάρα!Με πήρες πόσα χρόνια πίσω!Για το παιχνίδι θυμάμαι πως είχα ένα μικρό πρόβλημα στον χειρισμό(νέος στο gaming)δηλαδή δεν μπορούσα να κουνάω το πλοίο εκεί που ήθελα αλλά τελικά αν σου αρέσει πολύ ένα παιχνίδι όλα τα μπορείς!
-
kessel - Δημοσιευσεις : 155
Εγώ σε όλα αυτά τα games που προτείνατε που συμφωνώ και στα πιο πολλά με τον alexx4444 θα έβαζα και το Lucky Luke που ήταν αρκετά αξιόλογος τίτλος για PS1 εκείνης της εποχής και ας ήταν παιδικό.
-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης