the accountant
αρκετά καλή παρ όλο που δεν είμαι φαν του Affleck
- Τώρα είναι 08 Ιουν 2023, 06:28 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Προτάσεις ταινιών
greenkiller.13 έγραψε:Παιδια θελω καποιος να μου προτεινει μερικες αξιολογες ταινιες θριλερ για να δω με τη παρεα!!
Δωστε αρκετες επιλογες,γιατι υπαρχει περιπτωση καποιες απο τις ταινιες που θα προτεινετε να τις εχω δει ηδη.Απλα να μην ειναι πολυ παλιες μονο,απο 2009-10 και μετα θα προτιμουσα
Sinister και It follows. Πάρα πολύ καλά θριλεράκια... Αξίζουν αν δεν τα έχεις ήδη δει...

-
ili@s86 - Δημοσιευσεις : 162
Velakias έγραψε:μπορει καποιος να μου δωσει γνωμη για τα "αρχοντες των δαχτυλιδιων"?
θελω να τα δω, εχω δει τα hobbit, αλλα ποτε δεν εχω κατσει να ρωτησω αν αξιζουν η θα χασω τον χρονο μου
Να πάρεις να δεις τα extended versions!!! Θα σου πάρει αρκετές ώρες, αλλά θα το ευχαριστηθείς!!!
- bullalex
- Δημοσιευσεις : 123
bullalex έγραψε:Velakias έγραψε:μπορει καποιος να μου δωσει γνωμη για τα "αρχοντες των δαχτυλιδιων"?
θελω να τα δω, εχω δει τα hobbit, αλλα ποτε δεν εχω κατσει να ρωτησω αν αξιζουν η θα χασω τον χρονο μου
Να πάρεις να δεις τα extended versions!!! Θα σου πάρει αρκετές ώρες, αλλά θα το ευχαριστηθείς!!!
Ωραια ευχαριστω για την συμβουλη!
- Velakias
- Δημοσιευσεις : 51
Το Wonder Woman μέχρι τώρα έχει βγάλει τρελές κριτικές . Κατα τα άλλα μέχρι τον Ιούλη περιμένετε για το Dunkirk !
- parisvelits
- Δημοσιευσεις : 13
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης