The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013 movie)

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 15 Δεκ 2013, 00:18

Polakis, ποια είναι η εντύπωσή σου για τα 48 fps; Δεν είναι πάρα πολύ "ζωντανή" η εικόνα;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό polakis » 15 Δεκ 2013, 10:07

Ειναι λιγο περιεργη στην αρχη αλλα στο 5λεπτο συνηθίζεις και ειναι μαγικό...
polakis

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 15 Δεκ 2013, 13:13

Ελπίζω να το δούμε τα 48 fps και σε άλλες ταινίες.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό korko » 16 Δεκ 2013, 15:38

ωραία η ταινία και τα γραφικά ακόμα πιο πού εκτός από 1-2 σημεία που φαίνονται ότι είναι τελείως από υπολογιστή.το τέλος με ξενέρωσε λίγο και ότι τα elf ήταν απλά ανίκητα.αυτά που έκαναν δεν τα έκανε ο legolas ούτε και στις 3 πρώτες ταινίες μαζί...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό nikosthepro » 18 Δεκ 2013, 01:31

αυριο θα παω να την δω...ελπιζω να είναι καλυτερη από την πρωτη..
Άβαταρ μέλους
nikosthepro

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 18 Δεκ 2013, 02:00

Καλύτερη από την πρώτη είναι, αλλά δεν έχει πολλές μάχες. Περισσότερο βασίζεται στους διαλόγους και τις ερμηνείες.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό lefmil » 19 Δεκ 2013, 13:35

Ελπίζω να είναι καλή όπως λέτε. Η πρώτη με ενθουσίασε κυρίως με την επιστροφή στη Μέση-Γη, μόνο για αυτό. Θα την δω στις γιορτές (λες και μπορώ άλλη ώρα... :| )
Άβαταρ μέλους
lefmil

Δημοσιευσεις : 1

Hobbit

Δημοσίευσηαπό googoo » 19 Δεκ 2013, 14:36

Πάρα πολύ καλή η ταινία και τώρα υπομονή να βγει η επόμενη..και γω περίμενα περισσότερες μάχες δεν πειράζει ελπίζω στα επόμενα...
Άβαταρ μέλους
googoo

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό mtifosi » 19 Δεκ 2013, 20:17

Την ειδα και εγω και μου αρεσε καλυτερα απο το πρωτο μερος αλλα το τελος ηταν αποτομο αλλα πετυχαινει στο να σε κανει να ανυπομονεις για το τριτο που ελπιζω να φτασει πιο πολυ την μαγεια του Lord of the rings.
Άβαταρ μέλους
mtifosi

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 19 Δεκ 2013, 21:57

Και εγώ το ίδιο ελπίζω, αλλά δε νομίζω να πλησιάσει ιδιαίτερα τη μαγεία του LOTR!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB